Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Tak dneska skutecne paradni scenka ve skolce,10.9.2008 10:19:26
Jéé Blani, tak to mě mrzí.
Zrovna u Adámka by ten pláč nikdo nečekal, co?? ![]() Tak třeba bude zítra lépe. Já malému na zítra slíbila, že pojede na svém kole, tak kdyby se cukal, tak má motivaci ![]() Tak třeba zkus malého na zítra namotivovat nějakou hračkou, kterou se může pochlubit dětem, co? |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Tak dneska skutecne paradni scenka ve skolce,10.9.2008 10:17:18
Ahojky ve spolek,
tak já dnes už zvládla i brigádu a mám chvíli čas než pojedu pro prtě do školky. Dnes to bylo opět úplně v pohodě Ale pořád vyčkávám , že něco příjde :-(Jen ve třídě, když jsem nakukovala, tak všechny děti něco dělali pohromadě a Honzík nejdřív kolem nich jen z povzdálí kroužil a pak šel úplně na druhou stranu a tam si sám hrál ![]() On bude asi jak Pája a Pé´ta, ti se taky neuměli do žádného kolektivu tak lehce zařadit. Ivčo, supr foteečky. A neboj, tři týdny jsou za chvíli pryč. To je oproti jiným odloučením co máte za sebou brnkačka ![]() ![]() Misty, Mája je vážně už velká slečna. A vypadá tak rozumě ![]() ![]() Desty, no to se ti ani nedivím, že máš takové strosti. Hele, Honzík baští asi tolik co Daneček. Vážně toho pojí děsně moc a váhu máme těsně nad 13 kilíčky ![]() ![]() ![]() Kalhoty a i tepláky z něj padají Je to děs![]() Pořád mi vrtá hlavou jestli nemá, jak nás při jeho problémech s alergií strašili, celiakii!!! Přeci jen říkali, že po normálním jídle by měl postupně nabrat nějaké to kilo, ale moc se nám nedaří. Ale zase, když ho vidím, že skoro neposedí, i při jídle odbíhá a mele sebou, tak si říká, že to tělíčko ani nemá šanci to jídlo uložit, to jde okamžitě ven v podobě enerie kterou vydává. Dr. nám doporučila poobědový klid a ještě lépe spánek. Tak to se nám daří, ale na váze to poznat není. VŠE NEJ NEJ NEJ MÍŠE, PUSINCE A PAVLÍKOVI K VÝROČÍ. ![]() Já jdu ještě chvíli brousit na MMB a pak pro prďouse. Tý jo to je něco, hodinka volna ![]() ![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
Tak dneska skutecne paradni scenka ve skolce,10.9.2008 9:35:33
brecel, utekl ze tridy za mnou do satny, nudle z nej litaly, maminko, ja se chci pomazlit, ja uz tu nechci byt... nakonec jsem ho vrazila ucitelce do naruce a utekla jsem. Ale je mi teda tezko, na tohle nejsem zvykla. Ale uc. rikala, ze to je normalni, ze to prijde skoro u kazdyho. Tak jsem zvedava po o.
Prijde Petra s detma, vyzvedneme Adamka a pujdeme to velky prikori nekam zalepsit. Luco, zdravim po navratu!!! Tvuj darkovy pouikaz se moc libil. Zdravim vsechny a jdu se ucit. Zas nekdy B. |
| Desty | 21386 |
Re: Krásné ráno všem :-)10.9.2008 9:21:40
ahojky, dneska máme zase moc pěkný sluníčkový den. odpo jedu ke kamarádce na dámskou jízdu - tentokráte u ní. Dámská znamená, že manžové jsou v práci, děri si zahrajou a my poklábosíme. Už se těším, sice doma je na zahradě pořád práce jak na kostele, ale ona neuteče a když se nestihne tak co.
Misty - no vidíš, pak se divíte,že blbnu, že málo váží když tak žere )Zdravím Lůcu !!!! Cyber - ty taky žiješ Já mám prostě problém, že už nejsi Lola, stejně jako u Denisi, že není AKimka. Mě furt lezou ty starý nicky.![]() |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
Re: Ahojky,10.9.2008 8:50:05
Míšo, my máme nejen děti ve stejný den, ale i výročí svatby 9.9.
, ale my měli 8mé.Jinak Luky už školku dopoledne zvládá bez pláče a zítra zkusíme poprvé spinkat, teda jestli nám nepřekazí plány brácha, kterej vypadá, že bude nemocnej. Dneska do školy teda ještě šel, ale na dlouho to nevidím. |
| Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 | 22196 |
|
|
Krásné ráno všem :-)10.9.2008 6:46:52
ahojky holčiny !!!
opět po delší odmlce ... v první řadě gratulace všem novým těhulkám !!! To je změn !!! Nestíhám !!! Ale samé krásné změny !!! Míšo - teda ty se máš, práci do půl 2, brala bych hned !!! Já včera byla v práci do 17.45...já mám teda výborný, že můžu přijít kdykoliv a kdykoliv odejít, mám pružnou pracovní dobu, ale na 8 hodin a půl hodiny navíc pauza, takže 8 a půl hodiny...snažím se nadělat si nějaký hodiny...ale zato dneska jdu v půl 1 dom...teda kecám...učit... Všechny fotečky krásný !!! Ivčo, zase 3 týdny...chjo, to musí být hrozný, když je Jirka pryč :-( Pavliku - neboooj, doufám, že to nebude tak hrozné a že bude vše v pořádku !!! Ufff, holky, já toho četla spousty !!! Ale fakt nevím na co dříve reagovat !!! Teď pár info o nás )Maty dnes začíná chodit do plaveckého kurzu tady v Chrudimi - Vodníčci. Přijdeme. On jde do malého bazénku na kurz na půl hodiny a já budu plavat ve velkém a po půl hodině si ho zase vyzvednu...no jsem na to zvědavá...chceme využít toho, že se vůbec nebojí vody, skáče bez všech pomůcek do hloubky ze skokánků a tak, tak aby se ještě přiučil nové věcičky ![]() Ve školce opět trochu trpíme...naštěstí tam máme novou paní učitelku, která je šíleně moc hodná !!! Teď jsem byla týden pracovně v Holandsku. Nádhera, hlavně Amsterodam. Ale Maty mi to teď dává neskutečně "vyžrat". Když chci kamkoliv jít...začne ječet a vztekat se a tak...no chápu no. Jo a to hlavní, začínáme naprosto bourat v novém bytě a od soboty to vypukne ve velkém. Celková rekonstrukce naprosto všeho !!! Jo a víte od koho budeme mít kuchyň??? Od Lolovic taťky Je úžasnej, perfektně poradí a hlavně pečlivec pečlivej !!!Tak já jdu pokračovat v práci... Když by se vám chtělo, písněte klidně na mailika Matýsek a Milda pozdravujooou !!! ![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: jídlo v MŠ9.9.2008 22:22:51
Desty ty jo, tohle množství Matýsek nespořádá ani za týden
![]() |
| Desty | 21386 |
jídlo v MŠ9.9.2008 22:20:14
ahoj holky, tak vám můžu říct, že znamínka mam za sebou, už jdou poštou to Prague k vyšetření. Je fakt, že zákrok naprosto OK - pohoda. Jenže jsem měla reakci na ten mezocain co jsem dostala k umrtvení. Motala se mi hlava a celý odpoledne jsem myslela,že se mi chce zvracet. No a pak manža začal něco v kuchyni a to teda na mě bylo fakt moc:-/
Ale teď se už dávám do kupy .-) Ivčo - fotka od Verunky je moc pěkná. Je to šikula !! Deniso - k jídlu ve školce - jako radu ti paní učitelka dala dobrou...ale jaksi k ničemu,že? Víš,já bych to prostě nehrotila - nenervuj se a nech to plynout. Ony (učitelkyú si zvyknou na jídlo a ty se nebuddš nervovat. A teď mé oblíbené téma - a sice váha dětí ![]() Dáda má slabých 13kg a to tu váhu tlačím očima !!! Jako vše co mu koupím na dýlku OK, v pase velký. Ale on fakt jí hodně moc - jeho obvyklé je :¨ snídaně: celej rohlík + čaj sváča: zelenina, ovoce - jablíčko, okurka - co chce oběd: polívka + druhé jídlo - porce jako pro mě (někdy i větší) sváča: 1/2rohlíku nebo bábovka 2 kousky sváča další: ovoce nebo zelenina večeře: krajíc chleba + zelenina večeře pozdní: tatranka nebo něco sladkýho + k tomu pití, bonbonky, sladkosti sice méně ale má taky ...takže u nás ve školce neustále slyším...je on tak pěkně jí, dáváme ho za příklad...ale žýe je tak hubenej? ![]() |
|
|
Re: ...9.9.2008 22:14:26
Tak ještě sem lupnu dvě fotky dneska po koupání :o) ![]() ![]() |
|
|
Re: ...9.9.2008 22:13:27
Lolo moc pěkná fotka, to je super že se Marjánce ve školce líbí!
Ivčo taky moc pěkný fotky! Alčo tak vidíš jakej je Honzík šikulín, to bylo strachu ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.