Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Re:15.9.2008 10:37:25
No přesněji šla Verunka dnes takto, spodní kalhotky + košilka, tričko s dl. rukávem + rifle, flaušová mikinka a na to bundička a pláštěnka, ponožky a bavlněná čepička na ouška. To stačí, ne?
|
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Re:15.9.2008 10:13:41
Holky, díky za rady ohledně punčocháčků
![]() ![]() Já nakonec nedala, ale dostal tepláčky vyteplené chlupatinkou ![]() A dle toho co vidím z okna, asi ven nepůjdou. Jinak u nás se do školky taky dávají punčošky a kluci běhají jen tak. Vůbec si nedovedu představit, jak by se pak převlíkali všechny děti z tepláčků do punčošek a tepláčků na ven. ![]() Přeci jen , třeba naše pamí učiteka je sama na 20 dětí a z toho je asi 17 kluků!! A jsou tam i pr´dolkové lehce nad 3 ročky a ti se ještě vbec neobují a neoblečou. Takže má i tak práce, než to vše obleče, obuje, zapne atd. !! My netopíme, máme doma stále ještě 23 stupńů. No jo , to je výhoda tlustých zdí, které drží dlouho teplo Ale bohužel na jaře i dlouho zimu![]() |
|
|
Re: Re:15.9.2008 10:10:42
Aha, no my tu máme svoje plynové topení.
To Jirka v Rusku se už těší až jim tam zapnou topení, měli by dneska. A taky jim někdo ukradl ze schránky klíče od bytu tak se bojí, aby je nikdo nevykradl. Včera se jim nepodařilo sehnat novou fabku :-( Tak všechny cennosti nosí u sebe. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Re:15.9.2008 10:10:08
U nás se taky netopí. No ale já doufám, že se snad ještě oteplí, vždyť minulý týden bylo horko až moc, 30stupňů zase v září potřeba nebyla, že, no a najednou rovnou zima??? To je děs
![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Re:15.9.2008 9:56:25
Ivčo já bych i zatopila, ale topení ještě netopí
![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Re:15.9.2008 9:53:35
Desty Matýsek je tam v punčocháčích a tričku, děti tam takto chodí.
|
|
|
Re: Re:15.9.2008 9:47:51
Holky a topíte už doma??? My tu máme 19 stupňů tak nevím jestli už mám topit nebo ne.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Re:15.9.2008 9:47:33
Desty, někdo dává klukům přes punčocháčky kraťásky, my jsme teda vždycky převlíkali komplet, do ponožek a tepláků, s Miškou to bude jednodušší, dostane sukýnku a v punčoškách zůstane. Ale dnes jsem teda ještě punčocháčky nedala, mají na ven oba šustky s podšívkou, navíc u nás lije už od rána, takže asi ani ven nepůjdou.
Rimlíku, Anička je veliká slečna ![]() Kisli, pěkné fotky, máme stejné kalhoty ![]() ![]() Míšo no teda, to je fotek, moc pěkné, krásně jste se užívali ![]() |
|
|
Re: Re:15.9.2008 9:39:31
Holkyyyyyy, já punčocháče ještě nedala, nezdá se mi to na ně ještě! Má rifle a ty jí přeci zahřejou. Vždyť nemrzne.
|
| Desty | 21386 |
Re: Re:15.9.2008 9:06:56
Rimlíku - Anička je teda kus
A ty kozačky - no od mala a má vkus Počkej, až si začne diktovat - to si vezmu, tohle nechci )Alčo - taky jsem dala Dádovi punčocháče Akorát pořád řeším - aby měl v místnosti punčochy+tepláky - to je nesmysl. A při oblíkání na ven není zase takovej rychlík aby stihl stáhnout tepláky a natáhnout punčochy a tepláky. No a pustit ho si hrát v punčochách a triku - to můžu doma, ale ve školce mi to přijde divné Jak tohle řešíte? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.