Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
...9.9.2008 12:51:23
zdravíčko
![]() děkujeme za přáníčka k svátku a mariánce od misty také přejeme vše nej nej nej ![]() ![]() ![]() tady jedno foto ze svátku (dortík pekla přítelkyně dědy s dcerkou) ![]() no a jak pokračujeme se školkováním, každé poledne jí musím táhnout se řevem ze školky, protože tam chce ještě zůstat tak jí říkám, že doma pláče kokosek, že je mu smutno, a že mu musí dát napít a najíst, tak to aspoň trochu zabírá... jinak jsem aspoň podle rad mamin, a jedné knížky udělala to, že jakože u nás bydlí skřítek "rádsvid" a víla "popletka", a maje píše dopisy, a ta je z toho nadšená, že u nás bydlí skřítci ráno už se budí velmi brzy, aby náhodou nepřišla do školky pozdě a strašně do školky spěchá ve školce jí učitelky moc chválí, že sní celý oběd - u ní nevídané!! obvykle jí pár lžiček a dost... (to jen první den snědla půlku), jí všechno, už měli čočku, segedín, různé pomazánky, pečivo.. takže není vůbec vybíravá, tak jsem děsně ráda jinak ale každý den je ze školky dost unavená, a to chodí jen na dopoledne, cestou domů už se belhá, že ji bolí nožičky, tak ještě budem muset hupnout na tu kontrolu na imuno a neuro...no jinak víc fotek ani moc nemám, poslední dobou vždy zapomeneme foťák a nebo mi ho můj drahý polovic šoupne do ruky úplně bez baterek.. oni jsou ti chlapi, jak vidno, všichni vpodstatě stejní že BLANI ale i beztak měl jirka z plánovaného překvapení radost, ne? i když dřív, tak beztak musel být překvapenej, že na něj tak myslíš ![]() jinak já obíhám pohovory, úplně mimo můj obor, zkouším fakt velmi rozmanité oblasti, a spíše náročnější pozice, uvidím, jestli někde zaberu v mojí staré práci stále čekám na nějaké vyjádření, ale nevypadá to že by se něco rýsovalo... ju a k tomu operování znamínek, sice je to nepříjemné ale dá se to vydržet, vždyť je to jen chvilička, navíc to hezky opíchnou, tak to ani nebolí, to si vždy vzpomenu na lidi, kteří třeba musí na operaci mozku za plného vědomí, a podobné chuťovky, a vůbec, si uvědomím, že tohleto je jen banalitka, která je během pár minutek vyřešená ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: ..9.9.2008 12:32:53
Desty pro klučíka, klidně nějaká ta stavebnice, jak píše Marky a nebo jestli rád něco vyrábí, tak nějaký model něčeho na vyrobení a nebo Petříček rád měl i malování obrázků podle čísel, či vyškrabávání obrázků. Vše se dá za docela slušou částku pořídit
![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: ..9.9.2008 12:31:10
Ahojky ve spolek,
tak malý dnes ráno ani nemohl dospat, jak se těšil do školky ![]() Te´d jsme si pro něj byla a prý je naprosto samostatný ( doma ani náhodou), vzorný( dona ne), vše papá( doma ani náhodou), pije i čaj a š´távu( doma řve, že jen vodu), ale prý moc nemluvý ( doma neustále) ![]() ![]() ![]() Takže ve školce mám úplně jiné dítě, nebo co ![]() Včera doma měl neustále nějaké proslovy co ve školce a jak co mÁ být, protože tak to říkala PANÍ UČITELKA!!!!!! ![]() Například, ráno manžílek telefonoval a zazněla věta, že něco udělá po obědě a v tu chvíli vylítl malej z pokojíčku, stoupl si do pozoru a zakřičel: PO OBĚDĚ SI MUSÍME UMÝT RUCE,... ŘÍKALA PANÍ UČITELKA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jsem z něj byla mrtvá smíchy ![]() ![]() Desty, držím palečky na znamínka. Já holky nevím, mám dost nepříjemnou zkušenost od vyřezávání na chyře. Bolelo to jak sviňa, jizva se dlouho hojila, ještě se mi rozjely stehy a kousek znamínka tam pořád je:-(( Ale bylo dost velké, tak to je asi na nic:-( Ale byla jsme v to obličeji na tom laeseru a to bylo supr. Dvě znaméka sice 1000Kč, ale bez jizvy, bolesti, další kontroly. Prostě jsme vyšla jen z malým stroupkem. Takže až našetřím zase asi zkusím laeser. Ale je to asi věc každého a každý to jinak snáší. Pavlíku, jak ty, vydržela jsi?? ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: ..9.9.2008 11:05:29
Desty co třeba ta magnetická stavebnice Magnetic-prodávají i malé balení, kde je pár kousků jako "na zkoušku" a stojí kolem 250Kč.
|
| Desty | 21386 |
Re: ..9.9.2008 10:54:15
Holky, co by se tak hodilo pro kluka 9 let k svátku? Já jsem totál bez inspirace :-(
Ditu, zubaře taky nemusím a to mám fakt hodnýho ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: ..9.9.2008 10:01:22
Ahojky,
znamínka opravdu nejsou naprosto nic, vždyť je to umrtvené, mně to dělali kdysi na chirdě, toho se fakt holky absolutně bát nemusíte, to třeba zubař, to je něco daleko nepříjemnějšího, aspoň pro mě ![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ..9.9.2008 8:58:34
Králíčku vždyť to nic není, umrtví to a pak jen šmikne a sešije. Já měla jen malinký.
|
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: ..9.9.2008 8:48:44
Misty, ty o těch znamínkách mluvíš, jako kdybys byla v krámě pro rohlíky.... Já se přemlouvám vůbec na kontrolu k Dr. a BOJIM BOJIM! Dělali ti to chirurgicky? Já bych brala leaser, ale 1000,- Kč za jedno znamínko...
![]() Deniso, s jídlem jsem taky byla v pokušení. Natálka zrovna chtěla její nejoblíbenější jídlo - špagety, když šla poprvé do školky. Ale odolala jsem a řekla, že oběd bude mít ve školce. Určitě by si pak zvykla, že doma dostane najíst a nic by tam nesnědla. dnes jsem měla jít poprvé na Aqua Bike a bolí mě v krku Tak dlouho jsem se k něčemu vykopávala a moc se těšila a teď tohle. V listopadu letíme všichni do Egypta a mám dost velkou depku z toho, že jako na potvoru někdo onemocní Dáváte dětem nějaké vitamínky? Že bych jim něco šoupla, aby byly odolnější ![]() |
| Desty | 21386 |
Re: ..9.9.2008 8:32:13
Misty, poslala jsem mejl.
|
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ..9.9.2008 8:12:29
desty já byla nedávno, nic to není
Ke komu jdeš? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.