Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice+2 | 20254 |
...14.9.2008 8:52:44
bre ranko...
BLANI, no nekecej, ze za Rak-Uher uz meli smenky a seky?? no ne, fakt...musis mi to objasnit, jo? Hele a kdyz mi to logicky a laicky osvetlis tak abych to pochopila, tak mas vlastne dalsi otazku z krku... ale dej si zalezet, jsem blondyna.IVCO....no to bys Pavla nastvala, jejich barva je modra a cervena ))) ale treba ti jinak barvi monitor...tak napoveda ,je tam pocatecni pismenko naseho (i Tveho) prijmeni tak to uz je ted jasne, vid. |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: No Kisli, ja se obavam,14.9.2008 8:36:00
Blani já jsem tam trochu diskriminační byla, oranžový balónek s oranžovou růží jsem s díky odmítla
![]() ![]() Ptali se tam lidí na pódiu koho budou volit, tak se mi chtělo smát při představě, že by se mě taky zeptali ![]() ![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
No Kisli, ja se obavam,13.9.2008 23:46:30
ze zivotni zkusennosti a nadhled mi budou k prdu, az se mi zeptaji na vyvoj obcanskych prav za Rakouska-Uherska. Nebo verejnou spravu tamtez, jazykovou otazku, volebni pravo a lahudku - smenecne a sekove pravo za R-U!!!
atd. Problem je v tom, ze u tech ostatnich predmetu mam samozrejme vzdycky par otazek, ktery bych nechtela dostat, tady ovsem marne hledam nejakou, kterou bych brala. NENAVIDIM!!! ceske pravni dejiny, ale fakt. Jinak ovsem dekuju za duveru Jestli timle projdu, tak ten nadhled snad uplatnim u neceho smyslupnejsiho, u nejakyho pouzitelnyho predmetu, u neceho skutene pravniho. Tohle jsou samy dejiny a teorie a ustavi pravo a tady si ambice fakt nedelam.Co to ma Pavlik na hlavicce? To je ta protipadaci helmicka? Pujc mi to, mozna by zabralo, kdybych v tom v utery prisla .Misty, my taky s Adamkem peclive obrazime vsechny predvolebni akce a nediskriminacne navstevujeme ruzne strany. Nejvetsi prca byla pred minulyma volbama, kdyz u nas meli legraci socani a taky meli skakaci nafukovaci hrad pro deti. Ovsem nakej zaskodnik (asi z jiny strany) jim vypnul privod vzduchu a ten hrad se sklatil na ty skakajici deti. To byl ryk. Tak se jdu zas ucit, vzdycky sem mrknu za odmenu po 5 otazkach ![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ...13.9.2008 22:04:55
U nás dnes byla jakási předvolební akce, šli jsme tam páč měli atrakce pro děti.
Matýsek ve skákacím hradu ![]() Mája čekala v kočárku, dlouho ji to tam ale nebavilo ![]() Matýsek na čtyřkolce ![]() A ve velkým hasičským autě, tam se teda bál ![]() Pak jsme šli k našim, Mája chodila tam... ![]() ... a zpět... :o))) ![]() kuk! ![]() děláme s tatínkem HALÓ HALÓ ![]() a Matýsek ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: ...13.9.2008 21:54:05
Kisli, hehe tak já typuju v levo tam jak jsou ty šikmé pruhy - zelený a červený
![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...13.9.2008 21:15:11
aha, tak koukam, ze zmensenim ten napis Ceska masna zmizel, no nic...tak hadanka zni, pod jakym logem se ukryva ??
)))))))))))) |
| Kislice+2 | 20254 |
...13.9.2008 21:14:02
tak schvalne...najdete toho naseho sponzora?? copak by to asi mohlo byt??
)))![]() ![]() pilotka s vousama...opet tam byl stanek, kde malovali na obliceje, tak nase dcera chtela byt kocourem v botach, jak jinak ![]() a tady nas "chodec" MISTY vam samo obr gratulace k opravdickemu chozeni, panejo, tak Maja uz je velika...tak to by chtelo zas nejake miminecko, ne? ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Tak trapny jednicky rozhodne neprinesu,13.9.2008 20:58:11
jo, MARKY, to je ta Petra...to musi bejt fakt silena situace :-(((
|
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahojky,13.9.2008 20:57:36
kuk, ahoj holky, dnes jsme byli dopolko na silenem nakupu v obchodaku, mam slevove kupony z Marianne, tak jsme vyrabovali par obchodu, teda hlavne se dnes nakupovalo na Pavla (boty, bunda atd), ale ani ja jsem neprisla zkratka
a pak jsme jeli na pout do vedlejsi vesnice, kde ma P. firmu, on jim to tak trosku pomahal sponzorovat, takze jsme meli vstup a atrakce zdarma, pozvali sme i Klarcina kamose Vojtiska, nicmene, ten se bal a odmital vsechny atrakce, ze se jen bude koukat, zato nase vymetacka pouti nechtela ani domu...meli tam i ruzna vystoupeni, brisni tanecnice, Maxim Turbulence atd... MIRKO, ahooooj...hele a to jsi za ty 3 tydny stihla urcite udelat predvanocni uklid + naucit se novy cizi jazyk + precist 7 knizek atd, atd...co? )MISO, panejo, jsem ti chtela onehda napsat, 3 volne vikendy po sobe, to se mas ![]() BLANI, prosim te, nepanikar! Kdo jinej by ta prava mel udelat, kdyz ne ty?? hele, jako chapu, ze jsi ve stresu a taky s tou pameti uz to v nasem veku neni ono, zejo nicmene, s odrenyma usima prolezes stopro, protoze vis proc? Dulezite je, neco povidat a ty mas proste zivotni zkusenosti + rozhled a prehled, takze ty tam urcite nezustanes stat s otevrenou pusou...takze klid. A my ti tu budem vsechny drzet palce, takze uvidis,ze to zvladnes. DITO, tak to je vtipne, vid ? Kdyz jim reknes , ze jsi uz v 5 mesici (trefila jsem?)...nebo v 6tem? Uz to neumim pocitat...a je fakt,ze v noci maji prijit mraziky, tak uvidime, ale asi uz leto fakt definitivne skoncilo. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Tak trapny jednicky rozhodne neprinesu,13.9.2008 20:39:05
Míšo, tak to určitě vím jaký myslíš, taky jsem si ho zkoušela, jen ta cena mě odradila, už jsem neměla moc pěněz.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.