Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 12:07:37
tak se jdeme pochlubit jak se Marjánka zlepšila v chození, v pátek jsem vkládala video jak poprvé přešla nejistým vrávoravým krokem obývák a dnes po pěti dnech špacíruje takto. Je tam i to původní video, tak můžete porovnat.
|
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 11:55:38
Tééda Deniso-tolik autíček má doma holčička jo?To teda hledím.....ale Klárka asi bude taky autová-ted u nás frčí popkornovací autíčko od Sassy
![]() A na to prasátko se malá kouká dost s despektem, jedla ho? A učitelkám se divím, nechápu co z toho mají(u nás nikdo děti do jídla nenutí-bud jí nebo ne-prostě s to řeší jak si rodiče přejí-třeba jen polívku nebo suché těstovky-než si děti zvyknou)! Hele a nezjistily spíš učitelky, že jsi těhu a nechtějí Vás decentně vyšoupnout?Takto vyšouply úči dcerku mé známé-dokonce jí říkaly, že maminka na ní nemá čas,že má brášku a Terezka ted musí brečet ve školce-bylo z toho pěkné haloooo-známá je totiž slyšela-vrátila se do šatny pro tašku. ![]() ![]() ![]() Alčo-tuším jak ti je a držím palce at je líp! Gabčo-teda to je situace, každá rada drahá!Přeju Ti at se vyřeší především ta Zdenkova práce!!!!No a za zvládnutí koja máš od dětské sestry JEDNIČKU!!!! |
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 11:22:20
Deniso, Eliška nevypadá, že by hlady strádala, je to pěkná holka
![]() Kisli, ano, chtěli jsme jít do Ďáblic Bohužel měl teď Denis 38,5 a dostal Nurofen, takže nehrozíme Tak to jděte okouknout a dej vědět Na jednom pohádkovém lese jsme byli v červnu v Horních Počernicích a bylo to fajn. |
| Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 | 20606 |
|
|
Víkendové zpravodajství :-)16.9.2008 11:03:10
Jeli jsme na Cikháj (kousek o Žďáru) s LIborovýma spolužákama z gymplu, no a bylo nás opravdu dost, protože se holt rozrůstáme
. Navíc jsme tam byly 3 těhule.Výlet do lesa, houby nerostly, tak jsme sbírali klacky a šišky ![]() Únava I prasátko bylo Zasloužený odpočinek Stavili jsme se v Polničce na vláčku, ale byla tam šílená kosa Jo a takhle si teď Eliška pořád hraje - tady zrovna krmí auta a zvířátka penízkama a všelijakýma figurkama Ještě jsem si vzpomněla, že Eliška jak teď chodí do školky, tak se vždycky po příchodu domů zavře v pokojíčku a 1-2 hodiny si tam sama hraje. Asi nutně potřebuje soukromí ![]() ![]() ![]() |
| hosana | 17744 |
|
|
Re: Oblékání do školy16.9.2008 10:59:14
No ještě mi nedá nereagovat na "přiskočený" příspěvky
![]() Kisli, no kdo jinej by měl být kápo než vaše Klárka?? Dcera takový srazíkový bossky přece nebude sedět někde v koutečku né? ![]() ![]() Deni, tak holčička jo? NO tak jo, když si jí Eliška přeje.. to bude jistě jasná ségra v tom bříšku ![]() Jinak s tou ředitelkou u vás je to přesně naopak než u nás, nám na schůzce rodičů zas říkali, že dnes už se nevychovává kolektivně, že se podporuje individualismus dětí, učitelky by něměly dětem poröučet a dovolovat, co můžou a nemůžou dělat, ale jen na ně dohlížet a vysvětlovat, proč toto třeba už ne a tak...no pak se v tom vyznej žejo. Ptala sem se, jestli se dělaj besídky dětí pro rodiče a bylo mi řečeno, že se dnes žádný básničky a stádní přednesy do dětí dle stanov hustit nemůžou, že jen pokud děti sami budou chtít něco rodičům předvést. No já sem si spíš říkala, že to asi záleží na tom, jak se zrovna paním učitelkám bude chtít něco dělat, žejo.. fakt tomu moc nerozumím, že někde chcou aby jedly všechny děti, v jiné školce jim to je fuk, jestli jí.. snad ty osnovy pro státní MŠ by měly být všude stejné né??? Králíčku, já teda s teplotou ven nechodím, ale pokud jen pojede v kočárku, tak by to snad chvíli vydžet měl... ale je dost zima no uvidíš jak mu dnes bude. |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
Re:16.9.2008 10:53:25
Jéje Hosi, vy taky slzičkujete, to je mi líto, - tak ať už je líp!
![]() Gabčo, ahoooj, to je fakt zamotané s tou školkou, taky bych ho nevozila na opačnou stranu, vždyť si dneska můžeš vybrat, do které školky ho chceš zapsat, tak co to vytáhly můry za předpisy . A ještě s tou Zdendovou prací.... jéje. Přeju ti, ať tě dnes potká něco příjemného. ![]() |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
Re:16.9.2008 10:48:52
Ahoj, taky dnes myslím na Blanku.
![]() ![]() ![]() Alčo, posílám povzbuzení, to jsou teda nápory na city maminek. Já mám taky dobrou zkušenost se zvykáním na školku postupně, jako nějaký den vynechat, aby si zas dosyta užil hraček doma a neměl pocit, že u doma něco utíká. Učitelky mi to teda rozmlouvaly, že se to nedoporučuje, ale my s tím máme zkušenost dobrou. Dávala jsem ho tam pondělí, středa, pátek, takže ty dny kdy nechodil,v úterý a ve čtvrtek, jsme si povídali o školce, co tam dělali včera a hráli si doma s bráškou, plánoval si, s čím si bude zase hrát ve školce zítra, a další den se tam už zase těšil. Připadá mi to i moc najednou takový sešup každý den docházka někam. Později už se pak sám ptal, kdy už bude chodit každý den. No ale některé šikovné děti, jak je i mezi ledňáčky vidět, si zvyknou hned. Deniso, no ony paní učitelky jak nemají dítě podle šablony, tak se jim to hned nelíbí, zkus to hodit za hlavu to jídlo, snad si to Eliška nějak vyřeší, držím palec. A jak bylo na Vysočině? Psala jsi teda myslím ty, že tam jedete... |
| hosana | 17744 |
|
|
Re: Oblékání do školy16.9.2008 10:43:06
ahoj,
tak si k vám jdu vypít kafe. Převlíkám peřiny a měním letní peřiny za teplejší. Docela mě to šílený počasí štve, já se těšila na teplý podzimek, barvičky, kaštany a ono hned tohle ![]() Alčíí, nesmutni, jestli tě to uklidní, tak u nás se taky bohužel pláče, a to chodíme do školky o týden déle než vy /aspoň myslím/. U nás je to tenhle týden fakt daleko horší než minulý, sem z toho špatná. Teď tam mají ráno ředitelku, tak možná taky proto, ona mi přijde taková laxní, ani je nepřije přivítat, něco tam dělaj u stolečku s většíma dětma a ty malý jí asi tak neberou Včera měl Tomášek pod očkem šrám, nic tragického teda, ale hned pod okem, tak sem si myslela, že mi k tomu něco řekne, nepř. že se pral s někým o hračku nebo tak, ale vysvětlení žádný. Nechci na ní hned naléhat a dělat tam zbytečný dusno, tak sem se ptala jen Tomáška, co se mu stalo, a prej ho nějakej Lukášek škrábnul, ale proč, to mi neřekl. Chjo.. já věděla, že se školkou budou zas jen a jen problémy. Tomášek teda do třídy jde, ale pláče u toho a pak mi mává okýnkem a brečí a mě to rve SRDCE! Ale vydržet musíme žejo, však už jim budou brzo čtyři a do školky by šupajdili tak jako tak.... nojo, no.Blani, dočítala sem a myslím že dnes děláš nějakou důležitou zkoušku, né? TAK DRŹÍM PALCE, ale strach teda nemám , TY TO DÁŠ!!!!!!!! ![]() Desty, víla Amálka jo? No to je fakt dobrej vtip![]() A dočetla sem se, že jdeš učit, tak přeju pevné nervy!! ![]() Gabčo, chjo chjo. SE to nějak sype viď. S tou manžovo prací je to naprd, asi vím o kterým podniku mluvíš, slyšela sem že propouštěj a nechávaj lidi doma, páč není práce A s tou školkou je to taky nalevačku, tam u vás ve vsi školka není? a v sousední vesnici směrem k Jihlavě taky školka není? Tohle je fakt blbý, abys vozila Tomáška opačným směrem, to je podle mě blbost, projezdíš plno peněz. Kor když obě starší děti jsou v dobré škole v J., tak je blbost ho vozit jinam. Dej si každopádně žádost tý školkový ředitelce a třebas se během roku něco uvolní, někdo se odstěhuje nebo tak něco, myslím že nějaká šance snad je ne?![]() A je moc dobře, že ste zvládly s Kačenkou laktační krizi, ty mlíka jsou dneska šíleně drahý, to by ti taky moc teď neusnadnilo situaci, ten přechod na umělý mlíko. A kolik je vůbec přesně Kačence? Dle fotky se mi zdá dost malá, ale už bude za chvíli myslím půlroční? Letí to... Ivčo, Verunce ta čelenka moc sluší ![]() Tak letím..... |
| Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 | 20606 |
|
|
Re: Oblékání do školy16.9.2008 10:38:04
Alčo, to fakt blbý, musí ti být strašně
![]() ![]() ![]() Možná je to i tím počasím, Elišce se dnes taky nechtělo, ono je to tam asi pro ně dlouhý, když se nejde ven, už by se trochu vyčasilo, vedro už asi nebude, ale hlavně aby konečně přestalo pršet!!! Já mám dnes taky depku, protože Eliška ráno dostala na zadek, nechtěla si čistit zuby, nechtěla jít na záchod atd. Pak si zdlouhavě vybírala plyšáka na cestu, pak že mu musí dát čepici, pak s ní mrskla o zem ... no tak jsem se neudržela. Ona je prostě zvyklá, že jsme ráno nikdy nikam nespěchaly a teď holt musí pohnout ![]() Punčocháče - zatím nedávám, chodí v zateplených šustkách a ve školce se převleče do tepláků. Až je bude nosit, tak jí k nim dám do třídy sukýnku (doufám, že to přežije ), protože oblíkání punčošek by fakt nezvládla.Od pátku jsme byli pryč, tak ještě muísm pochválit Ditino pidibříško a tu spoustu ostatních fotek - Míša, Kislice, Ivča, Misty, Gabča, Rimlík !!! Jinak Dito, já teda zatím asi taky vypadám vyžraně, protože jsem teď před známou tady z Obřan jen tak mezí řečí řekla "až se to narodí" a ona prej "tak čekáte mimino, jo? Já jsem se nechtěla ptát, abych tě neurazila". Prý jí právě kamarádka ztloustla a ona se jí zeptala, kdy to čekají a byl trapas ![]() Hosi, nestraš, v bříšku je určitě holčička!!!!!!!!! Eliška kluka nechce, tak co bysme s ním pak dělali, jedině že bych to v porodnici nenápadně vyměnila ![]() ![]() ![]() Gabčo, tak teď už bude snad dobře. Já když mám takové krize, tak taky raději nekomunikuju ![]() A s tou školkou je to teda hooodně blbý, ale třeba se to nějak vyvrbí, musíš pořád otravovat a ptát se! Jo a včera jsem měla prozměnu řeč s ředitelkou ve školce - jak jinak - na téma jídlo, a prý je to s Elíkem fakt hrozný, že oni nemůžou učit 25 dětí jíst, že to musí mít naučený z domu a že si to teda budeme muset nosit domů atd atd. No paní učitelka řekla, že to s Eliškou ještě zkusí. Ředitelce jsem řekla, že prostě Eliška je taková, že jídlo prostě není její priorita a že doma mně to taky nesní a podobný řeči. Já už z toho mám fakt dost, nevím, proč to pořád řeší, měli by být rádi, že jim tam Elík neřve a je v pohodě a samostatná. Závěr byl ten, že když Eliška navštěvuje kolektivní zařízení, tak MUSÍ jíst, akorát zapomněli, že je to člověk a ne robot a že holt každej jsme nějakej! |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Oblékání do školy16.9.2008 10:34:03
KRALICKU...s teplotou by se nemelo...teda hlavne na slunicko,coz dnes neni...jako pokud ti bude zachumlanej v kocarku, tak je to dle meho lepsi, nez kdyz ti leze a je v pohybu doma....(ale chtelo by to aby fakt lezel, resp.spal, zejo)
a kam ste chteli na pohadkovy les? Jeden je dnes tady v Dablicich, taky o nem uvazuji )) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.