| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 74818  [Dalších 74188 >>]
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

Re: Re:

15.9.2008 10:37:25
No přesněji šla Verunka dnes takto, spodní kalhotky + košilka, tričko s dl. rukávem + rifle, flaušová mikinka a na to bundička a pláštěnka, ponožky a bavlněná čepička na ouška. To stačí, ne?
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

15.9.2008 10:13:41
Holky, díky za rady ohledně punčocháčků;):-D

Já nakonec nedala, ale dostal tepláčky vyteplené chlupatinkou;)
A dle toho co vidím z okna, asi ven nepůjdou.

Jinak u nás se do školky taky dávají punčošky a kluci běhají jen tak.
Vůbec si nedovedu představit, jak by se pak převlíkali všechny děti z tepláčků do punčošek a tepláčků na ven.~k~
Přeci jen , třeba naše pamí učiteka je sama na 20 dětí a z toho je asi 17 kluků!!
A jsou tam i pr´dolkové lehce nad 3 ročky a ti se ještě vbec neobují a neoblečou. Takže má i tak práce, než to vše obleče, obuje, zapne atd. !!

My netopíme, máme doma stále ještě 23 stupńů. No jo , to je výhoda tlustých zdí, které drží dlouho teplo~j~ Ale bohužel na jaře i dlouho zimu:-©

15.9.2008 10:10:42
Aha, no my tu máme svoje plynové topení.

To Jirka v Rusku se už těší až jim tam zapnou topení, měli by dneska. A taky jim někdo ukradl ze schránky klíče od bytu tak se bojí, aby je nikdo nevykradl. Včera se jim nepodařilo sehnat novou fabku :-( Tak všechny cennosti nosí u sebe.
Dita+4 18741

15.9.2008 10:10:08
U nás se taky netopí. No ale já doufám, že se snad ještě oteplí, vždyť minulý týden bylo horko až moc, 30stupňů zase v září potřeba nebyla, že, no a najednou rovnou zima??? To je děs;((
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

15.9.2008 9:56:25
Ivčo já bych i zatopila, ale topení ještě netopí :-D
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

15.9.2008 9:53:35
Desty Matýsek je tam v punčocháčích a tričku, děti tam takto chodí.

15.9.2008 9:47:51
Holky a topíte už doma??? My tu máme 19 stupňů tak nevím jestli už mám topit nebo ne.
Dita+4 18741

15.9.2008 9:47:33
Desty, někdo dává klukům přes punčocháčky kraťásky, my jsme teda vždycky převlíkali komplet, do ponožek a tepláků, s Miškou to bude jednodušší, dostane sukýnku a v punčoškách zůstane. Ale dnes jsem teda ještě punčocháčky nedala, mají na ven oba šustky s podšívkou, navíc u nás lije už od rána, takže asi ani ven nepůjdou.

Rimlíku, Anička je veliká slečna:-)

Kisli, pěkné fotky, máme stejné kalhotyR^~k~

Míšo no teda, to je fotek, moc pěkné, krásně jste se užívaliR^

15.9.2008 9:39:31
Holkyyyyyy, já punčocháče ještě nedala, nezdá se mi to na ně ještě! Má rifle a ty jí přeci zahřejou. Vždyť nemrzne.
Desty 21386

15.9.2008 9:06:56
Rimlíku - Anička je teda kus :-) A ty kozačky - no od mala a má vkus :-) Počkej, až si začne diktovat - to si vezmu, tohle nechci :-))

Alčo - taky jsem dala Dádovi punčocháče R^ Akorát pořád řeším - aby měl v místnosti punčochy+tepláky - to je nesmysl. A při oblíkání na ven není zase takovej rychlík aby stihl stáhnout tepláky a natáhnout punčochy a tepláky. No a pustit ho si hrát v punčochách a triku - to můžu doma, ale ve školce mi to přijde divné ;(( Jak tohle řešíte?
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 74818  [Dalších 74188 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.