Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Ahojky,12.9.2008 15:21:25
ahoj holky, Ivco, juuu, tam jsme byli v srpnu...Cesky Krumlov me naprosto uchvatil, nadherne mesto...
![]() ![]() NIKI a oni nemuzou mit svoje piti??? Klarka si nosi svoji vodu (vetsinou ma jen na dne trosicku), tak aspon vim, ze urcite pije + klasika jejich caj a ten taky tvrdi, ze pije... BLANI, tak co Adamek? UZ je to lepsi?? Se skolkou myslim...no a Ty se dej dokupy, chudinko, je ti blbe a mas se ucit :-(((((((((((( |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: Ahojky,12.9.2008 15:02:20
jinak jsem si nechala dneska zavést Mirenu, tak jsem zvědavá jak mi bude vyhovovat. No zkrátka musí, za tolik peněz. Zákrok trval všehovšudy 5 minut, myslela jsem, že to bude horší.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Ahojky,12.9.2008 15:00:53
IVČO, krásné fotečky. Pro mě tak trochu nostalgické, protože v Krumlově jsme byli 2x na čundru, kdysi dávno, když jsem byla ještě svobodná a bezdětná.
ALČO, vidíš jaký je Honzík šikulín. GABČA, prostě a jednoduše nestíhá. Jinak mě Tom rozčiluje, protože ve školce prostě nepije. Přitom sem dneska ten čaj chutnala a není vyloženě neslazený. Oni tam dávají místo cukru nějaký jodový džus, takže trochu sladký je, jen ne tak, jak by si Tom představoval. Nevím co s ním. Budu ho muset zvykat doma na míň sladké pití. On prostě když to nemá dostatečně sladké, tak radši nepije. No ale holt si bude muset zvyknout. Nasadím tvrdý režim. Buď bude pít nebo bude mít žízeň. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: ...12.9.2008 14:49:48
Všem hezké odpoledne,
tak mám za sebou první prac.týden a volný víken jen pro sebe před sebou.Emil jede s dětma na víkend otců a příští víkend mám také volný, to jedu s holkama do Poděbrad. Copak je s GABČOU?????????Alčo nevíš? Jen jsem zahlídla něco o Černé boudě tip pro Misty od Dity.Jak píše Dita vlek je super na naučení a letos tam bude lyž.školička a s vlekm pro mrňata.Bude to tam takto prvně. Uhotelu nasadíš lyže a sjedeš k sjezdovce.Myslím že by šlo i poskytnout slevu,sice jsme se Emila neptala,ale myslím že to nebude problém.MISTY pokud chceš něco vědět napiš na můj mail Emil v neděli odpoví. |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
Re: ...12.9.2008 13:21:48
Ivčo - krásné fotky.
Alčo - to je bambulka, no jo oni jsou ty dětičky ze začátku pěkně zmatený než se naučí ten nový řád. Jinak Luky dneska podruhé ve školce spinká. Včera prý to bylo úplně v pohodě, akorát pořád vylézal z postýlky ven a lítal mezi dětma, tak ho do ní párkrát vrátila a pak ho nechala ať si jde potichu hrát. No jo je to pro něj těžký ležet, když od 2,5let nespí po obědě. Tak jsem zvědavá na dnešek. Včera jsem pro něj šla na 3tí hodinu a dostala jsem od něj vynadáno, že akorát vylezli na zahradu a on že má jít domů . Tak dneska vyzvednu nejdříve Tomíka z družiny a pak teprve půjdeme společně pro Lukyho. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: ...12.9.2008 12:41:45
Ahojky, tak já taky přispěji fotkama, jsou z ČESKÉHO KRUMLOVA...
Zámek... Takové krásné uličky tam mají... Na obědě... Krásný výhled... Uvnitř na nádvoří... Parčík neměl chybu... Otáčivé hlediště... |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: ...12.9.2008 12:33:56
Misty, tak dnes říkala paní učiteka, že malej plakal
![]() Prý neví proč, protože byl pořá úplně OK a když šli ve, tak začla plakat a neví proč!! Děti většinou prý venku nepláčou a tak nevěděla co se děje.Doma jsem z Honzíka vytáhla, že plakal, protože nechtěl ven, ale dovnitř ![]() ![]() ![]() Je to bambulka. Jsem mu vysvětlila, že to nejde a proč a už prý plakat nebude ![]() Ale jinak i tak říkala, že školka je supr a že se těší ![]() Jo a hraje si spíš sám Dokud ho někdo nenaláka, nebo nedostraká do nějaké společné hry, tak sedím sáma hraje si v koutě![]() Ale věřím, že i to se poddá, nemůžu chtít vše najednou, že?? ![]() Ivčo, no bohužel z obchůdku, který jsem si tak malovala, bohuže sešlo ![]() ![]() ![]() Chjo, je to dlouhé a komplikované, ale závěr je, že doděláváme obchůdek, který zplácíme a zatím není pronajatý. Něco se snad rýsuje, tak snad bude aspon nájem, když už ne místo pro mě ![]() Já te´d řeším kam se vrtnu, no Mám nějaké nápady, ale to vše chce čas a kapitál![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ...12.9.2008 11:45:27
Ditu díky za tip
![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: A neexistuje neco,12.9.2008 11:43:28
Alčo to je super jak to Honzík zvládá! A hraje si s dětma, nebo sám? Jinak říkala kámoška co dělala ve školce, že u některých dětí přijde to plakání klidně až po měsíci, ale to nemusí být váš případ
![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: A neexistuje neco,12.9.2008 11:08:17
Alčo, nebudete otevírat ten obchůdek kvůli kterému jste to předělávali? Honzík je šikulka, fakt super, že i když je takový mamánek tak to krásně zvládá
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.