Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: ...11.9.2008 10:55:40
Dituš, bruško ti pristane
![]() No ja mám momentálne pocit, že mi je dobre, tak ako to je ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: ...11.9.2008 10:13:43
Tak jo teda, ale trochu se stydím
, už je to prostě nepřehlédnutelné, taky se mě teď každý den ptají tak 2 lidi, jestli čekám mimčo![]() ![]() ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: ...11.9.2008 9:06:37
Anitka, csss, proč vyhýbat, se nech nakazit, ne?
![]() ![]() |
|
|
Re: ...11.9.2008 8:39:27
Kisli
![]() Desty, tak držím palce, nech sa vám vo vode páči ! ![]() a kde máme Gabču ? Denisa, máš krásny pupík ![]() a Dituš, ukáž aj ty tehu bruško inak, okolo mna sa niejako rozšíril tehu bacil, lebo mám 4 známe tehotné, prakticky jedna za druhou , tak sa im budem radšej vyhýbať ![]() pa |
| Desty | 21386 |
Re: ...11.9.2008 7:27:01
Dobré ránko, za chvíli razíme s Kubíčkem na plavání. Tak nám držte palce, aby se mu to líbilo a nebyl jak Dáda - pořád uplakanej
![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...10.9.2008 19:20:30
noooo, tak jasne, ale uz je to trosku okrajova stvrt, nie? Ved to je ako tu v Prahe..si priznaj dievca, Barca je "dzedzina" a ty si vidlacka
)))) /ja som myslela, ci nebudes musiet niekam do centra a tak.../ |
|
|
Re: ...10.9.2008 18:09:42
Kisli, ehm, my sme ešte v Košiciach
, ale naštastie to mam len o dva domy dalej ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...10.9.2008 16:43:38
chi...tak jsem sla za Klarkou ven a ona si tam povidala v podrepu s nekym a slysela jsem neco o cem jsem si myslela, ze rika SNECKU, SNECKU atd...tak si tak piju kaficko, sedim a najednou ona krici, maminko, pojd , jsou tady 3 !!! tak se jdu podivat (ocekavam opet ty snecky, to ma ted manii, ze si je sbira a cvici, i kdyz ted uz ne, je to asi 3 tydny zpatky) a oni tam nebyli SNECI ale JEZCI...malinci...hele, hned jsem je vyfotila...teda fotila jsem je pojednom, pac byli od sebe kazdy asi tak metr, metr a pul daleko...
![]() ![]() KRALICKU, nene,anglicka neni, ale v programu pisou, ze dopoledne na deti mluvi anglicky...ale nevim jestli to tak fakt je. ANITKA, super...tak to je fajn s tou pracou? A musis do Kosic, alebo tam u vas??? |
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: ...10.9.2008 16:34:25
Kisli, však se Klárka školky dočká
Ale chápu, že doma s maminkou je to otrava Naty dnes opět nechtěla domu... A prosím tě, nepletu se, když si myslím, že ta školka, co Klárka chodí, je anglická? Naty má v tom středečním dopoledni hodinu angličtiny, nicméně mi dnes úča řekla, že ta lektorka je tam celý den a mluví na ně jen anglicky. Ale ta česká úča je tam naštěstí taky Příště začínají, tak jsem zvědavá ![]() |
|
|
Re: ...10.9.2008 16:20:28
ahojky :o)
Misty, Maja je s tou palmickou rozkosna, aj Laura mala podobnu ![]() Desty, vitajte doma :o)), ospravedlnujem sa, ze som sa neozvala, ale mali sme preplnene vikendy a dotoho skola a skolka, takze sme sa za vami fakt nemohli dostat , a Daneček je teda poriadny jedák ![]() u nás je vsetko po starom, Laura skolku zvlada super, Lydka skolu tiez a ja od rijna nastupujem na 4 hodky do prace ku kamoske, budem jej fotit veci a nahadzovat na net, ma velkoobchod s oblecenim a vlatnu e- stranku, takze zuzitkujem svoje MMB skusenosti ![]() velmi som vas nedocitala, len Pavli, na to svrbenie je fakt dobry canesten, ale musi sa zasunut aj hlbsie dovnutra , ale zase na druhej strane su aj ine lieky a nam - mne aj manzelovi to dr. odporucil preliecit naraz, lebo muzi to nemusia pocitit, ale mozu to prenasat na nas spat.A dalsia vec- sposobovali mi to sladkosti a cukor ako taky, takze sladke nepapat a nesladit a niektore druhy atb. pa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.