Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Begonie | 17189 |
|
|
Re: Tak trapny jednicky rozhodne neprinesu,13.9.2008 19:46:59
Miso, jo taaaak, ja uz jsem asi uplne vypatlana. Takovej svetr mam taky a desne mi vyhovuje, aspon ti nebude v praci vedro.
Ditus, kdybych te potkala ja (a nevedela o tom), tak bych si taky niceho nevsimla. navic ty porad vypadas, ze jsi sejenom trosku vic najedla. Ja jsem na tohle mimoradne tupa, nekdy mama pocit, ze mam v tomhle mysleni jak chlap, ja si treba jakzivo nevsimnu, ze ma nekdo novy bryle, novej uces, neco super extra na sobe, fakt uplnej debza. Teda, zaciname bolet hlava, to nevim, jak zvladnu tech dalsich x stranek. udelam si nakej posilujici zeleninovy salat, snad to zabere. Ale chub chlub, uz jsem zhubla 3 kila od zacatku zari - dobry co .![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: Tak trapny jednicky rozhodne neprinesu,13.9.2008 19:34:11
Blani,jsem to asi napsala špatně,v šedém svetru je vsazený límeček bílej s tmavým proužkem,to samé na rukávech a na spodu svetru vykukuje to samé,prostě jako že mám košily a na ní svetr,tak snad už jsem to nasapal srozumitelně
![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Tak trapny jednicky rozhodne neprinesu,13.9.2008 19:09:51
Blani, určitě to zase v pohodě uděláš, a to, že při opakování zjistíš, že vlastně nic neumíš se mně stávalo pravidelně, taky jsem propadala panice, ale Tobě fakt věřím, ty to uděláš
.Petry je mně teda líto, to je docela šílená situace. Dnes jsme byly na erbovních slavnostech, byly tam soutěže pro děti, skákací hrad a tak, byla pořádná zima, už asi ten podzim fakt začal, no a potkala jsem tam kámošku, stála docela dlouho přímo naproti mě a kecaly jsme a ona na mně nic nepoznala a ptala se mě, jestli teda půjdu v lednu do práce a tak, měla jsem vypasovaný sako a zapnutý jen 1 knoflík ten druhý už nedopnu ![]() ![]() , fakt to nechápu, Niki i moje mamka pak měly záchvat smíchu![]() ![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
Tak trapny jednicky rozhodne neprinesu,13.9.2008 18:53:58
me by fakt stacilo, kdybych to udelala. Pred chvili jsem brecela Jirkovi do telefonu, ze me urcite vyhodi. Uplne silena jsem "doopakovala" (resp., pokusila se znovu naucit prvnich 10 otazek z ceskych pravnich dejin, ucila jsem se to nekdy predposledni tyden prazdnin a vubec, ale fakt vubec nic si z toho nepamatuju, jako bych to videla prvne). A to mi dneska jeste dalsich 10 otazek ceka a zitra zase 20, uz jsem uplne znicena. Tak se pomalu loucim se svou karierou pravnika a pripravuju se na pracovni proces. No ale kam se vrtnu, kdyz mi reditele Narodni knihovny vyhodili :-(.
Misty, krasna Maja-chodicka a Matysek v plastence, hihi. Miso, to bych taky potrebovala - probrat Adamkovi maly veci. Tuhle jsem mu donesla do skolky teplacky (krasny, cisty, vyprany, vyzehleny), bohuzel takovy chudinky 3/4, vypadal jak maly rumun . A co je to svetr s falesnym limcem? Naky falesny kocici chlupy? ![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Ahojky,13.9.2008 18:25:25
děkujeme za pochvalu naší chodičky! To včerejší video je prd, kdybyste ji viděly dnes, normálně si chodí po bytě, skoro už neleze. Tak z toho mám radost a žasnu nad tím pokrokem, co udělala za poslední dva dny
![]() Ditu no jo, prší nám tu dost ![]() ![]() ![]() Anitko jojo, pěstuje si háro ![]() Míšo moc děkuju za nabídku ohledně toho hotelu, promyslíme a kdyžtak se ozvu! Petry s Majdalenkou je mi líto, do jaké situace se dostala ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: Ahoj zas po naky dobe,13.9.2008 18:01:14
Hezký večer,
tak já si dneska udelala velkou radost,koupila jsem si v Humanicu kozačky na podpatku k 3/4 kalhotů,slabý svetřik s falešným límcem a rukávy a svetr v CaA,hrozně dobře jsem se cítila ![]() Doma jsem probrala klukům věci,uklidla a zabalila do krabic malé věci.Léto použitelné za rok,jsem strčila dozadu,kdyby se udělalo teplo,tak ať můžu ještě něco použít.Tím pádem mám přehled co kluci potřebují na zimu a ve skříni krásně uklizeno. Jen jsem trochu naštvana,protože mě od ráno pobolívá v krku,tak jsem koupila Bioparox,vždycky zabere,tak snad to bude zítra už lepší. Jazyky: v práci ačnu chodit na placenou angličtinu,nebo němčinu,jen nevím co si vybrat.Aj.neumím vůbec a z NJ.to není valné,spíš nevalné od školy jsem ji nepoužila.Asi si vyberu AJ.příjde mi,že ta je použitelná skoro všude,ikdybych někdy v budoucnu změnila místo(u nás je spíš NJ.)tak všude chtějí AJ. |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: Ahoj zas po naky dobe,13.9.2008 15:04:54
Blanko-stejně přineseš opět trapné jedničky, tak už se neuč,jo
![]() ![]() ![]() tak zítra asi vyrazíme do Koněprus místo Českého Krumlova-Tomík chce skřítky v jeskyních a medvědy z večerníčku v Berouně ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: Ahoj zas po naky dobe,13.9.2008 15:02:56
Ahoj
právě jsem dosekala trávník a celá rodina spí, tak mám chvilku!Holky to je ta Petra s Madlenkou a Michálkem, co bydlela v bytě s babičkou a měli tam i pejska, který měl cca kolem Vánoc štěňata(myslím před Vánoci 2004)?Chodila sem snad nejvíc, že jo?Je mi jí teda líto ![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
Ahoj zas po naky dobe,13.9.2008 11:45:32
asi jsem blazen, jeste tolik toho neumim, ale uz proste nemuzu. Rano jsem se vzbudila hruzou uz v 8 (u me naprosto nevidany), dodelala otazky, co jsem nestihla vcera (usnula jsem) a ted se tu uz hodinu poflakuju a nejsem schopna zacit ty debilni cesky pravni dejiny.
Vcera jsme byli dokonce v divadle - od narozeni Adamka spolu podruhy (jinak chodime kazdy zvlast). Hra - Onegin byl rusak - skvely. Ale prca, Adamkajsme poslali s tchanovcema sestrenicema na chatu (Jirka za nima rano jel), meli spoustu casu, tak jsem se vykrasnila a dohodli jsme se, ze ze si dame k vece Gyros na Mustku. Do divaldla jsem dorazli v 18:40, usadili se k baru a divili se, ze tam jeste zadny kamaradi nejsou, abysme za 10 minut zjistili, ze jsme v jinym divadle . Jeste, ze Dlouha a Celetna nejsou daleko. Ovsem me divadelni botky nejsou na uprk straprazskou dlazbou staveny. No jo, v Praze je hoĺt moc divadel a to se pak chudak clovek snadno splete.Kisli, Adamek uz je v pohode, to byla jen takova jednorazova akce. Kdyz jsme prisli, tak zrovna deti trenovali nakou basnicku o umyvani rukou a Admaek chytil hysenku, ze ji neumi a tim se spustilo, zeteda vty skolce radeji nebude. Ale uz je zas OK, ty deti proste musi maminky obcas trochu pozlobit, abysme si nemysleli, ze je zivot nakej jednoduchej. Ale tohle je jeste sranda, rano jsem vyslechla silenu hadku sousedu nad nama (maji syna uz dospelyho na VS). Desne na sebe rvali, mlatili dverma, uz jsem cekala, kdyz se do sebe pusti. To nas teprve ceka, tohle je furt pohoda .Na Mamma Mia se taky chystam - po statnicich. Vubec nevim, jak to po tech statnicich vsechno stihnu .Petra s detma to ma blby. Jak se rozvedla, tak se od manzela odstehovala (barak byl jeho) a nema kde bydlet. Mela neco pronajatyho, ale koncila ji najemni smlouva a chteli zvednout najem, tak to uz neuplatila a nakonec skoncila v azylovym dome a tam je pobyt nejak omezeny asi na 2 roky. Navic je to tam sileny, samy neprizpusobivy cikanky, mas nad sebou sociani dohled, bydli s detma v jedny mistnosti, ze kterou plati vpravde socialni cenu 6 tisic/mesicne. Byt od mesta nedostane, akorat ji nabidli, ze muze dat deti do decaku. Ja vubec nevim, co bych delala, ale pomoct i nemuzu, zadny jiny bydleni nemam. Navic je Michalek dost nemocny, takze moc nepripada do uvahy stehovat se nekam mimo Prahu, fakt dost tezka situace. No nic, jdu se ucit, ja uz se taaaak tesim na utery vecer, ani nevite jak. Pak to tu virtualne oslavime, at uz to dopadne jakkoliv. |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
Zase s váma13.9.2008 10:36:13
Holky ahoooj, konečně zase můžu za váma. Kleknul nám před 3 týdny počítač a měli jsme trable s novým, napřed byl problém s posláním, pořád ho testovali, a nakonec teda poslali, ale po dvou dnech jsme zjistili, že to není ten počítač, který jsme si objednali, tak se muselo všechno odinstalovat, zabalit, poslat zpátky a čekat na "ten náš" počítač, pak to zas nešlo nakopnout, no fakt "žůžo", už to byly muka vydržet bez vás.
![]() Koukám, že jsem prošvihla nějakých 500 příspěvků, tak bych to chtěla aspoň proletět, aby mi nic neuniklo, snad si na to někde vyšetřím trochu času. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.