Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Re:15.9.2008 7:59:34
jů krásný fotky, Anička je teda už slečna!
Alčo já jsem ho poslala v punčocháčích. |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Re:15.9.2008 7:42:06
Alco, ovecky tu byly driv nez my, citit obcas jsou, ale jde to...
puncosky asi nedam, ale poprosim je at ji na ven daji vytepl.kalhoty... |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Re:15.9.2008 7:21:18
Jinak moc moc moc chválím všechny přenádherné fotečky.
Míšo, léto uselo být supr A kluci bráchy prostě nezapřou![]() ![]() Kisli, to je krásné nadělení u sousedů. Jen si říkám, jestli pak nebudou ovečky v léě cítit!! Ale je to krásné ![]() Rimlíku, krásné místo pobytu A Anička je hvězda![]() ![]() ![]() Tak a my mažeme směr školka. No a co se týká žehličky, tak bohužel reklamace nebude možná, protože se vní manžílek už vrtal!!! ![]() ![]() ![]() Tak a já jedu zajet ke Kačce tu novou, páček ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Re:15.9.2008 7:17:40
Holky ahooooooooooj, mám dotaz. Nevím jestli mám dát prckovi do školky už punčošky!!
Jak vy, už dáváte? ![]() Psala mi zrovna i spoluškolkovská maminky, že prý jestli mu je dám. A tak jsem docela na vážkách ![]() |
| Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
|
|
Re: Re:14.9.2008 21:27:34
Ahojky,
tak já mám pracovní výjezd za sebou, bylo fajn, ale spánkový deficit pořád mám a asi na mě i něco leze.. Byli jsme na jižní Moravě a odjížděli při 28 st. a po příjezdu do Ostravy na mě čekala ukrutná kosa (12 st.). Prostředí opravdu úchvatné, pro Ostravaka balzám na duši ![]() ![]() Jedna s kolegyní při odjezdu domů ![]() Dnes jsem vyrazila s Aničkou do obchodu nakoupit botky na podzim/zimu a taky jsem chtěla využít slevové kupony z Marianne. Koupili jsme jedny podzimní botky a Andulka si vybrala kozačky ![]() ![]() ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Re:14.9.2008 19:33:28
MISO, diky moc...
MIRKO, ehm...tak k hospodynce mam hodne daleko..v mem podani to spis byl takovej vykrik do tmy ))hele, jake mame pres plot u sousedu vyziti )) hezke ovecky, ze? ![]() ![]() na sve houpajde ![]() |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
Re:14.9.2008 16:09:03
Téda Míšo, to je záplava krásných fotek!
A úplně jsem z toho dostala chuť na borůvky. ![]() Kisli, ty jsi hospodyňka jako lusk . Já jsem dnes dělala obrácené řízky a taky se docela povedly, ale teda ještě moučník, to už nedám. Blanko, tak ať ti ty otázky odsejpají... ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: ...14.9.2008 16:05:35
Kisli, tady je info:
http://cestovani.ihned.cz/c1-27377680-v-krkonosich-byla-otevrena-pohadkova-stezka Jinak na hotel určitě pojedeme,ale teď nevím kdy.V listopadu mají zavřeno.Zavírají někdy koncem října a asi v 1/2listopadu před sezenou otevírají. |
| Kislice+2 | 20254 |
...14.9.2008 15:51:48
tak ja dnes udelala prima obed - tortilu s kurecim masem a zeleninou, ted pacu babovku, dorazi svagrova podivat se na posledni Zoufale manzelky...aspon se te rakovine spolu zasmejeme, kdyz ji tam ted ma Lynet, zejo...:-/
MISO uzasne fotky...to leto na chate je supr, vid. A Matysek je fakt opecovavatel neskutecnej...no a ta pohadkova stezka na Pomezkach, tybrdo, o tom nic nevim....nemas blizsi info (webovky nebo tak)...kde to teda zacina a kde konci? A tu Cernou boudu bychom chteli urcite letos taky vyzkouset...tak treba na listopad se tam nechystate? Zebychom se pridali... ![]() ALCO, panejo, tak si ji aspon vyreklamovala?? by ti Katka mela proplacet pracovni pomucky, ne? ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Fotky z minulého víkendu na Černé boudě14.9.2008 14:39:30
Honzík na rozhledně
![]() ![]() Trháme borůvky.Holky tam bylo borůvek,to jsem ještě neviděla a jak velký. ![]() ![]() Houpajda u hotelu ![]() Tohle je na Pomezních Boudách,na Info centru si koupíte za 30,- letáček na cestu a plníte s dětma úkoly,obkreslujete plast.obrázek na ppaír pastelkou,kterou také dostanete.Celé jsme to neušli,bylo to clekem dlouhé a šli jsme hodně lážo plážo.Tady je v pozadí Sněžka,Na každé zastávce je napsaná pohádka + obrázek na obkreslení.Jako výlet mohu doporučit.Ty platové obrázky jsou na těch sloupkách,tady např.pod čertem,není ale vidět. ![]() ![]() Cestu jsme si zkrátili,některé zastávky u pohádek jse oběšli a šli rovnou na konec,kde byl bohatý program pro děti,protože pohádkovou stezku ten den slavnostně otevírali.Ta oblast se jmenuje Renerovy boudy.Dřív tam žili Reneři,nebo Renerové,teď nevím. ![]() ![]() ![]() ![]() Zkouška budoucích požárníku ![]() ![]() ![]() No a na závěr jak jinak s Krakonošem, bez toho to v Krkonoších nejde ![]() ![]() ![]() Ve slipech jsou proto, že jsme vycházeli a bylo to na tepláky a mikču a protože jsme na horách, kde se počasí mění rychle, tak jsme vzali pro jistotu bundy a né kraťasy, které byli samo potřeba. KONEC |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.