Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Ahojky,13.9.2008 9:51:58
Ivčo, krásné fotky, jsem ti je zapomněla pochválit
![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Ahojky,13.9.2008 9:51:31
Ahoj
,Misty, Mája je super chodička ehm, doma vám často prší?![]() ![]() ![]() ![]() Anitko, jsi dobrá, já jsme ráda, že se aspoň dokopu 1x týdně na tu italštinu, ale mnohdy se mně nechce , no a toho vlasatého Matýska jsem si já všimla už dávno, tak tehdy Misty říkala, že si pěstují hároše .Chlapi jsou na hokeji teda hraje jen Martínek, my s holkama teprve snídáme. Včera ve školce měli exkurzi po celé školce, byli i v kuchyni a tam děti učitelky vážily a samo, že má Miška nejmíň, 11,5kg , učitelky se smály, že prý je jak miminko , i když já jsem si myslela, že přibere, protože tam jí fakt všechno a i doma jí vcelku slušně. Martínek má 21kg a prý to není nejvíc, to jsem teda byla překvapená, na to, že je nejstarší a hubeňour teda není, takový akorátní pořádný kluk![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: Ahojky,13.9.2008 9:26:34
Dobré ráno,
tak tu máme první víkend bez Jirky. Naplánovali jsme si, že odpoledne pojedem do zítra k našim, alespoň tam udělám tu šťávu a dám do pucu auto. Verunka tam bude mít Míšu tak bude šťastná jak blecha. Misty, Marjánka je šikulka. Taky se mi video moc líbilo, i Matýsek tam nemá chybu jak poskakuje ![]() Anitko, já bych taky potřebovala obnovit jazyk, ale nemám se k tomu, jsi dobrá, že jsi se odhodlala. |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: Ahojky,13.9.2008 0:53:15
Misty, Maja krasne chodi, normalne som dojata, este prednedavnom bola v brusku
![]() |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: Ahojky,13.9.2008 0:50:50
tak ja trochu ponocujem
Misty, krásne fotky . A Matýsek má niejaké dlhšie vlasy, však ? Beris, tak ako ? Verunka je krááááááááááásna slečna ![]() Desty, tak sa budeme vzdelávať obe , ja dúfam, že mi to pomoze najst lepsiu pracu. Vsade chcu english language ( dufam, ze som to napisala dobre )bru noc |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: Ahojky,12.9.2008 22:49:44
Misty-Marjánka má super památku na první krůčky
![]() jsem málem zaslzela, ještěže tam pak prošel Maty v pláštěnce![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Ahojky,12.9.2008 22:39:21
Desty díky!
Blani copak má Petra s Majdalenkou a Míšou za problémy? ![]() |
| Desty | 21386 |
Re: Ahojky,12.9.2008 22:32:26
Holky, teda kdo váháte jít na Mama Mia - doporučuju. Skvělé ! Příběh sice taková červená knihovna, ale písnička supr. Teda jako na to můžou takový ty starší ročníky
co jím ABBA něco říká ![]() Aanitko - ježiš já nemůžu ucit angličtinu, já jsem na to tupá Já se budu chodit zdokonalovat Misty - Marjánka je fakt supr skvělá !!! Na bordel se vykašli, on ti neuteče. Mája supr chodí ! Jednička !!!! |
|
|
Re: Ahojky,12.9.2008 22:15:11
kdybyste chtěly juknout, natočili jsme jak Marjánka chodí, dneska začala tak nějak víc než dosud, zrovna večer před spaním, na ten šílenej čurbes nekoukejte
![]() http://www.stream.cz/video/143255-marjanka-zacina-chodit-1-rok |
|
|
Re: Ahojky,12.9.2008 21:08:56
My jsme měli dnes moooooooc milou návštěvu! Tatínci potřebovali probrat pracovní věci, tak dojednali pidisrazík :o) Hádejte kdopak tu byl?
![]() Piknik :o) ![]() Ještě větší piknik ![]() nevím co po něm Verunka chtěla :o))) ![]() Tak mámo drž se, jedem ![]() Tatínci ![]() tuhle pani neznám ![]() a návrat domů ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.