| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 74818  [Dalších 74218 >>]
Kislice+2 20254

...

16.9.2008 10:32:23
ALCO ;((~s~~s~~s~ chudinko, drz se a nebul,uz aby si zvykl, vid...no ale je to blby, s tema nudlickama, jako kdyby to aspon bylo koncem tydne, vid...:-/ale tak treba u nej to bude naopak, odpocine si od skolky (jestli teda bude nemocnej) a zas tam pak pujde rad...ja si myslim,ze u nas hodne pomaha, ze tam nechodi ve stredu, ma takovej "odpocinek" od skolky uprostred tydne (jdeme na plavco a tam si pak hraje s tema letityma kamoskama...)
vcera jak jsem si pro ni sla, tak jsem sla do tridy a tam si hrala Klarka s BARBIENOU...takze v nasi Montessori maji i barbie..asi jedinou a hrala si s ni Ma dcera :-))) kolem ni bylo asi 5 holcicek a ona jim neco vypravovala...tak zeby tam byla kapo?? A to jsou smisena trida, takze je tam spousta holcicek starsich...;)~j~
ale jako po ranu se ji extra nechce, zeby jasala, hura do skolky,to ne...ale ani nejak neprotestuje...a ve skolce u nas, teda po ranu nikdo nebreci...akorat ten uplne 1.den brecel klucik, ale ted uz nikdo (vcera, dneska)

GABCO, ahoj,no to je dost, ze se ukazes..jako chapu, ze casu malo a jak koukam, nalada taky chybi, ale co my jako tady, bez zpravodajstvi, co?? Hele, s Kackou se to srovna, vsak bude rust a bude vetsi atd...no a jses teda dobra, zes s tim kojenim vydrzela,ja uz bych s nim urcite sekla v tomto pripade...R^ hele, malej mi kolem toho 7-8 mesice taky spal silene v noci, spis nespal, byl furt pricuclej...ale uderem 8 mesice jsem ho zacla davat do postylky a nechavam ho dokonce spat v loznici samotneho (chodim bud ke Klarce nebo do jineho pokoje) a je to teda supr, vzbudi se tak 1-2 x a to jenom pohladim a dam dudlika max.napit vody....jako to neni rada pro tebe (pac vsude to fungovat samo nemusi), jenom pisu nasi zkusenost.
No, blbe je to s tou skolkou pro Tomaska!!! ;(( tak zkus jeste tu ucitelku prekecat, vysvetli ji to, ze tam vozis vsechny deti do skoly a ze tam pracuje Zdenda a budes i ty, takze by to byla prilis velka komplikace davat ho jinam, treba to nejak pujde...a kdyz ne, co ho takhle prihlasit k nejakemu pribuznemu do Jihlavy? to by neslo???

COPAK ASI DNESKA NASE BLANKA??? DRZIM PALCE...:-)
Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338

Re: Oblékání do školy

16.9.2008 10:29:44
Alčo, vydrž! Honzík to určitě brzy zvládne a bude chodit do školky rád!

Holky, s teplotou se ven asi nechodí, co?
Chtěli jsme jít dnes na kouzelný les, Denis by stejně spal v kočárku (po obědě), ale bohužel má teplotu... jinak nic, jen tu teplotu, může se mu něco rozjíždět, ale taky mu rostou stoličky, tak to může mít k tomu ;((
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

16.9.2008 10:07:14
Ach jo, dalo se to čekat, to jo;((
Jen jsem zvědavá jak dlouho to potrá. On je Honzík totiž svéhlavička!!
Navíc mě příjde, že v noci začal soplíkovat. Takže tím řvaním se mu to rozjede pořádně a bude určitě nemocný.
To znamená, že do školky nepůjde a o to to bude příště horší!!

Misty po pravdě já z té třídy vyletěla s kapesníkem u očí a málem jsem slítla ze schodů;((
Se na mě jiné mamky koukaly , jak na blázna~k~
Ale já jsem na tohle prostě měkota!!!

Je supr, že Matýsek už je v pohodě a Verunka takové šikovné sluníčkoR^~s~
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

16.9.2008 9:58:51
Ahojky,

tady taky ve školce ještě nějaké děti pláčou. Dneska jsem se šla s Verunkou podívat do třídy a chytil se mě tam nějaký plačící chlapeček a chtěl pochovat, tak jsem ho chovala a říkala mu jak je to ve školce pěkné, že si tam může hrát s dětma, že tam mají krásné hračky a že i Verunka si s ním bude hrát, že maminka si pro něj přijde, že by ho tam nenechala, protože by jí bylo doma smutno, bohužel to nezabralo. Tak si šel sednout k uklizečce, bobánek malej. Verunka si tam šla malovat, učitelka říkala, že tam vždycky přijde každé ráno jako sluníčko :-) Dneska malují nějaká autíčka co si pak vemou při dni bez aut, bude na náměstí nějaká akce.

Alčo, je mi vás moc líto, asi to potrvá, ale zvykne si. Ono se to dalo bohužel od Honzíka čekat, viď.

Děkujeme za pochvalu foteček :-)

A tady neprší :-) hurá!
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

16.9.2008 9:51:50
Ivčo, Gabčo, moc pěkný fotky R^

Alčo to je mi líto ;((;((;(( Musíš se cítit hrozně, chjoooooo. Hlavně vydrž, on si zvykne. Ale já tu seděla jak opařená i když Matýsek ráno jen rohlíčkoval, taková scéna co udělal Honzík by mě asi dodělala. U Matýska ve školce taky hodně dětí ráno brečí, je to krátká doba.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

16.9.2008 9:47:31
Ahojky ve spolek,
tak si k vám jdu pobrečet. Jak jsem psala už včera, malý ve školce brečel a brečel. Des ráno nejdřív, že jo jo jo, jdeme do školky a pak ale brečel už doma, že ne. Tak se mi ho tedy podařilo uklidnit a trošku přesvědčit, že doma nikdo není a ve školce bude lépe.
I do třídy šel v pohodě, ale pak to začalo. Chytl se mě a ječel, že tam nebude a chce se mnou domů. No v tom jeho histeráku si stejně nic nenechal vysvětlit a nakonec ho musela paní učitelka odervat a pořádně držet a já prchala ven;((;((;((
Jsme z toho úplně hotová. Tohle mi nedělalo žádné dítko:-(

Ale volala jsme učitelce a už je prý celkem OK. Tak snad už to do obídku vydrží a nebude bulet!!
Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 853

16.9.2008 9:25:55
chtěla jsem napsat oblékání do školky ne do školy:-D
Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 853

Oblékání do školy

16.9.2008 9:23:40
Ahojky, tak já dávala Tomíkovi taky punčošky a běhal tam v nich celou dobu. Pro něj i učitelku to byo nejlepší, natáhnout kalhoty na ně si uměl. ALE ve školce nespal. Luky tam už spí a slíknout punčošky si umí, ale udělá z nich takovej knedlík, že už je sám neobleče ;((. A i když mu je doma narovnám, musím mu s oblékání pomoct. ve školce mají 247 dětí, tak nevím jak to dětičky zvládnou. My ještě v punšochách nechodíme, ale asi brzo začneme, protože je už fakt kosa.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

Re: Re:

15.9.2008 21:13:45
Aha, tak to teda zírám. To mě ani nenapadlo :-)
Desty 21386

Re: Re:

15.9.2008 21:05:10
Ivčo - je to jak píše Dita - když jsem tam byla za ségrou, tak já chodila ve svetru, dlouhých kalhotech a oni v šatičkách na ramínka a žabky ~j~

No mě se třeba líbí Tchibo - ale na kluky mají jen podkolenky nebo tak,ale punčochy taky ne:-(
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 74818  [Dalších 74218 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.