| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 74818  [Dalších 74198 >>]
Dita+4 18741

Re: Re:

15.9.2008 14:36:45
Tak já jsem dnes měla poradnu, paní dr. říkala, že je to pěknej kluk už podle obličeje:-D:-D:-D:-D, to jsem se teda musela smát:-D. Vyfasovala jsem magnézko, protože mně zrovna parádně ztvrdlo břicho, když jsem ležela na posteli při UTZ, ale v tuhle dobu už jsem ho mívala vždycky, takže žádná novinka.

Jinak pořád prší a kosa, fuj:(, taky dávám dětem zatím podzimní bundy.

Alčo, to bude snad jen chvilková krize.
Anitko, uzdravte se!

hosana 17744

15.9.2008 14:34:30
Ahoj,
jdu vás taky pozdravit.
Měli sme v rodině svatbu, ženil se můj brácha, tak sme byli už od čtvrtka u našich, roznášeli výslužky a pomáhali kde se dalo. Svatba byla veselá a krásná, už od rána sme měli najatého harmonikáře, odpoledne pak kapelu, tak se zpívalo a tancovalo a veselilo opravdu celý den,prostě veselka se vším všudy. Jen sem si totálně odrovnala nohy v lodičkách, nevynechala sem opravdu jeden jediný taneček. No ještě že sme chytli takové slunečné počásko, být tak jak dneska, tak zmrznem všichni včetně nevěsty, která měla šaty bez rukávů.

Tomášek taky dneska ve školce plakal, no bodejď by né po tak dlouhé pauze žejo. Ale jinak v úterý a ve středu minulý týden už neplakal, tak snad to zas rozchodíme..
Punčošky sem dnes nedala, ale zima je fakt teda hustá, oblékla sem mu už zateplenou podzimní bundu.
Jo a nám už topěj, hurá!!! Jinak u nás ve třídě taky choděj kluci v punčocháčích, budu muset nakoupit nějaké "lepší" s obrázkama, loni měl jen ty obyč. bavlněné kvůli exému a ty se děsně vytahávaj na kolenou.

Fotky sem prohlídla, jsou všechny krásný!!!

Ditu, ty máš fakt jen to bříško, jinak si teda hubenina hubená. No závidím! Ty se asi necpeš u kafe svatebním cukrovíčkem viď:o)))
Jo a Deni tvoje bříško je taky moc hezký, vidím to na chlapečka /zde má být mrkací smajlík/
Zas mi to nevkládá ty smajlíky do textu sakra!!!!!

Kdo tu psal, že jede do Poděbrad??? Závidím! Chodila sem tam do školy, krásná to léta..

a už vím houby, jdu dělat s klukem sloh.

;)
aanitaa+Laurika01/05 17727

15.9.2008 13:47:45
Misty, tak to je presne ako u nas s Laurou, tiez sa citi teraz v skolke strasne dolezita, ked rozprava o malickych detoch z 1. tr. :-D

mno, my mame dnes št. sviatok, takze sme doma, ale zajtra mažeme k dr. , pretoze ja som chora cca 3 dni, krk a nadcha a Laura to odo mna chytila dnes, takze zajtra do skolky urcite nepojde. Len dufam, ze to nechyti aj Lydka, predsa vymeskat zo školky nie je kto vie co

a to som uz mala kopec planov, čo si stihenm vybavit, ked budem sama Rv

tak pa
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

15.9.2008 13:11:33
Alčo tak snad krize brzo přejde R^

Já mám radost, učitelka Matýska moc chválila jaký udělal od června pokrok, už si jde hrát mezi děti, do všeho se zapojuje, je samostatnější, není už takovej nejistej, prostě prý v pohodě. Já si v červnu říkala že jsme ho tam asi neměli od těch 3 let dávat on pak chodil často čůrat a tak, nechala jsem ho doma vlastně už od půlky června. Ale teď jsem ráda, on se tam cítí jako mazák, na ty nový pohlíží jako na prcky :-D
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

15.9.2008 12:53:53
Tak náš miláček skoro celou školku dnes prý probečel;((;((;((
Prý chtěl domů a nebyl k utišení. Ani nešel nijak rozptýlit či zabavit;((;((;((
Tak jsme si s ním promluvila a zítra mu dám sebou na zkoušku plyšového kamaráda, tak snad bude OK.
Tak mu asi došlo, že tam musí pořádRv~k~Rv

15.9.2008 11:37:11
Matýsek měl včera venku taky mikinu a podzimní bundičku, ale dneska je teda chladněji, aspoň ráno bylo.
Desty 21386

15.9.2008 11:32:50
Ivčo - my doma zatopili - ale asi takle - kotel je připraven, ale já už včera topila v krbovkách a dneska jsem si tu škrtla taky - takže kotel netopí, jen je připraven a máme tu nádherně.

Já jsem Dádovi punčochy dala s sebou - taky ven nepůjdou, když leje. Dostal vestu bez rukávů, takovou tlustou, čepku, mikču, tričko a tepláčky.

Kisli - to tě Pavlík miluje, já bych řvala jít rozespalá do vody :-)

Babí léto koncem měsíce - teploty kolem 20. Akorát teda neříkali, jestli letos nebo kdy ~j~
Kislice+2 20254

15.9.2008 11:22:50
tak to ja radsi dala vic vrstev :-))) triko s dl.rukavem, mikcu a podzimni bundicku, zadnou tlustou...takhle jsme byli venku i vcera a dnes mi prijde tak nejak stejne jako vcera, az na ten dest, teda...coz znamena, ze venku nepujdou, oni chodi v pul 12, coz je ted a prsi a prsi...

stejne jsme zas s tim oblikanim jak na zacatku, si pamatujete, kdyz se prckove narodili, jak jsme resili jak je oblikat? A uz je to tu zas s tou skolkou :-D

IVCO, mit takovou kosu, tak bych teda zatopila, ja jsem zmrzlik, my si vcera vecer zatopili v krbu ~j~ malej mel Vanoce, uplne koukal, co to jako je :-)))

15.9.2008 11:12:00
Tak já jsem dala Matýskovi teplou bundu, tady bylo ráno 8°C a fičí ledovka.
Kislice+2 20254

15.9.2008 11:11:08
tak jsme doma z plavani, Pavlik byl opet spokojenej a to mi pritom cestou vytuhl v sedacce, takze jsem ho az do satny nechala spat, pak jsem ho takhle rozespaleho brala do bazenu, tak bych se ani nedivila, kdyby mi za to nadaval, ale je to zlaticko.

Klarka asi taky nepujdou ven, porad prsi...ve skolce jsem ji dala teplacky a rekla p.ucitelce aby ji kdyby naaahodou sli ven dala oblict kalhoty (jsou s bavlnenou podsivkou)...
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 74818  [Dalších 74198 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.