| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 74818  [Dalších 74068 >>]
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re: Tak dneska skutecne paradni scenka ve skolce,

10.9.2008 10:19:26
Jéé Blani, tak to mě mrzí.
Zrovna u Adámka by ten pláč nikdo nečekal, co??;((
Tak třeba bude zítra lépe.
Já malému na zítra slíbila, že pojede na svém kole, tak kdyby se cukal, tak má motivaci;)
Tak třeba zkus malého na zítra namotivovat nějakou hračkou, kterou se může pochlubit dětem, co?
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re: Tak dneska skutecne paradni scenka ve skolce,

10.9.2008 10:17:18
Ahojky ve spolek,
tak já dnes už zvládla i brigádu a mám chvíli čas než pojedu pro prtě do školky.
Dnes to bylo opět úplně v pohoděR^ Ale pořád vyčkávám , že něco příjde :-(
Jen ve třídě, když jsem nakukovala, tak všechny děti něco dělali pohromadě a Honzík nejdřív kolem nich jen z povzdálí kroužil a pak šel úplně na druhou stranu a tam si sám hrál;((
On bude asi jak Pája a Pé´ta, ti se taky neuměli do žádného kolektivu tak lehce zařadit.

Ivčo, supr foteečky. A neboj, tři týdny jsou za chvíli pryč. To je oproti jiným odloučením co máte za sebou brnkačka;)R^

Misty, Mája je vážně už velká slečna. A vypadá tak rozumě;)R^

Desty, no to se ti ani nedivím, že máš takové strosti.
Hele, Honzík baští asi tolik co Daneček. Vážně toho pojí děsně moc a váhu máme těsně nad 13 kilíčkyRvRvRv
Kalhoty a i tepláky z něj padajíRv Je to děs;((
Pořád mi vrtá hlavou jestli nemá, jak nás při jeho problémech s alergií strašili, celiakii!!! Přeci jen říkali, že po normálním jídle by měl postupně nabrat nějaké to kilo, ale moc se nám nedaří.
Ale zase, když ho vidím, že skoro neposedí, i při jídle odbíhá a mele sebou, tak si říká, že to tělíčko ani nemá šanci to jídlo uložit, to jde okamžitě ven v podobě enerie kterou vydává.
Dr. nám doporučila poobědový klid a ještě lépe spánek. Tak to se nám daří, ale na váze to poznat není.

VŠE NEJ NEJ NEJ MÍŠE, PUSINCE A PAVLÍKOVI K VÝROČÍ.

Já jdu ještě chvíli brousit na MMB a pak pro prďouse.
Tý jo to je něco, hodinka volna:-D:-D:-D
Begonie 17189

Tak dneska skutecne paradni scenka ve skolce,

10.9.2008 9:35:33
brecel, utekl ze tridy za mnou do satny, nudle z nej litaly, maminko, ja se chci pomazlit, ja uz tu nechci byt... nakonec jsem ho vrazila ucitelce do naruce a utekla jsem. Ale je mi teda tezko, na tohle nejsem zvykla. Ale uc. rikala, ze to je normalni, ze to prijde skoro u kazdyho. Tak jsem zvedava po o.

Prijde Petra s detma, vyzvedneme Adamka a pujdeme to velky prikori nekam zalepsit.

Luco, zdravim po navratu!!! Tvuj darkovy pouikaz se moc libil.

Zdravim vsechny a jdu se ucit. Zas nekdy B.
Desty 21386

Re: Krásné ráno všem :-)

10.9.2008 9:21:40
ahojky, dneska máme zase moc pěkný sluníčkový den. odpo jedu ke kamarádce na dámskou jízdu - tentokráte u ní. Dámská znamená, že manžové jsou v práci, děri si zahrajou a my poklábosíme. Už se těším, sice doma je na zahradě pořád práce jak na kostele, ale ona neuteče a když se nestihne tak co.

Misty - no vidíš, pak se divíte,že blbnu, že málo váží když tak žere :-))

Zdravím Lůcu !!!!

Cyber - ty taky žiješ :-) Já mám prostě problém, že už nejsi Lola, stejně jako u Denisi, že není AKimka. Mě furt lezou ty starý nicky.~j~
Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 853

Re: Ahojky,

10.9.2008 8:50:05
Míšo, my máme nejen děti ve stejný den, ale i výročí svatby 9.9. ~j~, ale my měli 8mé.

Jinak Luky už školku dopoledne zvládá bez pláče a zítra zkusíme poprvé spinkat, teda jestli nám nepřekazí plány brácha, kterej vypadá, že bude nemocnej. Dneska do školy teda ještě šel, ale na dlouho to nevidím.
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196

Krásné ráno všem :-)

10.9.2008 6:46:52
ahojky holčiny !!!

opět po delší odmlce ...

v první řadě gratulace všem novým těhulkám !!! To je změn !!! Nestíhám !!! Ale samé krásné změny !!!

Míšo - teda ty se máš, práci do půl 2, brala bych hned !!! Já včera byla v práci do 17.45...já mám teda výborný, že můžu přijít kdykoliv a kdykoliv odejít, mám pružnou pracovní dobu, ale na 8 hodin a půl hodiny navíc pauza, takže 8 a půl hodiny...snažím se nadělat si nějaký hodiny...ale zato dneska jdu v půl 1 dom...teda kecám...učit...

Všechny fotečky krásný !!!

Ivčo, zase 3 týdny...chjo, to musí být hrozný, když je Jirka pryč :-(

Pavliku - neboooj, doufám, že to nebude tak hrozné a že bude vše v pořádku !!!

Ufff, holky, já toho četla spousty !!! Ale fakt nevím na co dříve reagovat !!!

Teď pár info o nás :-))

Maty dnes začíná chodit do plaveckého kurzu tady v Chrudimi - Vodníčci. Přijdeme. On jde do malého bazénku na kurz na půl hodiny a já budu plavat ve velkém a po půl hodině si ho zase vyzvednu...no jsem na to zvědavá...chceme využít toho, že se vůbec nebojí vody, skáče bez všech pomůcek do hloubky ze skokánků a tak, tak aby se ještě přiučil nové věcičky :-)

Ve školce opět trochu trpíme...naštěstí tam máme novou paní učitelku, která je šíleně moc hodná !!!

Teď jsem byla týden pracovně v Holandsku. Nádhera, hlavně Amsterodam. Ale Maty mi to teď dává neskutečně "vyžrat". Když chci kamkoliv jít...začne ječet a vztekat se a tak...no chápu no.

Jo a to hlavní, začínáme naprosto bourat v novém bytě a od soboty to vypukne ve velkém. Celková rekonstrukce naprosto všeho !!! Jo a víte od koho budeme mít kuchyň??? Od Lolovic taťky :-) Je úžasnej, perfektně poradí a hlavně pečlivec pečlivej !!!

Tak já jdu pokračovat v práci...

Když by se vám chtělo, písněte klidně na mailika :-)
Matýsek a Milda pozdravujooou !!!:-)
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: jídlo v MŠ

9.9.2008 22:22:51
Desty ty jo, tohle množství Matýsek nespořádá ani za týden ;)
Desty 21386

jídlo v MŠ

9.9.2008 22:20:14
ahoj holky, tak vám můžu říct, že znamínka mam za sebou, už jdou poštou to Prague k vyšetření. Je fakt, že zákrok naprosto OK - pohoda. Jenže jsem měla reakci na ten mezocain co jsem dostala k umrtvení. Motala se mi hlava a celý odpoledne jsem myslela,že se mi chce zvracet. No a pak manža začal něco v kuchyni a to teda na mě bylo fakt moc:-/
Ale teď se už dávám do kupy .-)

Ivčo - fotka od Verunky je moc pěkná. Je to šikula !!

Deniso - k jídlu ve školce - jako radu ti paní učitelka dala dobrou...ale jaksi k ničemu,že? Víš,já bych to prostě nehrotila - nenervuj se a nech to plynout. Ony (učitelkyú si zvyknou na jídlo a ty se nebuddš nervovat.

A teď mé oblíbené téma - a sice váha dětí :-)
Dáda má slabých 13kg a to tu váhu tlačím očima !!! Jako vše co mu koupím na dýlku OK, v pase velký. Ale on fakt jí hodně moc - jeho obvyklé je :¨
snídaně: celej rohlík + čaj
sváča: zelenina, ovoce - jablíčko, okurka - co chce
oběd: polívka + druhé jídlo - porce jako pro mě (někdy i větší)
sváča: 1/2rohlíku nebo bábovka 2 kousky
sváča další: ovoce nebo zelenina
večeře: krajíc chleba + zelenina
večeře pozdní: tatranka nebo něco sladkýho
+ k tomu pití, bonbonky, sladkosti sice méně ale má taky
...takže u nás ve školce neustále slyším...je on tak pěkně jí, dáváme ho za příklad...ale žýe je tak hubenej? :-)

Re: ...

9.9.2008 22:14:26

Tak ještě sem lupnu dvě fotky dneska po koupání :o)

Re: ...

9.9.2008 22:13:27
Lolo moc pěkná fotka, to je super že se Marjánce ve školce líbí!

Ivčo taky moc pěkný fotky!

Alčo tak vidíš jakej je Honzík šikulín, to bylo strachu R^
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 74818  [Dalších 74068 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.