Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Begonie | 17189 |
|
|
Tak jsem udelala dalsich 5 otazek a ODMENA!!!14.9.2008 14:27:05
jdu se na vas kouknout, uz mi jich dnes zbyva jen 15 :-(.
Kisli, blaznis, ja ani nevim, co to presne je, natoz abych ti vysvetlila, jak to meli za RU. Budu muset nejak mlzit, nebo jeste lepe se k tyhle otezce vubec nedostat. Misty, ja nevim, jak bych dokazala Adamkovi vyrvat z ruky balonek (byt oranzovy), kdyby mu ho nekdo nabidl. To by nas asi vyloucili z akce pro ruseni pokojneho prava shromazdovaciho. ![]() Miso, krasny fotky, to asi nechtel Matysek moc pomackat povleceni . No a jasna indikace, ze by se vam jeste 1 miminko siklo, ne? Adamek taky hrozne touzi po miminku, furt rve, ze ho chce, ale HNED a nosi mi, co by mu vsechno pujcil a jak by ho choval a co by s nim delal. Kdyz byl mensi a furt chtel na prochazce nosit, tak jsem mu vzdycky rikala, ze takhle teda teda miminko moct mit nebudeme, protoze je oba neunesu. Tak vymyslel, ze miminko ponese on a ja ponesu jeho - je to hlavicka.Ach jo, jeste se mrknu, jak jsou na tom spoluzaci, trochu si postezovat a jdu zas na to. Papa za dalsich 5 kousku. ![]() |
| Desty | 21386 |
Re: Fotky z léta na chatě14.9.2008 14:25:16
Míšo - pěkný fotky, je mi jasný,že kluci se na traktor třásli
) A ten bazének supr...a taky by to chtělo ještě miminko, když jsou kluci takoví pomocníčci ![]() Alčo - žehlička je jasná, jsi jí prostě zavařila To máš z té pilnosti. ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: Fotky z léta na chatě14.9.2008 13:59:29
tak ta poslední fotka mi vypada.
![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Fotky z léta na chatě14.9.2008 13:58:07
Fotky z léta na chatě: ![]() Matýsek už plave bez kruhu.U něj velkej úspěch ![]() ![]() Tak v traktoru, byli u sousedů naložený snad celé léti,jak mohli už chtěli pomáhat ![]() ![]() Tohle je můj synovec Davídek,na chatě mu byli 2 měsíce a Matýsek ho pořád opečovával. ![]() ![]() ![]() A tady spadl z postele,naštěstí jsem tam měla hozený náhradní peřiny,tak si hezky ustlal
|
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
Re: ...14.9.2008 13:14:51
Alčo, s tou žehličkou je to síla, ale ještě je v záruce ne...?
|
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
září14.9.2008 13:13:55
No nemohla jsem si nechat ujít ty nástupy do školek od vás všech tady, takže jsem statečně přečetla všech 500 příspěvků, co jste napovídaly, když jsem tu nebyla. Chvílemi se to četlo až dramaticky, ale dětičky jsou šikovné a všechno zvládly, a maminy ještě šikovnější, že to ustály!
Fotky naprosto fantastické všechny. Jen škoda že se mi nezobrazuje Verunka od Ivči. Ten Krumlov vidět šel, ale místo Verunčiných školkových mám jen křížky , to nechápu.U nás se do školky zatím nenastupuje, Vašík ještě zůstává doma, ale zato máme školáka! Myslela jsem, že jde někdo z ledňáčkových sourozenců taky, ale vlastně Ditovic Martínek i Míšovic Honzík měli odklad, takže jsme tu jediní zástupci... Vojtovi se ve škole moc líbí, no zatím za těch prvních 14 dní toho učení moc nebylo, - samé vystřihovávání, vymalovávání, pouštějí jim tam i Kouzelnou školku, o přestávkách chodí na školní dvůr si zakopat s balonem nebo zahrát na honěnou. Jedou od letoška podle nových osnov i učebnic a vypadá to zatím na takový příjemný nástup jakoby škola hrou. Hned první den si do lavice sedl se svým kamarádem ze školky, no ale teď už je paní učitelka rozesadila, tak to těžce nesl, - no holt jsou ve škole i trampoty. Tak hezkou neděli všem. ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: ...14.9.2008 12:28:00
No a ještě si musím postěžovat, že mi včera odešla opět žehlička!!!
![]() ![]() ![]() Tak jsem hned nasedla do auta a jela koupit novou!!! S takovou si moc nevidělám ![]() ![]() , když budu kupovat co půlrok novou, grrr![]() ![]() ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: ...14.9.2008 12:26:28
Ahooj ve spolek,
BRRRRRRRRRR,... to je kosa co? Tak asi je po létě. Za oknem sice svítí sluníčko, ale už nějak nehřeje A navíc už tu dva dny fičí neskutečný studený vítr a je kosa![]() ![]() ![]() Kisli opět krásné fotečky. A je vidět, že i akce se vydařila Já to emko vídím No a Pavlíček už je neskutečně velkej![]() A ta helmička nemá chybu.Škoda, že jsme něco takového neměli pro Pé´tu, když byl malej. On totiž pořád padal a padal a těch boulí, uuuuuuuuuuuf a navíc má i šitou hlavu Tomu se dalo s tímhle pěkně předejít![]() Misty, u vás se akce taky vydařila. A jen a´t se kandidáti snaží Aspoń něco se pak děje i pro děti, že?![]() A Májinka už je pěkný chodec ![]() ![]() ![]() Video je krásné ![]() a taky mě pobavil pláštěnkový Matýsek![]() Tak už je zase neděle a zítra opět nástup do školky. Malý je zatím v pohodě a už se těší, tak snad to bude OK. Jen musím ještě zalovit ve skříni a vybalit nějakou vyteplenou bundu a ráno na kolo i nějaké hadrové rukavičky ![]() ![]() Míšo, no vidím, že ty už máš vše v cajku No pááááááááni a to volníčko musí být vážně supr Tak si užívej. Jo a nechceš se pochlubit nákupem a udělat manekýnku?![]() ![]() Blanííííííííííííí neboooooooooooj ty to zvládneš. Jsi dobrá, dobrá ,dobrá, tak nepodléhej panice, ju? ![]() Už se těším na virtuální oslavu ![]() ![]() Mirko, no to je pech s tím PC. Už jsem si říkala, kde jsi? A jak u vás školka, nastoupil malej, nebo ne? Tak a musím běžet, pěknou neděli. |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ...14.9.2008 9:35:10
Ono bylo chvíli teplo na sluníčku, až vedro. Ale pak jsme vytáhli mikiny a taky nám byla zima.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: ...14.9.2008 9:25:56
Misty, Kisli, bezva fotky, to se teda musím smát s těma předvolebníma akcema, naše holky budou v rámci předvolební kampaně vystupovat teď každý víkend po JM městech, na polymeru-tj ten umělý led, no ale samo, že pro ODS
.Ale dle fotek koukám, že jste měli teplo, u nás jen trička nehrozila. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.