Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: ...9.9.2008 14:10:28
Lolo a chodíte do té školky vedle Alberta? Loni jsme tam okukovali, jak si děti hrají na zahradě a účitelky krafaly...
A ještě lepší je dvojice velmi mladých učitelek tady ze školky (do té Naty hlásit nebudeme, protože je snad v 5. patře školy a mají pidi zahrádku), vždycky, když je vidím, tak jsou děti vypuštěné v lese a oni krafou, děti rozepnutý bundy (v zimě) a čepice navrchu hlavy (jak se samy oblékly) nebo vůbec... Neznám je, ale na první pohled ve mně nebudí vůbec důvěru. |
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)9.9.2008 14:05:53
Pavliku, nevim, každá operace je jiná, a každý se hojí jinak, takže třeba to nebude takové, jako tenkrát u mě, já jsem tenkrát po operaci hrdinka šla do práce, i přestože se mě ptali, jestli chci neschopenku, a pak jsem se pěkně belhala, udělala se mi tam obří boule, jak se to jizvilo, tak jsem si pak asi třetí den pro neschopenku skočila, a pak jsem ještě týden seděla u pc s nohama nahoře ledem na té bouli, no ta operace je nepříjemná, protože to už musí teda fakt brát silou, ale není zase tak moc dlouhá, tak neboj
tenkrát ten dr. měl takové vtipné připomínky, že je jehla tupá, a že nemá správnou niť, a podobný chuťovky, pak jak poslal tu uzlinu na rozbor, tak tam ve výsledcích psali, že přišel silně pohmožděný vzorek, takže kdovíjak to vůbec tenkrát lovil ![]() ![]() ale fakt neboj, dlouho to netrvá, jen to prostě není takový "nic" jako piha, no hele ale fakt já jsem dost citlivá na zásahy do organismu,ze všeho mám hned teplotu a podobně, takže třeba to u tebe nebude tak žhavý ![]() |
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)9.9.2008 13:59:00
Teda Lolo,fakt? No tak to potěš. Já bych ji tam nechala,ale pořád se zvětšuje a hlavně je i vidět, pod kalhotky ani plavky ji už neschovám.
No tak teda fuj, začínám se pěkně bát. Každopádně, chtěla jsem tam jako skočit při jednom s Aničkou, říkala jsem fik fik a bude to,ale to asi abych nechala Ani doma. |
|
|
Re: ...9.9.2008 13:55:41
Králíčku, joo tak bezva, já chodím do školky hned po 12 hodině, tak se můžem po 12 sejít u školky, jestli už budete mít po očkování ;-)
na ty znamínka držím palce, a neboj to bude dobrý!!! ségře začlo jedno fakt dost rychle růst, během pár dní úplná boule, bylo napojené na nějakou cévu či co, vyoperovali jí ho, to s ní byla moje mamka, tak tomu chirgovi ještě radila, at to radši vyřízne ještě hloub, a přeci to nestačilo, bylo to nějaké špatné, tak pak ještě šla na doodstranění tkáně na vyšetření, jestli to už nezačlo prorůstat hloub, ale naštěstí to už bylo OK jinak pokud ty znamínka už máš 5 let a vyloženě nedělají paseku (nějak nerostou, nesvědí, nehnisají, nekrvácí), tak se fakt neboj ![]() |
|
|
Re: ...9.9.2008 13:51:39
Holky, díky za povzbuzení, já už ty znamínka odkládám asi 5 let, pořád jsem si říkala, že až po dětech, kdyby něco... Teď už mám děti 2, nekojim, tak tam už fakt budu muset jít... ovšem až v zimě, po dovolené
![]() Lolo, ve čtvrtek máme být s Denisem v 11.30 na očko, tak třeba bychom se mohli na půl hoďky sejít někde venku (Denis chodí spát kolem jedný). Teda pokud nebudu marod samozřejmě ![]() |
|
|
Re: Dobré ráno:-)9.9.2008 13:43:22
Pavliku, já jsem na operaci uzliny v třísle byla, resp. dvou, taky bez uspání, jen za umrtvení (mno je to trochu bolestivější než u znamínka, protože v těch tříslech vlastně už tahají i za šlachy které vedou ke koleni, takže to bolí vpodstatě od pasu až po koleno), operovali mi dvě najednou, ale nevím, jestli to je dobrá varianta, od té doby mi natekla noha o 2 cm, a někteří dr. se domnívají, že vlastně pokud se odstraní ta uzlina,ta sběrná, tak prý se ztíží odtok lymfy a proto ta noha pak může natíkat... takže někteří lékaři mi říkají, že to bylo špatně tu uzlinu odstranit, od té doby se mi beztak vytvořily nové uzliny :-(
|
|
|
...9.9.2008 13:40:35
Králíčku - beru si ji zatím hned po obědě
než půjdu do práce, abych ještě dostala rodičovák...jinak když přijdeme, tak si ještě dá něco sladkého na zub a pak si jde schrupnout, a spí tak 2-3 hod.a s tím znamínkem se neboj, ono je to vždycky paradox, člověk který se bojí, že bude něčím nemocný, tak k doktorovi nechce protože se bojí že nemocný třeba skutečně bude, ale pokud by šel, okamžitě jak by nějaké podezření vzniklo, tak se mnohem dříve uzdraví, takže pokud se nemocí bojí - paradoxně ze strachu jde později k lékaři, tak je třeba pak léčba obtížnější a je to větší problém, tak neboj, držím palce ![]() |
|
|
Re: Dobré ráno:-)9.9.2008 13:39:31
Králíčku, aqua bike neznám,ale obávám se, že by tě to dodělalo. Přeci jen makáš, zpotíš swe, do toho napůl ve vodě....
Držím palce na znamínko. Já mám doporučení na chir., mám v třísle uzlinu skoro 5cm. Dr. prý nebojte to bude benigní, mám ji tam fakt dlouho, před 5ti lety jsem měla toxoplazmozu, ta uzlin se mi zvětšila postupem času až na takovou velikost. Už je to měsíc a stále nejsem schopná na tu chir. jít. Jo a když už jsme u těch chirurgů, šla jsem s Ani k dr. zdálo se mi, že má kýlu a taky že jo-pupeční. Udělala rovnou 18m kontrulu (80cm a 11kg) a dostali jsme lístek na chir. |
|
|
Re: Dobré ráno:-)9.9.2008 13:30:02
Holky, díky za zkušenosti se znamínkama. Já mám navíc hrůzu z melanomů, proto se bojím jít i jen na tu kontrolu, kde mi řeknou, jestli je to všechno o.k...
![]() Manželovi vyřezávali znamínka na vojně, měl teda opravdu veliká, ale dodnes má jizvy v průměru cca 2 cm ... Jo a nemáte, prosím, některá zkušenost s tím Aqua Bikem, jestli se u toho člověk i zpotí (když je napůl ve vodě), eventuelně s bazénem, v době, kdy vám nebylo nejlíp? Myslíte, že by se mi přitížilo, když mě teď "jen" bolí v krku a šla bych do toho bazénu??? Lolo, v kolik chodíš pro malou do školky? A jde potom spinkat, když je tak unavená? Maja měla hezký dortík, my teď máme dilema, kdy "nastavit" slavení svátku Denise. Na netu píší, že buď na Denisu (teď ve čtvrtek) nebo Diviše (?) nebo v říjnu podle francouzskýho kalendáře, ale to si na něj nikdo ani nevzpomene... |
|
|
Re: Dobré ráno:-)9.9.2008 13:10:35
Ahoj, holky, moc díky za rady. Alčo, večer už jsem tvou radu nečetla,ale stejně jsem měla v ledničce jogurty jen s příchutí a ty bych tam asi nedala
.V lékárně mi doporučila Canesten 3, je to i s aplikátorem dovnitř na 3 dny, tak snad to zabere. Alčo, super, vidíš, jak to Honzík zvládá. A to je i pak pro Tebe jistě příjemnější. A co Nikolka od Klaudíka, ještě pláče? A co ostatní, většina asi dobrý ne? Mě uč. včera vykládala, jak je mnohem horší když třeba začnou chodit až 5-6ti letí, to je prý maso. My taky dobrý, Adélka taky vždy po školce zbaští kde co, i když prý docela jí. Oni se tam fakt bez nás chovají jinak, to bychom asi koukali. Já třeba nechápu, jak docela vzorně poslouchají, když tam přijdu, nikdo se nerve, neodmlouvá a jak dorazíme jen na hřiště, už tam jsou hádky a bitky a kňourání...a já pak jen ječím ![]() S Aničkou jsme dnes byli v novém centru na Zpívánkách,ale asi je malá, pořád zdrhala za hračkama a nesoustředila se ani trochu. Já mám pohodičku, Anička spí, já mám uvařeno a dokonce ani pro Adélku odpo nejdeme, protože si vyžádala tatínka. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.