| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 74818  [Dalších 74058 >>]
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691

Re:

9.9.2008 19:56:17
Ahojky po hoooodně dlouhé době :-)

Tak se jdem ukázat, že taky ještě žijeme, Jirka odlétá v pátek na tři týdny do Ruska tak pak se rozepíšu víc, to bude času hafo. Teď snad jen pár foteček na připomenutí...

Verunka na obědě v Českém Krumlově...

Toto je dílo Verunka, docela se povedlo až na ty hlavy :-)

V parku v Českém Krumlově...

Na parníku...

V Telči na vystoupení černoušků...
Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

Re:

9.9.2008 19:34:30
Míšo, my my!!! A letos jsme na to ani nezapomněli. Dostala jsem kytičku a měli jsme jít ve čtvr na večeři, moje mamka obvykle hlídá,ale teď nemůže, máme v so tu svatbu a tak jde něco k tetě píct. Půjdeme za týden a oslavíme rovnou i mé narozky.
Já koupila Ládikovi Bellinda trencle a čokošku a další dárek vzhledem k mému svědění nedostane ~j~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

Re: Ahojky,

9.9.2008 18:17:28
Ahoj všem,

tak jsem včera nasoupila do práce a je to příjemná změna.Sice trochu kolotoč, ale tím, že je to do 13.30 tak to jde.Děti vyzvedávám po svačině asi 14.45.A to se stihnu zastavit doma osprchnout se a trochu hodit do klidu.

Dneska máme 9 výročí svatby, pokud se nepletu tak je tady taky někdo 9.9.ne??Měli jsme jít do pizzerky,ale měli z tech.důvodů zavřeno,tak to necháme asi na zítřek, už jsme se s dětma něchtěli nikam táhnout.

Tak jdu chystat domácí večeři.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

Ahojky,

9.9.2008 15:00:59
PAVLÍKU, krásné fotečky.

DENIS, to je fakt drsný, že ti nechce nic jíst. Nevím co poradit. Ale musím říct, že opravdu nevypadá jako notorický nejedlík, není to takový hubeňour jako třeba Nikča, Adélka a Miška. Nedáváte jí třeba moc sladkostí ? Potom by bylo jasné, že jí normální jídlo neláká. Ale to je asi blbost co ?

BLANI, no to by mě teda taky nasralo. Takové super překvápko a ten blb to klidně vyžvaní.
Dita+4 18741

Re: ...

9.9.2008 14:42:26
Deniso, netuším, fakt ne.... Jak jsme už psala, jídlo bych jí dala až odpoledne malou sváču a normální véču, co je zvyklá a asi bych to enchala, asi s tím stejně nic nenaděláš, ale chápu, že je to nepříjemné pro tebe. No a z čeho teda přibírá? Vždyť není žádný hubeňour.
A co těhu? Už je to poznat?~j~

Alčo, no vidíš, jaký je Honzík šikulka!! A to bylo strachu, že?:-) No já jsem se taky bála, hlavně jídla a to je taky naprosto bez problémů, hrozně mě tím překvapila, dnes ji dokonce p.uč. chválila. S takovou možná v nejbližeší době překonáme 12kg hranici:-D:-D:-D
cyber + marjánka 22287

...

9.9.2008 14:36:38
Deni, a slíbit nějakou fakt vytouženou hračku, za to když sní každý den aspoň pár lžiček? Nebo nějaké živé zvířátko? Mája pořád chtěla pejska, že se o něj bude starat, tak jsme jí ho pořídili a fakt seká latinu, krmí ho, dává mu vodičku a stará se o něj, aby neběhal kam nemá a podobně, a to už ho má doma skoro dva měsíce
Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

9.9.2008 14:32:18
Deni, my měli kdysi vitamíny na podporu chuti k jídlu-teda teď nevím jak se to jmenovalo-musí tam být hodně vit.B. To byl sirup,Adélka to jedla s chutí,ale nevím, zda to nějak pomohlo. Prý se zase vrací k rybímu tuku,ale to si pamatuju jako dítě,bléé.
Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 20606

9.9.2008 14:23:29
Holky, díky za slova útěchy k tomu našemu nejezení.
Ale musím říct, že nedat jí najíst doma je úplně zbytečné, protože jí je to jedno (nebo je ráda?), že nic nedostane. Však už jsem tady několikrát psala, že jsem za celý její život slyšela tak max 5x větu JÁ MÁM HLAD.
Ona prostě není schopná pozřít nic, co jí nechutná nebo se jí to od pohledu nelíbí, a je jedno, jestli je to doma nebo ve školce.
Učitelka tam do ní dneska taky docela drsně hučela ať to sní, ale s Elíkem to nehnulo, jedinou bramboru, kterou si dala do pusy, tak nakonec vyplivla.
Já vím, že hlady neumře, ale prostě mám z toho blbej pocit.
Navíc už jsem dnes musela od učitelky poslouchat blbý řeči, že takhle to prostě nejde, že S TÍM MUSÍM NĚCO UDĚLAT. Tak jsem se zeptala, CO s tím mám udělat, že už jsem u konce s inspirací (po 3 letech odmítání všech možných jídel) a ona jen pokrčila rameny s tím, že tam prostě Eliška nemůže být celou dobu o hladu. Fakt výborná rada.

Jediný pozitivum je, že tam asi dost pije, podle toho, jak čůrá potom doma.

Dnes jsem se kvůli tomu už rozbrečela, protože ještě ke všemu Eliška celou cestu domů ryčela, že chce kočárek, protože je zvyklá ze školky chodit s panenkou, jenže dnes jsem nestihla se pro něj stavit doma, protože jsem byla v poradně a doběhla pro ni těsně před 12,30. A navíc mě jí bylo líto, když jsem ji viděla u toho stolu, jak se trápí, přitom všichni už byli pryč. Takže to na mě nějak padlo a řvaly jsme obě dvě ;((;((;((

Holky, myslíte, žeby nám pomohla třeba homeopatie? Já už fakt nevím... Rv

JInak v poradně vše OK, 16.10. jdu na UTZ a měla bych se (snad) dozvědět, co to bude.
cyber + marjánka 22287

9.9.2008 14:15:20
jo jinak já myslím že vím kterou školku myslíš, tu v 5. patře, ale to je údajně "nejlepší" školka tady ~k~~k~~k~ tak já nevím ~k~~k~~k~~k~ holt člověk si nevybere, a vůbec, já si myslím, že se děti oblíkají samy, a učitelky holt nekontrolují jestli se dítko oblíklo dobře nebo ne, vidím to na maje, která i když je zima, tak chce mít frajerka rozepnutou bundu, a hlásí že jí je vedro Rv
cyber + marjánka 22287

9.9.2008 14:13:49
jojo do té školky chodí, no víš co, já si nedělám o školkách iluze, onehdá holčičky na zahrádce (v teda jiné školce a je to už dost dlouho, to ještě maja jezdila v kočárku) ochutnávaly všechny druhy travičky, a to krafání učitelek u kafíčka na zahrádce je vidět taky ve vícero školkách Rv to víš že se bojím, taky když budou jezdit autobusama na různé výlety apod., kolikrát ani sama mamina svoje děti nedokáže uhlídat před nějakou nehodou, kor ve školce když mají velké množství dětí, no ;((
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 74818  [Dalších 74058 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.