| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 74818  [Dalších 74178 >>]
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: Re:

15.9.2008 7:59:34
jů krásný fotky, Anička je teda už slečna!

Alčo já jsem ho poslala v punčocháčích.
Kislice+2 20254

15.9.2008 7:42:06
Alco, ovecky tu byly driv nez my, citit obcas jsou, ale jde to...

puncosky asi nedam, ale poprosim je at ji na ven daji vytepl.kalhoty...
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

15.9.2008 7:21:18
Jinak moc moc moc chválím všechny přenádherné fotečky.

Míšo, léto uselo být suprR^ A kluci bráchy prostě nezapřouR^~s~

Kisli, to je krásné nadělení u sousedů. Jen si říkám, jestli pak nebudou ovečky v léě cítit!! Ale je to krásné;)

Rimlíku, krásné místo pobytuR^ A Anička je hvězdaR^R^R^

Tak a my mažeme směr školka.

No a co se týká žehličky, tak bohužel reklamace nebude možná, protože se vní manžílek už vrtal!!!~k~~k~~k~
Tak a já jedu zajet ke Kačce tu novou, páček:-D
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

15.9.2008 7:17:40
Holky ahooooooooooj, mám dotaz. Nevím jestli mám dát prckovi do školky už punčošky!!
Jak vy, už dáváte?~k~
Psala mi zrovna i spoluškolkovská maminky, že prý jestli mu je dám. A tak jsem docela na vážkách:-D
Rimlik,Dom (12), Anička (5) 17683

14.9.2008 21:27:34
Ahojky,
tak já mám pracovní výjezd za sebou, bylo fajn, ale spánkový deficit pořád mám a asi na mě i něco leze..
Byli jsme na jižní Moravě a odjížděli při 28 st. a po příjezdu do Ostravy na mě čekala ukrutná kosa (12 st.).
Prostředí opravdu úchvatné, pro Ostravaka balzám na duši :-)

Jedna s kolegyní při odjezdu domů

Dnes jsem vyrazila s Aničkou do obchodu nakoupit botky na podzim/zimu a taky jsem chtěla využít slevové kupony z Marianne. Koupili jsme jedny podzimní botky a Andulka si vybrala kozačky :-D

Kislice+2 20254

14.9.2008 19:33:28
MISO, diky moc...

MIRKO, ehm...tak k hospodynce mam hodne daleko..v mem podani to spis byl takovej vykrik do tmy :-)))

hele, jake mame pres plot u sousedu vyziti :-))) hezke ovecky, ze?

na sve houpajde
Mirka, dvě mláďata+// 2258

Re:

14.9.2008 16:09:03
Téda Míšo, to je záplava krásných fotek! R^ A úplně jsem z toho dostala chuť na borůvky. ~k~

Kisli, ty jsi hospodyňka jako lusk ~j~. Já jsem dnes dělala obrácené řízky a taky se docela povedly, ale teda ještě moučník, to už nedám.

Blanko, tak ať ti ty otázky odsejpají... ;)
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

Re: ...

14.9.2008 16:05:35
Kisli, tady je info:
http://cestovani.ihned.cz/c1-27377680-v-krkonosich-byla-otevrena-pohadkova-stezka

Jinak na hotel určitě pojedeme,ale teď nevím kdy.V listopadu mají zavřeno.Zavírají někdy koncem října a asi v 1/2listopadu před sezenou otevírají.
Kislice+2 20254

...

14.9.2008 15:51:48
tak ja dnes udelala prima obed - tortilu s kurecim masem a zeleninou, ted pacu babovku, dorazi svagrova podivat se na posledni Zoufale manzelky...aspon se te rakovine spolu zasmejeme, kdyz ji tam ted ma Lynet, zejo...:-/

MISO uzasne fotky...to leto na chate je supr, vid. A Matysek je fakt opecovavatel neskutecnej...no a ta pohadkova stezka na Pomezkach, tybrdo, o tom nic nevim....nemas blizsi info (webovky nebo tak)...kde to teda zacina a kde konci? A tu Cernou boudu bychom chteli urcite letos taky vyzkouset...tak treba na listopad se tam nechystate? Zebychom se pridali...
~j~

ALCO, panejo, tak si ji aspon vyreklamovala?? by ti Katka mela proplacet pracovni pomucky, ne? :-)
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

Fotky z minulého víkendu na Černé boudě

14.9.2008 14:39:30
Honzík na rozhledně

Trháme borůvky.Holky tam bylo borůvek,to jsem ještě neviděla a jak velký.

Houpajda u hotelu

Tohle je na Pomezních Boudách,na Info centru si koupíte za 30,- letáček na cestu a plníte s dětma úkoly,obkreslujete plast.obrázek na ppaír pastelkou,kterou také dostanete.Celé jsme to neušli,bylo to clekem dlouhé a šli jsme hodně lážo plážo.Tady je v pozadí Sněžka,Na každé zastávce je napsaná pohádka + obrázek na obkreslení.Jako výlet mohu doporučit.Ty platové obrázky jsou na těch sloupkách,tady např.pod čertem,není ale vidět.

Cestu jsme si zkrátili,některé zastávky u pohádek jse oběšli a šli rovnou na konec,kde byl bohatý program pro děti,protože pohádkovou stezku ten den slavnostně otevírali.Ta oblast se jmenuje Renerovy boudy.Dřív tam žili Reneři,nebo Renerové,teď nevím.

Zkouška budoucích požárníku :-)

No a na závěr jak jinak s Krakonošem, bez toho to v Krkonoších nejde :-)

Ve slipech jsou proto, že jsme vycházeli a bylo to na tepláky a mikču a protože jsme na horách, kde se počasí mění rychle, tak jsme vzali pro jistotu bundy a né kraťasy, které byli samo potřeba.

KONEC

[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 74818  [Dalších 74178 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.