| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 74818  [Dalších 74018 >>]
Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 20606

Re: Mája má dnes sváteček!

8.9.2008 21:25:45
Desty, já barvím v pračce normálně a nic to nedělá. Akorát po tom radši neperu bílý, ale dám tam černý. Nebo to můžeš vyčistit, že to necháš běžet na vysokou teplotu s kyselinou citronovou.
Denisa+Eliška1/05+Vojtíšek2/09 20606

8.9.2008 21:20:23
Ahoj, tak u nás je to s jídlem pořád na prd, dnes opět nesnědla ani drobek, prostě NIC :(:(:(
Dneska už jsem se u toho fakt naštvala, proč proboha nemůže vyjíst aspoň tu vodu z polívky????????????????
Ona je tam fakt bezkonkurenčně nejhorší na to jídlo, všichni už byli po jídle a ona ještě pořád seděla u studené polívky. Ona si nevezme ani lžičku do ruky, prostě tam sedí, kroutí se na židli a je vidět, že by nejradši utekla.
Takže doma dostala svíčkovou s knedlíkem od včerejška a snědla všechno, i přes to, že včera jedla v podstatě jen ten knedlík s tím, že omáčka je fuj.
Já se z toho fakt zblázním!!!!! A když jsem si přečetla jídelníček na celý týden, tak přichází v úvahu jen rajská ve středu, jinak zas nebude jíst nic - mexická pánev, pohankový nákyp a pod. ;((;((;((
Každopádně dostala zákaz jakýchkoliv sladkostí, dokud nesní ve školce aspoň polívku, ale jak znám Elšku, tak si radši odřekne sladký, než by se podřídila.

Klaudi, hezké fotečky!!

Alčo, tak vidíš, měla jsi strach a zvládli jste to na jedničku a ještě ti doma malej spí, to u nás už nehrozí.

Mariankám všchno nejlepší ~s~~s~~s~
Begonie 17189

Tak jenom v rychlosti

8.9.2008 21:14:53
fakt uz jde do tuhyho, statnice jsou pristi utery. Tak uz zacinam byt lehce histericka - coz mi ovsem nebrani v tom, abych dneska pri "opakovani" neusnula jak spalek.

Adamek dneska ve skolce poprve ochutnal cocku, haha. Ja to nevarim, protoze ji moc nemusim, tak ji fakt videl prvne a hned se uci chechtely, ze pry asi doma nemivame cocku. Prej do toho nevericne dloubal a volal "Co to je?". Tak nevim, co mu rekli (teda asi tusim :-)), ale kdyz jsem se ptala, co meli k obedu, tak prej: "dobrou zdravou cocku". :-D

Odpoledne jsme byli v Palecku - to je to centrum, kde nas tak vypekli na tu lednackovskou oslavu. Uz jsem jim trochu odpustila :-).

Prestavte si, jak se mi prekvapeni s romantickym vyletem do Parize pokazilo. Vsechno jsem mela bezvadne pripraveny a zarizeny, hlidani Adamka zajisteno, Luca mi vyrobila krasny darkovy poukaz (hned jsem ji zneuzila, kdyz jsem videla, jaky umi pekny diplomy :-)) a jen jsem cekala, kdy to segra rekne svarovi, aby se to proste v rodine neprovalilo, tak ze to udelame ve stejny den, coz melo byt DNESKA!!! A Jirka se minulej tyden nahlasil zrovna na tenhle vikend, ze pojede s kamosema na vinnou stezku na kola. Kdyz mi to rikal, tak jsem na to jenom hmmm a pekne jsem mu to v tichosti v sobotu na mejdanu zrusila - normalka jsem rekla tem kamosum, co to organizujou, ze nikam nejede, pac jedeme do Parize, ale ze to je tajemstvi, tak pssst. A to jsem jeste za nej nasla nahradu, aby se nemuselo nic stornovat. No a Jirka to dneska jako definitivne potvrdil, ze jede a ten blb, co to organizuje mu to normalka prozradi. Tak jsem z toho byla fakt smutna, uplne jsem se rozbrecela. Asi nervy z tech statnic. Takovou praci mi dalo to vsechno utajit a ted se to v posledni chvili takhle blbe propichne. No nic, uz s tim nic nenadelam.

Jdu se ucit - jeste tyden :-©
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209

8.9.2008 21:13:26
Tomášek taky co začal chodit zase do školky, tak víc jí.
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

8.9.2008 20:21:34
Děkujeme za přáníčka a také přejeme Marjánce od Loly!!!
Dita+4 18741

8.9.2008 20:14:08
Taky jsem zappomněla na máju od Loly, tak omluva a současně gratulace:-)
Naše dítě se ve školce normálně rozjedlo! Jí tam, absolutně bez poznámek a doma taky, dnes snědla k večeři půl rohlíku se sýrem, to ještě nikdy nedokázala.
Klaudík a 3 holky 19750

8.9.2008 17:59:30
Desty, já barvila v automatce a v pohodě. A barva krásně chytla, žádné šmohy či tak. Nebarvilo mi to dál prádlo. Ale určitě jsem pak nechala na prázdno projet program a myslím, že i se savem. Ale už si to moc nepamatuji, jsou to skoro tři roky.
Desty 21386

8.9.2008 17:30:33
Marky, já taky zapoměla na Máju od Loly. Jenže Lola teď zmizela a občas jí zahlídnu na jiných dizkuzích a tady ne:-(
Lolo, jestli to čteš, tak se taky přidávám a přeju Máje vše nej nej k svátku !!!~s~
Desty 21386

8.9.2008 17:28:21
Holky, potřebuju poradit - chci obarvit manžovi mikiny - resp. potřebují prostě dodat šmrnc - jsou pořád pěkný,ale už je znát to praní.
Koupila jsem barvu a je tam psáno,že se dá barvit i v automatce - ja mám ale obavu,aby mi to pak nebarvilo dál prádlo ( i když bych po barvení to nechala projet naprázdno). Nezkoušely jste to některá?
Marky+Tomík a Klárka 21856

8.9.2008 16:11:10
Chi chi chi Klaudíku:-):-)ve SL se narodil švagr i manžel:-)Tož to jste rodáci!Fakt je svět malý!

Jsem ostuda zapomněla jsem na lednáčkovskou Marjánku!Přejeme vše Nej !Hlavně zdravíčko a pak také sílu do školkovského života!

Tady začalo pršet-akorát mi uschl kočár-ten vypadal z lesaRvPříště beru golfky, no ale ty zas do toho terénu....
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 74818  [Dalších 74018 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.