| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 11122  [Dalších 10322 >>]
máma jáchymka
  • 
20.2.2011 7:47:34
zdravím vás všechny, jdu s novinkou :)..... ve středu se nám narodil jáchymek a vy určitě uhodnete čí pak je :)

nevím zda se povede fotka vložit

Dušinka 21298
18.2.2011 14:57:39
Niki, jo jo, nechali se vyfotit znovu kamarádem,protože ta původní fotka měla špatnou kvalitu ( je to fofo z toulek po USA), ale Jarda netušil proč, bylo mu řečeno, že je to jen taková momentka ( ten kamarád je totiž vášnivý fofograf, takže přišel jako "náhodou" na návštěvu, zrovinka, když měli kuře....)... a oči Jarda valil, to teda jo~t~~t~~t~, i když Betty taky, když jí volali z rádia, že vyhrála, tak se ani nebyla samým překvapením schopna radovat~t~ a v tom živým vysílání to vypadalo, že je ze pomocný školy~d~

Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
17.2.2011 15:13:29
Dušinko, super, gratuluju ~R^. A na ten plakát se fotili znovu ? Ta původní fotka vypadala jinak. A co na to partner, valil oči ?
Dušinka 21298
17.2.2011 10:19:22
všem, co hlasovali ještě jednou díky

já mám táááák slavný děti - holka na rozvadovský spojce, kluk v novinách u klavíru~t~~t~~t~ ( mimochodem, náš interpret o sobě prohlásil. "Mami, mně to za tím klavírem vážně sluší..." - jsem málem spadla pod stůl a počůrala se smíchy~t~~t~~t~ ( nechce totiž vůbec cvičit~t~), ale co, důležitý je, aby u toho aspoň dobře vypadal, že jo ~t~~t~~t~
Begonie 17189
15.2.2011 11:24:23
No jo, prilbu na lyze ma Adamek furt tu prvni. Takze uz jede 4. rok.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
15.2.2011 8:04:40
BLANI, nám ještě žádný nový zub nevyrostl, protože ještě ani žádný nevypadl. I když dolní jednička už to má nahnuté. Tomášek má zatím akorát nové šestky a ty vypadají úplně normálně. Jinak čepky jsou mu taky pořád dobré, stejně jako přilby.
Begonie 17189
14.2.2011 22:22:14
Protrhat???!!! No to zni silene. Spodni jednicky byly jeste vpohode, dole semtam nakou mezirku ma, ale nahore, to je des. Aby mu taky nakonec nechybelo 11 zubu, kdyz mu jeden zub zaplacne mezeru po trech zubech. ~d~ Navicnas hrdina se protrhne uz jenom pri vysloveni slov "trhani zubu", to leda v celkovy narkoze.

Jemu vubec nejak moc neroste hlava, cepice ma snad uz 3. rok furt stejny.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
14.2.2011 19:02:43
Blani,Matýsek má taky malou dáseň. Horní obě jedničky mu narostly v pohodě, dolní jedna OK, druhá se tam už nevejde.Zubařka nám řekla,že v budoucnu to bude chtít prothat a rovnátka,protože se mu zuby do pusinky určitě nebudou vejít.

Tahle varianta je lepší,než to co má kamarádka.Její syn je chudozubý.jE MU 9 a podle RTG mu bude chybět 11 zubů!

Begonie 17189
14.2.2011 18:57:37
Jeste jsem se chtela zeptat, jaky 2. zuby rostou vasim detem. Adamek ma dost malou celist (asi po me) a 1. zoubky mel uplne natesno bez jakykoliv mezirky a ted mu teda rostou tesaky sileny. Nahore ma vypadly obe jednicky a 1 dvojku a vyrostla mu jedna nova superjednicka skoro pres celou tu mezeru. Kam se mu nacpou ty 2 dalsi zuby, to teda nevim. ~a~ Asi ma rovnatka jisty. Me dokonce vytrhli 1 zub (tusm ctyrku), abyse mi tam aspon trochu ty ostatni vmackly.
Begonie 17189
14.2.2011 16:48:41
Ale Kisli, klidne je sem dej, ja se rada kouknu. A na facebooku uz jsem je videla (ja akorat nepridavam ke kazdy fotce, ze "se mi libi", me to pripada pitomy. Ale mozna jen nechapu facebookofolosofii ~d~), moc pekny, hlavne ta na tom nafukovacim kole, nebo co to je. To me desne bavi, jezdila jsem tom i v Cesku.

a myuz jsme si nastesti stacili uzit hory v Italii, tohle nemelo byt ani tak o lyzovani (ostatne, Krkonose jsou pry jedna ledova hora), ale o zabave s kamaradama a hlavne Adamek se moc tesil. Jeste porad doufa, ze pojedeme. Ani nemam to srdce mu to vymlouvat.

Me uz je docela dobre, aspon doma,ale kdyz jsem byla v poledne jen pres ulici koupit noviny, tak jsem pak doma malem zkolabovala, jak kdybych bezela do Pardubic a zpatky. Ta chripka je nakej previt vrazednej. To Adamek je jinej kabrnak, nastesti to snasi fakt dobre. Bohuzel, ta nase chalupa je desne vysoko a v prudkym svahu, takze tam nevyjede ani skutr. My si ho objednavame, vyjede, co to jde, ale pak jeste musime tak kilak do kopce a to bych asi nedala. A obavam se, ze me by zadnej kamarad neunesl, i kdyz ted jsem neco shodila, nak mi nechutna.

No nic, jdu vymalovavat obrazky a hrat bomby, asimi brzo hrabne. Takhle jsem si relax nepredstavovala.
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 11122  [Dalších 10322 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.