Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
Re: ...11.9.2008 20:59:47
Holky díky jste skvělé.Rýmu má tak normálně,ale když plače nebo se vzteká tak to z něj lítá.Tak uvidím ráno jak na tom bude a jestli bude v pohodě a spát celou noc tak ho tam dám a po obědě si pro něj půjdu.Je fakt,že s takovou tou normální rýmou jsme chodili i do cvíča a do plavání.
Tak jsem mu na noc zapla zvlhčovač a dám mu vincentku a nasivin a uvidíme.Na krk si nestěžuje a říká,že ho nebolí.Ale učitelce si stěžoval před spaním,že ho bolí hlavička tak asi z té rýmy,ale pak i ona sama říkala,že už si pak nestěžoval a že uvidím já co zítra. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
Re: ...11.9.2008 20:32:12
Dani, nám říkala učitelka, že s rýmou tam můžou. Že to tam mají stejně pořád všichni.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
Teda Dito,11.9.2008 20:10:57
ty jsi "nemozna"
, v mem brichu se (zatim) nic neskryva, ale smele bych ti mohla konkurovat. Moc ti to slusi, fakt!Pomalu premyslim nad tim, ze vhodne zvoleny odev by mohl zkousejicim na statnici navodit dojem, ze jsem taky tehu a ze by treba byli shovivavejsi. ja uz proste nevim, jakym trikem dosahnout toho, aby me nevyhodili.Navic se ucim jen 3 hodiny dopoledne, kdyz je Adamek ve skolce a pak az v noci, kdyho dam spat a to asi fakt nejak nestaci. Mezitim jsme furt nekde na hristi, kyz uz ma koncit pekny pocasi, tak at too vyuzijeme. Ovsem dneska jsme to meli zpestreny ockovaim na zkoutenku (to zas byl ryk - kousnul sestricku, kopnul dr., vsechny jsme byly zpoceny, ze jsem malemzapomnela zaplatit tu tisicovku). Ostatne v Praze pry ted zloutenka radi a to moje cune musim k myti rucicek dost nutit, tak snad to zabere. Hehe, tuhle krasnou "emerickou" lednici ma moje kamaradka i na chate .No nic, Rimske pravo vola ![]() |
| Klaudík a 3 holky | 19750 |
|
|
Re: ...11.9.2008 20:08:09
Deni, přeji Ti vše nejlepší k dnešnímu svátku!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taky moc chválím obě bříška ![]() Danko, nevím, no. Asi bych Ti řekla to samé co Anitka. A navíc zítra je už pátek a pak máš ještě dva dny na to, aby se dal do pucu. A třeba v pondělí už to bude v pohodě a může jít malý zase do školky. Včera, když jsem šla pro Nikču, tak tam jeden chlapeček šíleně kašlal a to mě docela naštvalo. Hned myslím na to, aby to nechytla Nikča a pak třeba i malá, že. Ale je fakt, že rýma choroba není. Ale taky záleží jakou ji má. Pokud jen malou, tak bych ho do školky asi dala, pokud hodně soplí, tak určitě nechat doma. Pavlíku, no jo, Nikča už si krásně na školku zvykla a každé ráno se tam těší. No, nevěřícně koukám, hlavně poté co tam první tři dny probrečela. Fakt jsem nevěřila, že si tak rychle zvykne. Zatím chodím pro ni po o. A možná už brzy začneme zkoušet až po spaní. A taky co začala chodit do školky tak více jí. A podle vzoru školky i doma vyžaduje ke každému chlebu i nějaké ovoce či zeleninu, což u ni dříve nehrozilo. Možná tak jen jabko a občas banán. Ve školce je jinak největší drobek, ale ona má rychlé spalování po mně, tak ani moc nevěřím, že bude rychleji přibírat, ale kéž by alespoň brzy váha ukázala 12 kg . zatím se furt drží na 11,5.Všem chválím fotečky!!!! Pavlíkovi moc sluší červená a v té kombinézce je krásně ňuňací. Moc se Vám povedl Ježíšek jeden ![]() ![]() A taky sem šupnu našho smíška. Ona jak vidí foťák, tak hned háže úsměvy ![]() ![]() ![]() ![]() Tak pá pá ![]() |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: ...11.9.2008 16:43:24
Dani, moj nazor:
Dať ho tam môžeš, obyčajna nádcha nie je "choroba" , ale nevies, ci sa z toho pocas dna nevykluje nieco horsie a ty si budes vycitat, ze doma by bol v klude a nemuselo sa to rozbehnut ale: pokial by Laura chodila do skolky s Vikinom, tak ti napisem,že ho tam davat nemas, pretoze od neho moze ochoriet . A to pisem aj z pozicie inych mamiciek, ktore tiez potrebuju chodit do prace a nemozu sa dat so svojim dietatom tak casto vypisat. Pretoze u nas sa obycajna nadcha na 90% konci dlhsim priebehom a zhorsenim stavu. hmm, asi som Ti nepomohla.... |
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
Re: ...11.9.2008 16:20:41
Ahoj holky
potřebuji poradit....Viki má rymu a mluví tím pádem přes nos...daly byste ho zítra do školky.Teplotu ani kašel nemá,ale já nevím jak se zachovat.Díky předem za rady )VŠEM CHVÁLÍM KRÁSNÉ FOTKY..MARJÁNKY,DITINÉHO BŘÍŠKA KRÁSNÉHO,MARJÁNKY OD LOLY,IVČI,DENČIN BŘUŠEK TAKY MOC KRÁSNY A KISLI DĚTIČKY ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: ...11.9.2008 14:03:25
Ahoj!
Chválím obě těhu bříška, ale já už fakt nezávidim-mám vybráno ![]() My dnes srazíkovaly na říjnu2007, tak tam na nás můžete mrknout-já zapomněla foták:-( Tomík má dnes svůj první fotbalový zápas, tak jsem teda zvědavá-určo bude dávat goly do vlastní brány a kopat spoluhráče do nohou ![]() Kisli pořid si ještě dvě děti a pak si budeš muset pořídit i obr lednici ![]() Ségra má asi stejnou jako Dita a chrochtaj blahem ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...11.9.2008 11:50:25
DESTY , supr...hele , nejdriv jsem myslela,ze sem davas fotku s Daneckem....
)))holky, hele, tohle je hruza, co http://www.blesk.cz/clanek/99028/myslivec-na-lovu-zastrelil-dceru-13.html |
| Desty | 21386 |
Re: ...11.9.2008 11:42:04
Ditu - krásný pupíček !!! No když se víc najím, tak tě hravě doženu
![]() ![]() Anitko - já si myslela,že vám to nevyšlo. To se nedá nic dělat, třeba to vyjde příště ![]() Plavání bylo supr - v tomto duchu se to odehrávalo celé S Kubíčkem plave švagrová - já můžu do vody nejdřív zítra kvůli těm znamínkům. Ale za týden sito užijeme - doufám ![]() ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...11.9.2008 11:26:24
jeeeeeeeee, DITU, copak je to za krasnou a stihlunkou tehulku ...vypadas fakt sexy
![]() ![]() tyblaho a ta americka lednice za tebou, ja chci takyyyyyyyyy...tvori ti to led a sodovku??? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.