| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 74818  [Dalších 74208 >>]
Dita+4 18741

Re: Re:

15.9.2008 20:14:27
Nee, Angláni jsou horkokrevní, klukům punčocháče nedávají vůbec, ani holčičkám, jedině pod sukýnky.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

15.9.2008 19:50:18
Holky, nabízí next na svojich stránkách punčocháčky pro chlapečky? Nějak to tam nemůžeme najít?
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

15.9.2008 18:56:46
Ahojky, my jsme se rozhodli v tomto upršeném počasí vyjít ven, jeli jsme MHD na nádraží, pak do jedné oblíbené cukrárničky a pak zase MHD domů. Dětem se to líbilo.

Beris, Verunka + Kačenka 20990

15.9.2008 18:19:37
Jo a u nás teda taky už druhý den topím v krbu, na zahřátí podlah se mi zdá zatím brzy - ještě že ten krb je...
Ivčo 19 stupňů - toteda máte málo, to už bych byla modrá :-)
Beris, Verunka + Kačenka 20990

15.9.2008 18:17:54
Ahojky, koukám, že tu řešíte oblékání ve školce.
Tak my jdeme do školky v punčoškách a tepláčkách, triko s dl.rukávem, flauš. mikina a zateplená vesta + šátek na hlavě.
Ve školce ji svléknu do punčošek a lítá tam jen takhle. P.učitelka říkala, že je zbytečné ji převlékat a nebo jí nechat punčošky i s teplákama...
Když prší, tak ven taky nechodí.
Jinak dnes měli už podruhé čočku na kyselo a samo to zase nikdo nejedl ~j~
No a naše Veronika to pořád zvládá naštěstí skvěle, do školky i ze školky s úsměvem, jen p.ředitelka říkala, že je taková živější - ze všech nejmenší, ale nejvíc vidět a slyšet ;) :-D:-D

Všechny moc zdravím a přeju v této "uplakané" době hlavně hodně zdravíčka.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re: Ahojky...pamatujete si nás?? :o))))))))))))))))))))

15.9.2008 16:23:21
Jééééééééééé Gabčááááááááááá, no že nakoukneš, nevěrnice~j~;)
To je supr, že se kojení rozjelo jak má a Kačenka přibíráR^~s~ A věřím, že všechny problémy zmáknete a bude zase dobře~s~
S tou školkou je to tedy na nic!!! Rv Ale musíš asi pořád otravovat a otravovat a ptát se a ptát se.

Aanitko, a´t jste brzy OK. Tohle počasí je pro nás na nic a pro nemoce jak děláné;((Rv

Hosi, jůůůůůůůůůůů tak ty jsi byla hodit bokem jo? To je bezva, že jste si tak užili. Hned by jsme si šla trsnoutR^

Dituš, tak to magnézko je mrzuté, ale když to musí být, že? Hlavně, že se prckovi daří a pěkně rosteR^~s~ A ty se šetři;)

Desty,:-D:-D:-D... a co by jsi chtěla po chlapovi!!~j~~j~~j~

U nás je pořád hnusně, tak ani nebudem vylízat ven!!!! Jdem se nudit;((;((;((
Desty 21386

Re: Ahojky...pamatujete si nás?? :o))))))))))))))))))))

15.9.2008 16:09:40
ahojky, tak jsme doma z nákupu, venku pořád hnusočas. Jdu uložit Kubu, moc toho dnes nenaspal a pak s Dádou na chvíli ven. No prostě klasika,že?

Gabčo - to je dost,že jsi se ozvala - hlavně že jste všichni v pořádku. S tou školkou a školou je to teda dost blbý :-( Jako kdyby to bylo aspoň po cestě, ale tohle je fakt KO.

Hosi - jsi tančila jak víla Amálka :-)) A teď tě bolej nožičky .-) neboj přejdou, hlavně,že vám vyšlo počásko !!!

Holky - dneska říkám manžovi, ať se zeptá v MŠ v čem tam v zimě chodí kluci - jako jestli ve třídě tedy maj punčochy a trika, nebo jak. No a on se zeptal zda už máme dávat punčochy :-( No nezabili byste ho? Teď vypadáme jak banda blbů, co se musí ptát, co dítěti oblíknout Rv
Gabča+4 14509

Ahojky...pamatujete si nás?? :o))))))))))))))))))))

15.9.2008 15:26:04

Trošku jsme poslední dobou bojovali s kojením,Káťa nepřibírala,tak nám dr.doporučila dokrmovat UM,tak jsem z toho byla špatná a ani jsem neměla náladu číst nebo psát.Naštěstí se to samo srovnalo,dnes jsme byli na převážení a vypadá to výborně!Tak mám radost.I nadále plně kojíme :-)Jen ty noci jsou šílený,Katuš spí se mnou v posteli a prso si žádá téměř každou hodinu!!!A večery jsou taky horší,dlouze uspávám na balonu,nakonec je do hodiny zase vzhůru.Je to dost náročný :-/
Navíc jsem opět začala užívat AD,bylo toho poslední dobou nějak moc,naštěstí to nemá vliv na kojení a nemusít přestat.
Teď teda trošku bojuju s nachlazením,už kašle i Zdenda,snad to zvládnem,hlavně děti,aby byly v pořádku!!

Školní rok jsme zahájili dobře,děti se rychle zaběhly,učily se už druhý den!!Ve čtvrtek jsou první rodičáky :-)
Snažila jsem se taky sehnat školku pro Tomáška,vidím,jak se se mnou doma nudí,zašla jsem za ředitelkou,která velí několika školkách v Jihlavě,poradila mi podat přihlášku a čekat,že se možná místečko najde,navíc se známe ještě od ZdeŇulky,tak by to mohlo klapnout.Naběhla jsem k dr.pro razítko,že je Tomášek očkovaný,vyplázla 80.-kč a letěla za ředitelkou.A ejhle,koukla na bydliště a prý nás nikde v Jihlavě do školky nevezmou,protože spadáme pod jinou obec!!!Máme poštu jinde než v Jihlavě,tudíž máme smůlu :-(Jediná možnost je dát Tomíka do školky v té obci,která je od nás cca 6km,ale na druhou stranu,než vozím děti do školy!!No mazec,jsem z toho smutná,protože Jihlava je moje rodné město a takhle se k nám ototčili zády.Přece nebudu vozit jedno dítě tam a druhé jinam!Navíc to není otázka jen s Tomem,ale do budoucna i s Káťou.Nehledě na to,že v Jihlavě budu nejspíš pracovat,tak nevím,co s tím.Ještě přemýšlím,žy bychom Zdendu příští rok přeřadili do školy ve Stonařově,kde je ta MŠ,ale dnes chodí na nejlepší,navíc jazykovou školu v Ji,tak bych ho nerada dávala jinam.Soukromou MŠ bychom neutáhli,tak nevím,zatím si asi nechám Toma doma,možná se ještě do té školky zajdem podívat,ale stejně je to na prd...

Zdeněk je už týden doma a ještě bude až do konce září.Mají nucenou odstávku v práci pro nedostatek zakázek!!Jsou doma na 60% peněz,což je taky takový trošku oříšek pro naši rodinu.Zatím teda maká v lese,kolem baráku,ale ty peníze nám asi budou dost chybět.

Tolik zpravodajství od nás :-)
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

15.9.2008 15:05:01
Hezké odpoledne,

Hosi, do Poděbrad jedu já.Tedy doufám, přez víkend mě bolelo v krku, dnes už po Bioparoxu ne,ale azčíná mi klasické nachlazení,bolí měi hlava,pro děti jdu až na 16.hod.máme tř.schůzky.

Punčocháče ještě nedávám, z principu,ještě si jich užijou a není to tak hrozně,měli plátěné kaťata s bavl.vložkou.Tr.krátky rukáv,mikču a podflesovanou bundu,kšiltovku.Jinak v zimě jsu u nás kluci v punčocháčích a tričku až loni Honzík coby 5-6letej se převlíkal sám do tepláku a ponožek.Jinak to snad ani nejde,to by se ta učitelka zbláznila než by je převlíkla.
Dita+4 18741

15.9.2008 14:38:45
No prd Hosi, dnes jsem se na váze málem vyvrátila, poškočilo to nějak moc a samozřejmě, že se neomezuju, cpu se docela hodně.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 74818  [Dalších 74208 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.