| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 74818  [Dalších 74088 >>]
aanitaa+Laurika01/05 17727

Re: ...

11.9.2008 10:55:40
Dituš, bruško ti pristane ;)

No ja mám momentálne pocit, že mi je dobre, tak ako to je :-)

Dita+4 18741

11.9.2008 10:13:43
Tak jo teda, ale trochu se stydím~g~, už je to prostě nepřehlédnutelné, taky se mě teď každý den ptají tak 2 lidi, jestli čekám mimčo:-)

Dita+4 18741

11.9.2008 9:06:37
Anitka, csss, proč vyhýbat, se nech nakazit, ne?~j~;)

11.9.2008 8:39:27
Kisli :-D

Desty, tak držím palce, nech sa vám vo vode páči ! ;)

a kde máme Gabču ?

Denisa, máš krásny pupík R^

a Dituš, ukáž aj ty tehu bruško

inak, okolo mna sa niejako rozšíril tehu bacil, lebo mám 4 známe tehotné, prakticky jedna za druhou , tak sa im budem radšej vyhýbať :-D

pa
Desty 21386

11.9.2008 7:27:01
Dobré ránko, za chvíli razíme s Kubíčkem na plavání. Tak nám držte palce, aby se mu to líbilo a nebyl jak Dáda - pořád uplakanej :-)
Kislice+2 20254

10.9.2008 19:20:30
noooo, tak jasne, ale uz je to trosku okrajova stvrt, nie? Ved to je ako tu v Prahe..si priznaj dievca, Barca je "dzedzina" a ty si vidlacka :-)))))

/ja som myslela, ci nebudes musiet niekam do centra a tak.../

10.9.2008 18:09:42
Kisli, ehm, my sme ešte v Košiciach :-D, ale naštastie to mam len o dva domy dalej ~j~
Kislice+2 20254

10.9.2008 16:43:38
chi...tak jsem sla za Klarkou ven a ona si tam povidala v podrepu s nekym a slysela jsem neco o cem jsem si myslela, ze rika SNECKU, SNECKU atd...tak si tak piju kaficko, sedim a najednou ona krici, maminko, pojd , jsou tady 3 !!! tak se jdu podivat (ocekavam opet ty snecky, to ma ted manii, ze si je sbira a cvici, i kdyz ted uz ne, je to asi 3 tydny zpatky) a oni tam nebyli SNECI ale JEZCI...malinci...hele, hned jsem je vyfotila...teda fotila jsem je pojednom, pac byli od sebe kazdy asi tak metr, metr a pul daleko...

KRALICKU, nene,anglicka neni, ale v programu pisou, ze dopoledne na deti mluvi anglicky...ale nevim jestli to tak fakt je.

ANITKA, super...tak to je fajn s tou pracou? A musis do Kosic, alebo tam u vas???

Králíček+Naty01/05+Deny02/07 21338

10.9.2008 16:34:25
Kisli, však se Klárka školky dočká :-D Ale chápu, že doma s maminkou je to otrava :-) Naty dnes opět nechtěla domu... A prosím tě, nepletu se, když si myslím, že ta školka, co Klárka chodí, je anglická? Naty má v tom středečním dopoledni hodinu angličtiny, nicméně mi dnes úča řekla, že ta lektorka je tam celý den a mluví na ně jen anglicky. Ale ta česká úča je tam naštěstí taky :-D Příště začínají, tak jsem zvědavá :-)

10.9.2008 16:20:28
ahojky :o)

Misty, Maja je s tou palmickou rozkosna, aj Laura mala podobnu :-D

Desty, vitajte doma :o)), ospravedlnujem sa, ze som sa neozvala, ale mali sme preplnene vikendy a dotoho skola a skolka, takze sme sa za vami fakt nemohli dostat , a Daneček je teda poriadny jedák R^

u nás je vsetko po starom, Laura skolku zvlada super, Lydka skolu tiez a ja od rijna nastupujem na 4 hodky do prace ku kamoske, budem jej fotit veci a nahadzovat na net, ma velkoobchod s oblecenim a vlatnu e- stranku, takze zuzitkujem svoje MMB skusenosti :-D

velmi som vas nedocitala, len Pavli, na to svrbenie je fakt dobry canesten, ale musi sa zasunut aj hlbsie dovnutra , ale zase na druhej strane su aj ine lieky a nam - mne aj manzelovi to dr. odporucil preliecit naraz, lebo muzi to nemusia pocitit, ale mozu to prenasat na nas spat.A dalsia vec- sposobovali mi to sladkosti a cukor ako taky, takze sladke nepapat a nesladit a niektore druhy atb.

pa
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 74818  [Dalších 74088 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.