| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 74818  [Dalších 74108 >>]
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re: A neexistuje neco,

12.9.2008 10:22:27
Ahojky ve spolek,
jen nakukuju a chválím všechny supr fotečky.
Jak ježečky od Kislice, tak vodotrisk Májinky od Misty, tak koupacího Kubíčka, i krásné pidibříšenko od Dity a v neposlední řadě i neustále smějící se KlaudinkuR^~s~R^~s~

Tak jen vkládejte , vkládejte, a´t je čím se kochatR^;)R^

Blani, nebooooj to zvládneš. Jsi prostě naše jedničkaR^ Klaním se před tebou a smekám.R^R^

Dani, tak jak jsi vyřešila školku?
Je to někdy na palici tohle rozhodování dát, či nedát do školky, co? Chjo, hlavně aby byl Vikinek OKR^

Klaudi to je supr, že se Nikolka tak krásně ve školce zajela. Musí to být te´d daleko lepší jak pro ni, tak hlavně i pro tebe. ~s~

U nás vše naprosto a nad očekávání v pořádku. Do školky s emalý neskutečně každý den teší, pořád vykládá co dělali a tak. Baští za dva, vždy si přidáváR^
Tak snad už žádná krize, které se bojím nepříjde, co?

Já neustále běhám a běhám, sem a tam, do školky, na brigádu, domů, do školky, do kroužků,... atd.
Začínám z toho dostávat depku, že se nalítám a v podstatě nic pořádného neudělám( myslím nějaké zaměstnání).
Ale snad se časem něco najde.

Tak zase běžím. Trošku pouklízet koupelnu a hurá do školkyR^
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

12.9.2008 7:11:58
Dobré ráno, tak my jsme definitivně na tři týdny bez Jirky. Už teď je nám smutno a to je pryč asi 20 minut. Šli jsme ho vyprovodit k autu, které ho odváželo do Prahy na letiště. Verunka pláče ještě teď, bobek maličký. Ale jsme silný a opět to vydržíme, nedá se nic dělat. Práce je práce. Tak jsem si trochu vylila srdíčko a za půl hodinky půjdem do školky. Papa
Desty 21386

12.9.2008 7:08:33
Dobré ráno, tak dneska je první školní den pro mě :-) Tak pádím. Doufám, že to ustojím :-))))

Přeji krásný sluníčkový den...jeden z posledních :-(
Begonie 17189

A neexistuje neco,

12.9.2008 1:39:22
abych ja nekam nemusela, kdyz na me neco leze?? :-) Treba, ze bych nemohla odvest Adamka do skolky, nebo bych se uz sakraprace nemusela ucit. Je mi fakt blbe. Klasika - Adamek mel rymu 1 (slovy JEDEN) den a ja uz zacinam citit, jak me pali v nose, boli v krku a pali oci. To budu na tech statnicichvyborne vypadat - ale zas se streba slitujou. Uz mi z toho hrabe, jdu spat, dobrou!
Dita+4 18741

Re: ...

11.9.2008 23:08:06
Misty, my jsme byli před 2,5lety V Krkonoších v Jánských Lázních na Černé Hoře, na Černé Boudě, je to pěkný hotel, s dětskými židličkami, postýlku na pokoji pro Mišku nám nachystali, je tam obří dětský koutek a je přímo u vleku, sice teda prťavého, nedá se tam být celý den, ale tak na to naučení prcků ideální. Kus dál pak je veliký areál s hodně super sjezdovkama.
A Emil od Míši s tím hotelem má něco společného, tak zkus přes Míšu třeba. My jsme to teda tehdy nevěděli.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

11.9.2008 22:20:59
holky nemáte nějaký tip kam jet s malýma dětma na hory? Nejsme nikdo extra lyžaři, Matýsek na lyžích ještě nestál, tak něco kde je svah poblíž chaty, kde se dá i zabobovat, ale i rozumně zalyžovat, žádná černá sjezdovka, ale zas ani ne rovinka, prostě tak akorát :-D . A hlavně aby nám tam někdo uvařil :-D
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

11.9.2008 22:10:21
jůůůů to je krásných fotek!!!

Ditu no zrovna ty seš štíhlounká jen s tou kouličkou vepředu, ty jsi jasná těhulka, to se nedá splést s nějakou tloušťkou R^
Dita+4 18741

11.9.2008 21:52:10
Desty, Kubík je opravdu celý Daneček:-)

Klaudi, krásný smíšek:-), i já myslím, že Klaudíci mají malé holky rozdělené, Niki je tatínkova a Klaudinka maminčina.
Deniso, mě se včera zrovna jedna paní ptala, že si říkala, jestli jsem tak přibrala, ztloustla, nebo čekám mimčo:-D, prostě do té půlky to asi není až tak jednoznačné, nebo spíš jak pro koho:-D

Kislice+2 20254

11.9.2008 21:39:57
Deni, tak ja nevim, ale Klaudinka je cela Klaudik a to cim dal vic....;)~j~ s Nikcou podobu nevidim, ta je celej Tomas...teda dle meho

tak at jsou unudlanci zitra ok...dobrou
Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 20606

11.9.2008 21:25:02
Ahoj,
tak my už mám ve školce první "áčko", Eliška má taky rýmu. Nad ránem kuckala a ráno vypadala nic moc a říkala, že je hrozně unavená. Tak jsem ji radši nechala doma, i zítra, protože na víkend chceme jet pryč, tak aby se dala dohromady. Akorát jsem teda viděla předpověď počasí a má být docela kosa, jedeme na Vysočinu a tam bývá chladněji, tak snad se nedorazí.
Ale kdybych musela do práce, tak by do školky asi šla, protože teplotu neměla a je fakt, že v té školce má rýmu vždycky někdo.
DANI, takže takhle jsem to vyřešila já, ale pokud není zchvácenej, tak bych ho tam asi dala.

DITO, hezkej pidipupík! Mně to šlo i u Elišky hned nějak nahoru, takže celkově vypadám nějak obézně :(

KLAUDI, malá je fakt smíšek a je hodně podobná Nikči.

DESTY, je vidět, že KUbík si to užívá. A vypadá tam jak Danečkovo dvojče!!!
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 74818  [Dalších 74108 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.