| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 11122  [Dalších 10352 >>]
Begonie 17189
17.3.2011 10:03:33
Gabco, ja chci taky sponzora! Kde se hleda?
Gabča+4 14509
16.3.2011 16:59:28
Jdu vás pozdravit a co to nevidím,nové miminko!!~s~

PÍĎÁSKU,strašně moc Ti gratuluju,máš překrásné děti a ty fotečky,úplně se mi tajil dech!!!Máš můj obdiv,opravdu jsi superžena!!!!

Já jsem začala chodit do práce,zatím jen na poloviční úvazek ,dělám prodavačku u Lidlu a zatím mě to dost baví,i když začátek v novém kolektivu mi docela dává zabrat~e~Ale to dám~z~

Katušku mám zatím doma,k zápisu do školky se teprve chystáme.Doufám,že od září pomaže,i když mi pořád přijde takový miminko~p~

Tomášek úspěšně chodí do školky,jak to dopadne se školou vůbec nevím,počítáme teda s tím,že normálně nastoupí,ale to jeho mluví je pořád docela oříšek~o~

No a jinak nevím,Niky je stále spokojená na intru,škola ji nebaví a je skoro půl roku děsně zamilovaná~;)

Zdenda si pořídil skateboard a chtěl by se mu věnovat,tak doufám,že se mi nikde nezmrzačí~4~

Ještě jsem se nezmínila o Zdenkovi,tak ten poctivě chodí do práce,aby zajistil rodinu,koupil si teď takový minitraktůrek a auto,protože jedno už nám nestačí~t~Ale nevyhráli jsme v loterii,nemusíte se bát,našli jsme sponzora~j~
Begonie 17189
13.3.2011 23:25:30
Kisli, ja se sam divim, co se to deje. Vzdycky jsem poute a kolotoce milovala, i ten kraval okolo, ale ted to nejak cim dal vic nemusim. Jeste takovy ty maly poute na vesnici, to jo, ale ta Matejska, to se mi fakt nelibilo.

Ale Adamek byl v sobotu s Jirkou znova- teda ne na pouti, ale sli na tu vystavu pravekych zvirat a pak Adamek samozrejme premluvil Jirku na tu "detskou" horskou drahu, takze spokojenost velika.

Dneska jsme vzali brusle a jeli do Stromovky. Adamek to trosku zapomnel, ale pak se rozjezdil, ale otriskanej je jak tyranydite, potrboval by jeden velkej chranic na zadek ~t~.

Pak uz jsme radeji presedlali nakolobezku a jeli pres lavu do Troje do kavarny a na projidkukolem kanalu, proste super jarni vylet. pristi vikend ma byt zase hnusne, tak jsme si uzili v predstihu.
Kislice 42690
11.3.2011 19:06:23
PIDASKU naaadhera!!! ty fotky hlavne ty venku jsou proste uzasne a jste skvela rodinka, uplne te vidim, jak bys zapadla mezi me 2 kamosky, ktery vyznavaji podobny zpusob zivota...Klarka sice chodi do Montessori skolky a snazim se i doma ridit se jejich principama ale musim rict, ze mi to moc nejde, jsem trosku cholerik a taky jsem preci jenom asi zastancem trosku prisnejsi vychovy, ale snazim se a za ty 3 roky co tam chodi pozoruji jiste zmeny k lepsimu :D zpocatku kdyz tam nastoupila jsem byla nadsena jenom z toho, ze je tam nikdo nenuti ke spani, ted uz toho ocenuji mnohem vic...a ze zaporu taky mi vadi, ze nechodi ven treba casteji, nebo za kazdeho pocasi a tak...takze lesni skolka je naprosto skvelej napad...na blog kouknu a DRZIM moc palce, at je vase rodinka zdrava a at se ti splni vse co si prejes...

BLANI tak vy uz jste byli na Matejske?? my taky kazdej rok chodime v breznu ale letos byla zima a kdyz nebyla, tak byly deti nemocne, takze cekame...ale jako kazdej rok nas to nemine, me deti asi nekdo od kolotocu vytratil z maringotky a mne je v porodnici podstrcili, protoze oba kolotoce miluji, jakekoliv...

Begonie 17189
11.3.2011 12:33:45
Miso, my byli na Matejsky ve stredu (jeste s Lucou, Mildou a Matyskem) a je to teda fakt vitr v penezence. Atrakce minimalne 50 korun a to jsme chodili jenom na takovy ty normalni, vhodny pro Adamka, zadny smrtaky. Adamka naprosto nadchla "detska" horska draha, ja se tam malem :-©. Jsou to takovy vozejcky, co jezdi nahoru a dolu a do zatacek, ale jeste se pritom otaci ~t~. Jedna osoba - 70 korun. Jirka se v sobotu s Adamkam chysta na nakou vystavu dinosauru, je to taky v JuldeFulde, tak se obavam, ze si tu zabavu uzije taky.

Ja se budu realizovat na kuzelkach, jen at si s tatinkem uzijou, me to bohate stacilo. Ja ten kravala ty humusacky kolotocare nemusim cim dal tim vic. Kdyz jsem byla mala, tak jsem poute zboznovala, ted k nim zacinam mit vztah jako k cirkusu.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
11.3.2011 10:05:08
Piďásku, dětičky máš moc krásný a fotky úžasný. U já tě s tolika dětma obdivuji.

Já jsem teď od středy doma s Honzíkem, protože měl zánět spojivek. Dnes už by do školy mohl,ale ten jeden den ho už nevytrhne. Teď čeká až zmizí EMil do práce a bude si moc zahrát nějakou hru na PC.oN AŽ DO VČEREJŠKA nemohl kvůli očím PC,PSP,TV, tak si to chce asi vynahradit, má absťák :-)

Po obědě vyzvedneme Matýska a jdeme na přeočkování na klíště. Když bude o víkendu hezky, jako že hlásí, tak si půjdu nechat provětrat peněženku na Matějskou. Matýsek se mě každý den ptá,jest-li tam v případě hezkého počasí půjdeme.
Begonie 17189
11.3.2011 9:59:41
Jezis Pidasku, ty jsi nad nadclovek, ne? Jak to muzes vsechno stihnout? Ja se hroutim z jedny skoly a jednoho ditete, ale hlavne proto, ze jsem tak lina a do niceho se mi nechce, nejmin do uceni. A to jeste musis do skoly dojizdet, to ja ji mam 20 minut od baraku.

Jinak Adamek je fakt zlaticko, kdyz zrovna nezlobi. V zari pujde do skoly, tak budeme zacinat novou kapitolu zivota spolu - ja novou praci (snad) a on skolu. To zas bude masakr.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
11.3.2011 9:28:26
Piďášku, máš krásné dětičky. A musím říct, klobouk dolů před tebou, jak v pohodě všechno zvládáš a ještě si i na mateřské studovala. To já se nedokopu k ničemu a ještě když jsem týden doma s nemocnýma dětma, tak mám depku jako prase. Mít třetí dítě, tak už by mě potom odvezli asi rovnou do blázince. 6 let na mateřské mi bohatě stačilo, dál už bych to fakt nedala.
achjo 28879
10.3.2011 23:03:17
blani díky za info.....na FB nejsem a zatím nebudu.....diplomku dáš, to jde , máš to za pár...koukám ale ...těžká škola, klobouk dolů,uf,uf ...mě by se už nechtělo :-© , fakt, je mi z toho šoufl (bakalář na ITF v opavě, to jsem měla přeruš.se sašou, pak státnice s břichem a příjmačky do ostravy, tam mga. na intermediál.um.plus státnice (jsem si nechala zrychlit termín o týden s bakalářema, vyšlo mi to s porodem a zojí o týden :) a co bych s tím mohla dál že? , tak před rokem jsem skončila 2 leté pedagog.studium v ově pro II.st. a stř.šk a to jsem mohla být zase těhu a nevím ani jak...no divočina,ale zase s přehledem...práva musí být dotažená, což?....co "malý"

jinak mé sny prozatím jsou
-chytnout se "jako" fotografka,
-pak dělat volnou tvorbu
-učit na částečný úvazek výtvarku

~:-D
Begonie 17189
10.3.2011 22:48:04
A ostatni deticky jsou taky uzasny, malem jsem zapomnela. ~f~
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 11122  [Dalších 10352 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.