| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 11122  [Dalších 11062 >>]
Begonie 17189
7.1.2013 10:47:11
Koukala jsem na tu Lisci farmu a je to tam vazne moc pekny. Akorat nevim, jestli by to pro nektery nebylo daleko. Ale jinak pro deti urcite super vyziti a my dospeli se zabavime vsude snadno ~;).

Miso, neboj, v Praze snad praci najdes o neco snaz nez nekde jince v Cechach. Ovsem ted je to trochu blby s prachama. napis mi, co mas za vzdelani, ja se poptam, jestli by nekdo o necem nevedel.
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196
7.1.2013 9:32:13
Kisli ahojky ~:-D

Holky, mrkněte na tu liščí farmu, je tam fakt možnost spousty druhů ubytování a spooousta zábavy pro děti !!!
Mirka, dvě mláďata+// 2258
7.1.2013 9:29:11
Holky, taky moc zdravím v novém roce a přeju všem ledňáčkům a jejich rodinám jen a jen zdraví! Zas nám začala šňůra ledňáčkových narozenin, tak gratulace k těm osmým! ~x~ ~k~

S účastní na sraze bohužel nepočítáme. ~d~

Míšo, je to s prací těžké co..., tak držím palce, ať něco najdeš! ~;((
Kislice 42690
6.1.2013 8:49:39
tyblaaaaaho, ja nezapomela registraci ~j~ všechny vás moc zdravim v Novém roce a přeji vše nej ~;(( u nás nic nového, stav stále 2+2, vlastně kecám máme psa :D už je jí rok a půl...howavart...do práce chodim už rok a půl ale jen na půl úvazek a k Pavlovi, jak nemáme hlídání, tak je to tak nejlepší, kterej šéf by mi třeba na teď dal 14 dní volno, žejo...BLANKO díky za sms...budu nakukovat a uvidíme jak se to vyvine a na kdy a tak...tak se zatim mějte ~:-D
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
5.1.2013 11:18:25
Hezký rok 2013 všem,

byli jsme do včerejška s dětma na horách,na tu bídu se sněhem to bylo super.
Teď likviduji prádlo, Emil s Honzíkem jsou na zápase v pozemáku a Maty okupujme vánoční tablet.

Sraz: já nevím zda pojedeme, zatím jsem bez práce a uvidíme jak to bude dál..FB nemám, to je pro mě vyšší dívčí.

Všem ledňáčkům a přeji vše nejlepší k narozenínám~;((

Matýsek má oslavu zítra, tak už se moc těší.

4.1.2013 23:09:53
Nechci jim dělat reklamu, ale fakt to tam bylo moooc fajn. Snídaně rautové, obědy a večeře jednoduché a ok. Dalo se fakt ubytovat i v chatce a na jídlo chodit do hotelu, vše je dibínek od sebe. Tady naše fotky z této dovolené:
http://kovaricichrudim.rajce.idnes.cz/Lisci_farma_-_u_Vrchlabi_-_18._-_21.8.2010/
4.1.2013 23:07:38
Ahojky, zdravíme :-)

Holky, bude fajn vymyslet nějaký termín. Já dopředu vím, že např. 15.6. nemůžeme na 1000000% protože jdeme na svatbu mojí kamarádce a jdeme na celý den, včetně oběda apod. Takže to bych vám dala bohužel košem. Ale jinak moooc rádi pojedeme. Dneska jsem to říkala mojí mamce, že se chystá srazík a ta už to věděla od Berisovic chlapa :-)))

Kam je nám celkem jedno. Ještě my byli na dovolené na liščí farmě, tak mrkněte, ale nevím, jak cenově. My byli na hotelu, ale jsou tam i chatky a bylo tam straaašně moc zábavy pro děti a prostě parádní !!! Je to www . liscifarma . cz
Jídlo bylo super, hotel staršího typu, ale bazén, trampolíny atd. atd. atd.
Fakt to tam bylo moooc krásný a pivečko a vínečko a posezení a byl tam i animační program pro děti :-) no mrkněte a můžu poslat odkaz na fotky na naše rajče :-)
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
4.1.2013 16:24:39
Tak z Telče byla Hosana.

Tak to jen aby jsem nezapoměla:-)A všechny zdravím,....
Jinak zkusím napsat Gabče a do konce ledna by to chtělo mít cca počet a vybrat místo.

My, by jsme se rádi zůčastnili, ale asi jen s Honzíkem, maximálně s Peťou, mladí si budou užívat domova bez rodičů. Navíc Páju čeká v tu domu matura a zkoušky na výšku, takže ta asi už nepojede s rodiči.
A taky tedy doufám, že už budu po operaci v pořádku a hlavně už nebudu na neschopence. Ale to už snad jo.

Bylo by fajn se sejít a pokecat po takové době, to zase jooo~t~
Begonie 17189
4.1.2013 14:48:39
Marketa Hrabakova - neni to nahodou Marky? Ma Klarku a jeste chlapecka - snad Tomika. A co ta maminka z Telce, jejiz jmeno mi ted vypadlo, ta mivala hrozne vtipny prispevky tady na rodine.
Begonie 17189
4.1.2013 14:45:33
Ja zas nevim, kdo je to Jitka s Daneckem. Jedinyho Danika si pamatuju ve spojeni Becky a Daniel.

Muzu zkusit rict Petre s Madlenkou, ta by se k nam event. vesla do auta. A Misa celkem nakukuje sem, tak to snad zjisti.

Uz nereaguju, pro dnesek mam v praci padla, tak to tu zatim hezky dohodnete a jen mi dejte vedet, kam a kdy mame prijet.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 11122  [Dalších 11062 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.