| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 11122  [Dalších 10362 >>]
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
29.3.2011 15:12:44
My taky pod stan nee :-) To není nic na moje záda :-)
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
29.3.2011 8:42:11
Na stará kolena jezdit pod stan ? Jste se zbláznily, ne ~t~~t~~t~ ? My teda máme stan a spacáky jen pro dva lidi, takže bysme určitě nejeli. By nás to pořízení vyšlo dráž než ty dvě noci v penziónu ~j~.
Begonie 17189
25.3.2011 10:03:35
Jasne, ja jsem pro - pro sraz nekde v lese ~R^. Ale nemame stan, to bysme si museli pujcit od segry. Ta ma stanu ~t~.
lela, rosa, niki 88737
25.3.2011 9:03:17
ja jsem tu na lednu nova, ale znam vas vsechny uz delsi dobu, cetla jsem vas. Z tvych fotek jsem byla vzdy naprosto unesena ! Ztelesnujete pro me rodinny ideal - a kdybych sama nemela deti a nevedela, jaka je to nekdy makacka, tak si rikam - takova idylka :-) Je jasne, ze realita je casto jina, ale ja pred tebou smekam ! My zijeme uplne jinak - V centru Prahy, a nekdy si tak rikam, jake by to asi bylo zit nekde na samote u lesa....Moc vas zdravim a drzim vam palce, mas nadherne deti !!!!
Kislice 42690
24.3.2011 21:18:27
Pidasku, tak to musel bejt masakr v tehotenstvi...bez podpory okoli...tak hlavne, ze ted uz se to dava do poradku...a vlak ti neujel, vzdyt se zname, ne? :DDD takze klidne vymysli nejake misto v okoli, kde se daji rozlozit stany, pripadne nejaky camp a mohli bychom udelat sraz nekde pobliz u vas :DDD co ty na to? protoze pro rodinu s vicerodetma to ze ted uz platime za skorovsechny je to docela slusnej masakr dat vikend nekde v penzionu...no a pro ty nase skoroskolaky, by to byl urcite zazitek takhle na prirodno, mohly bychom jim udelat bojovku a tak, co vy na to holky?? :-)

jinak jooo, Paja je dite za odmenu, je strasne hodnej a je to milacek...samo trosku ho rozmazluji, pac je benjaminek, ale tak v podstate ja si trosku rozmazlila i tu Klarku, no :D priznavam...myslim, ze ho pokazi trosku ta skolka, vliv okoli, ale tak to se proste musi ...to je zivot, no ...no a dotaz tvyho prcka byl fakt chytrej...tohle taky neumim vysvetlit, at nikoho nemlati ale zas aby nebyl za otloukanka, zejo ~:(
achjo 28879
22.3.2011 21:44:00
...
makaz 31812
21.3.2011 9:52:40
Jo..pěknej víkend..akorát bych potřebovala 3 dny na vyspání a odpočnutí...už nejsem nejmladší a nějak mě to zmáhá ~t~
říkala jsem martinovi, že ať nevyhazuje ty láhve, že to nafotím a dám na fcb s titulkem takový normální víkend u nás..~v~~t~(Kisli mimochodem, to Martini jsme včera dopili~y~()

Jo a Kisli..dodej fotky..jen prosím o cenzuru..ty líbací pod vodou radši ne ~;)
A já chválím spinningářku Janičku...zumbu zvládala naprosto dokonale a ještě mi vyhrála permanentku..no to je poklad~6~~3~

Gabčo..už jsem auto viděla, ale zrovna jsem spěchala...však já se stavím~;)
Kislice 42690
20.3.2011 17:44:21
nazdarek, hlasim se po uzasnem vikendu u Makazovic....Makaz svezla Klarku (mne teda taky, ehm...) na konickovi, takze to byl asi nejvetsi zazitek pro malou, pro mne ze mne vzala v patek na 3hodinovou ZUMBA PARTY, ktera byla skvela...tak uzasne cvicitelky teda fakt zavidim, tady jsem zadnou takovou jeste nenasla, no...a dokonce jsem vyhrala v TOMBOLE!!!! permici na 10 vstupu :DDDD a jelikoz to mam z ruky, tak samo jsem ji venovala Marketce ~b~ ~2~ v sobotu jsme byli v BONGU v BRNE, kde teda tentokrat bylo silene moc lidi, ale tak deti si to stejne uzili a dneska jsme to zakoncili koupanim v JIHLAVE, puvodne byla v planu ZOO, ale kvuli te desne zime jsme sli radsi na tobogan ...

GABCO tak to je bezva, ze se ti libi v praci a prosimte nenapinej, jak to asi muzem uhodnout a hned nam rekni!!!!cipak je to miminko???? Beris tipuji, co?
Gabča+4 14509
18.3.2011 10:10:19
...hádejte,jaké miminko vozíme v kočárku???Že by další překvapení???...
Gabča+4 14509
18.3.2011 9:28:05
BLANI,přece bys mi nevěřila~t~Na vše jsme si museli půjčit ateď nás čeká kruté splácení~e~To víš,nic není zadarmo~q~
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 11122  [Dalších 10362 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.