| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 11122  [Dalších 10342 >>]
Begonie 17189
10.3.2011 22:47:14
Pidasku, Jachymek je uuuuzasnej! Krasny miminecko.

Sem uz skoro nikdo nechodi, docela dost holek se presunulo na facebook, tak i ja, starakonzerva, jsem se tam zaregistrovala a obcas tam pisnu. Ale nelibi se mi to, tady mi to pripadao lepsi, ale co se da delat, tady bych si povidla tak sama se sebu.

Jinak, kdyz to dobre dopadne, tak ja bych mela ĺetos koncit. Ted vbreznu mam v planu dodelat diplomku (uz mam 57 stranek, tak snad to nejak dopadne, ale ty konecny dodelavky jsou snad nejhorsi),v kvetnu/cervnu planuju 1. cast statnic a v zari zbytek. Tak doufam,ze tak to planujou i ti profesori, jestli si dovoli me vyrazit od statnic, tak tam snad nekoho umlatim.

Ty jsi tak neco studovala, v Ostrave nebo Opave, ne? Nebo se pletu? A uzto mas hotovy? Nebo jsi preruila? S tolika detma by nebylo divu.
achjo 28879
10.3.2011 22:35:20
achjo 28879
10.3.2011 22:31:38
tu ještě v šátku

tady v bříšku http://www.youtube.com/watch?v=5DiTwFCkLto (vlny jsou později)

achjo 28879
10.3.2011 21:43:08
........
Begonie 17189
3.3.2011 9:55:17
My mame akorat tasku do skoly a penal. Predpokladam, ze nam daji nejaky seznam - ale teda nevim kdy, zatim mame jen rozhodnuti o prijeti - a podle toho nakoupim. Ja se na to naopak netesim, nebavi me to vubec, je to vsechno drahy jak prase, u nas maji ze vseho na vyber tak 10 ruznych moznosti (10 lepidel, 10 gum, 10 nuzek...), jde mi z toho hlava kolem, nevim co vybrat, Ada ma kecy, ze Kubik ma jiny nuzky a stravim v papirnictvi zbytek mladi.

Ale nejvetsi vopruz bude to ranni vstavani. Uz ted je to u nas kazdy rano horor a to vstavame v pul osmy. Takhle budeme muset vstat nejpozdeji v 7 a to bude hruza - pro me i pro Adamka.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
3.3.2011 5:54:27
Niky, u nás je tř. schůzka až 1.9.( jen pro prvňáky)tam dostaneme seznam co nakoupit.
Ale moc z toho nekoupíme( aspoň u Honzíka to tak bylo) protože víc jak 1/2 věcí byla v dárkovém kufříku, který všichni prvňáci dostali.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
2.3.2011 20:24:08
Míšo, já už seznam mám, dostala jsem ho včera na třídní schůzce. A po pravdě řečeno nějaké akční ceny mě neberou :-) Nakupuju když je čas a nálada.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
2.3.2011 15:40:41
já teda ještě do školy nic nenakupuju. Ještě jsme neměli ani žádnou schůzku, tak ani nevím, co bych nakoupila.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
2.3.2011 13:19:51
Ivčo, já bych toho moc nekupovala.Zjisti si co u Vás děti dostávají 1.9.ve škole.
U nás děti dostanou kufřík, plný různých sarapatiček,pastelky,vodovky,štětce,gumy,tužky..když pominu pero,které stejně hned nepotřebují, tak kromě pár věcí na výtvarku tam snad bylo úplně vše co potřebovali.
A taky teď to máš nakoupený bez akcí. V létě před školou je vše o dost levnější, na skoro všechno je akce.
Matýsek už některé věci má, ale proto,že je dostal od babčiky a dědy k narozeninám.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
2.3.2011 12:33:51
Ahojky,

tak jak prožíváte předškolní přípravy? U nás byla včera třídní schůzka, dostali jsme papír o oficiálním přijetí. Ještě aby se dostala k vybranému učitelovi a bude to O.K.

Už máme něco nakoupeno. Desky na sešity, na písmenka a na číslice. Penál, pár sešitů do zásoby, tužky a gumu. Dva pytlíky, jeden na bačkory a jeden na tělocvik. Máme kufřík, zástěrku, pastelky. Většinou to je laděný do Hello Kitty, jak jinak :-) No a to je tak čtvrtina toho co potřebujeme. Ještě musíme dokoupit samozřejmě batoh, pak nůžky, lepidlo, folie, paletu, temperky, tuš, kelímek, polštářek, ubrousek na svačinu, atd. atd.

Docela mě to baví :-) ale bez školky si to nedovedu představit :-( Asi to hodně obrečíme :-(
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 11122  [Dalších 10342 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.