Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Desty | 21386 |
Re: ..9.9.2008 8:10:30
ahoj holky, tak dneska v poledne jsme objednaná na chíru, budou mě vyndavat 2 mateřský znamínka. Už teď jsem z toho úplně odvázaná:-/ Snad to tam přežiju...no budu muset,že
![]() Dáda šel dnes do školky, už se moc těšil, ráno nemohl dospat. Jen chtěl domů po O a to jsem mu říkala že nejde - když musím k dr. Už takle jsem ráda, že jsem "udala" Kubíka. |
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
Re: ..8.9.2008 23:39:22
Pavliku¨ráno si kup gyno-pevaryl(volně prodejné)...jsou to čípky 3kousky at to zaléčíš i tam kde je potřeba a tu mast taky a uvidíš,že budeš mít pokoj...páč pokud je to vevnitř tak ti mast moc nepomůže...pa
|
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: ..8.9.2008 22:56:30
Jen v rychlosti nakukuju,
všechny zdravím a chválím moc moc moc všechny fotečky. Vážně pastva pro oči ![]() ![]() ![]() A proč píšu, Pavlíku jestli tě to tak moc trápí, tak než koupíš nějaké mazání, znám supr věc co uleví. Stačí jen jesli máš doma bílý jogurt a nebo kefír, nebo něco zakysaného. Mám to vyzkoušené, supr to zabírá ![]() ![]() Tak snad ti to pomůže vydržet. Blani, to je maso, ten kamarád A klííííííííííd, žádné nervíky. Jesltli ty to neuděláš, tak nikdo![]() Deni, chjo, tady je každá rada drahá Vím, že být tvrdý je moc těžké. Ale jak píše Dita a Misty tak to asi je.Ale po pravdě já by jsem to asi taky nedokázala a byla by jsem ráda, že dítko baští aspon doma ![]() Tak a mažu do hajanova. Jsem zvědavá na zítřejší školku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MÁJINKÁM VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍMU SVÁTEČKU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 | 20669 |
|
|
Re: ..8.9.2008 22:30:14
Misty,díky, hned ráno pro to letím nebo se zblázním...
tunička je super, holky, Majinka a Klaudinka obzvlášť máte tak krásný věcičky. Musím něco Anince taky pořídit, všechno dědí po Adélce. |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ..8.9.2008 22:15:37
Pavliku moc pěkný fotky!
Canesten je bez receptu, zrovna jsme ho kupovali pro Máju na ručičku. --- Tak Marjánka dostala k svátku obrázkovou knížečku, hned ji pečlivě studovala ![]() a přišla nám tunička, ale je nějaká veliká, asi ji nechám na jaro :o))) ![]() |
|
|
..8.9.2008 22:10:11
hodím pár foteček, už jsme se chvilku neukázaly:
tady holky baští rohové koláčky, co jsme pekli na svatbu 2.září, jdeme do školky Ani na kolotoči, stále volala eště eště to je ze soboty u nás na závodišti, byla tam koníková akce. Adélka taky na kolotoči, toho velkého šplhacího hradu si ani nevšimla v so jsme ještě jeli na koupálko. Holky intim dotaz,asi jsem tam něco chytla..nějakej výtok, myslíte, že prodávají Canesten mast bez receptu, nechce se mi na gyndu.....díky za rady....auu |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 21:55:46
Ahoj všem,zawse jsem se chvilku nedostala, tak ani nestíhám vše dočítat.
Chci ale samo pochválit všechny úžasné fotky: Nikitiny(teda to bylo miminek) a krásné od Gabči. Zlatíčka od Marky, teda to to letí! Klaudikovic hello Kittinku :)) Desty z určitě krásné dovolené. Kisli z pohádkového lesa, mrzí mě, že jsme nedorazily,ale fakt bychom to nestihli. ....jé, kdo tu ještě dával fotky....mám okno. Samo taky přejeme fešandě Majince ke krásným narozeninám, úsměv i glanc jí nechybí, tak jen tak dál!! ![]() A čtu, že Majinky měly svátek tak ještě vše nej k svátku oboum slečnám. Blani, no to je teda vůl ten kámoš!!Grrr a co manža? Deniso, vím, že Tě to jídlo trápí, mě to taky vždycky strašně štvalo,ale když měla tenkrát Adélka ve špitále ve 2letech 8,5kg a nepozžela nic, ptala jsem se i primáře jak jí DONUTIT a on říkal, nenuťte ji, bude to horší, však hlady neumře. měla pravdu,ale do jídla ji vlastně nutím pořád. |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 21:48:44
Deniso asi bych jí taky doma nedávala žádnej oběd, ona bude vědět že se doma napucne a tam opravdu jíst nezačne... však hlady neumře, dala bych až tu sváču odpo jak říká Dita. Já přesně nevím kdy Matýsek jedl a kdy ne, on vždycky tvrdí že snědl všechno. Podle mě kecá, dnes byly fazole a ty určitě nejedl, ani neměl jídlo na tričku, takže dneska tomu obědu asi fakt moc nedal. Jinak zřejmě ale jí, to by učitelka něco řekla.
|
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 21:46:52
BLANI, teeeda, to by me nastvalo, to je snad tupoun ne, kdyz jsi mu rikala, ze je to prekvapeni a on to takhle praskne :-(((((((((((((( to je mi fakt lito, chjo! Ale tak co Jirka na to? Ma radost?
DENI, panejo, tak ten jidelnicek, to bych asi taky nic nesnedla...:-// chudinka Eliska, ale chapu, ze Te to stve... ALCO, tak vidiiiiiiiis, sikulky jste...jen tak dal! ted nevim kdo, MARKY? ja jsem z Humenneho... |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 21:34:24
Deniso, tak jí zkus prostě doma nedat nic, až třeba odpoledne svačinu, třeba jí to dojde a začne ve školce jíst, nebo aspoň ochutnávat. Jinak nevím, no, těžko radit. Jinak je tam spokojená, že?
Klaudi, úplně jsem Ti zapomněla pochválit super fotečky krásné Klaudinky ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.