| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 11122  [Dalších 10312 >>]
Kislice 42690
14.2.2011 12:41:15
ajeje, BLANI, tak to je mi vas s Adamkem lito....urcite by to byla supr zabava...co se da delat, no...:-( tak at je vam brzo lepe...to jsem sem chtela po dlooouhe dobe dat fotky z dovci, ale nebudu te provokovat (radsi nezapinej facebook ! :-))
Begonie 17189
13.2.2011 15:15:54
A je to v pr... (omlouvam se), Adamek uz ma 39, takze asi taky chripka. Kupodivu mu NASTESTI!!! neni ani z 10% tak blbe jako me a porad samozrejme strasne chce jet, ale uz to fakt nevidim. ~n~~n~~n~ To jsem si nezaslouzila ~q~, po vsi te drine ve skole jsem sé tak tesila, ze si uziju hory s kamaradama bez uceni a prd.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
13.2.2011 13:43:42
BLANI, tak to je pech. Chudák Adámek. Ale tak vy mu to určitě vynahradíte a pojedete ještě jindy.
Begonie 17189
13.2.2011 12:18:43
Ahoj, takze my mame asi po horach. Ja mam klasickou chripku a je i priiiiserne, vcera se mi ani nechtelo zit. Dneska uz je to lepsi, ale predstava, ze bych se mela zvedout z postele a skrabat se nekam do kopce je na :-©. Ale horsi je, ze neco skocilo i na Adamka - zatim mam 37,8 a trochu kasle, tak kdovi, co se z toho vyklube. Je z toho hrozne smutnej a vubec si nenecha vymluvit, ze treba bysme nikam nejeli, je mi ho lito, ale co se da delat. Volala segra, ze je to trsne umrzly, ze e soro neda udrzet na lyzich, ale detem, co tam jsou to pry nevadi, radi i tak, prave se krumpacem dobyvaji do iglu. A prave o ty deti slo nejvic, je mi o tak lito, moc se tesil na kamarady ~n~~n~~n~~n~

No nic, jdu si zas lehnout, je mi pekelne.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
13.2.2011 11:07:57
Ahoj,

také máme po zápisu a jsme přijatí. Chtělo se po dětech docela dost věcí ...

- poznat zvířátka
- poznat kde je na obrázku víc a kde míň
- vyprávění příběhu podle obrázku
- hodit kostkou a říct kolik hodila - přečíst počet puntíků aniž by na ně ukazovala
- hodit kostkou a přečíst číslici
- říkání básničky
- skládání puzzle ( rozstřihaný obrázek )
- namalovat sluníčko
- výslovnost
- poznání tvarů
- poznání barev

všechno zvládla na jedničku, akorát u tvarů nepoznala trojúhelník a řekla, že je to střecha. Byla zklamaná, že už je konec a nemůže tam zůstat :-)
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
13.2.2011 11:00:56
Hezkou neděli,

Blani,gratuluji ke zkoušce, jsi fakt borec~R^

Niki,Tomáškovi ke přijetí do školy.~;((

Včera jsme se vrátili z hor. Od té doby peru a suší,ať žije sušička.Našeho prádla ani tolik není,ale svlíkla jsem všechny postele(8),tak mám povlečení a prostěradla.Mamka by to sušila v sušárně a takhle je to rychlejší.

Na horách až na neděli a pátek bylo super,nádherné počasí,chtělo by to ale už nějaký prašan,už to bylo celkem dost umydlený.
Kislice 42690
12.2.2011 9:14:35
AHOJ HOLKYYYY, vratili jsme se dnes v noci z RAKOUSKU, meli jsme se naaadherne, jeli jsme do strediska na doporuceni znamejch a fakt bomba + luxusni pocasi + nadsene a zdrave deticky...co vic si prat, ze? ~R^

BLANI to je pecka!!! GRATULUJI k finishovani ve skole....tak uz "jen" ty statnice , tak si uzivej pohodicku, snad ses vylecila a na hory odjela...~x~ a taky gratulace k prijeti do skoly...byly to stresy, ze?

jeee, DUSINKO, ahoj, ja byla na horach bez pripojeni, tak to ziram, ze to vyhrali, super!! napis reakci pritele, jo? a ty hory bez(s) manzela to je vtipne....~;)
Dušinka 21298
11.2.2011 20:31:18
sorry, že je to 2x - to ta becherovka~f~~f~~f~
Dušinka 21298
11.2.2011 20:30:36
tak ještě nakukuju - Nikito, Blanko, díky moc - máte to u mě!!!!!~;)

Vyhráli studijní pobyt pro 2 za 20 tisíc a budou mít billboard v Pze ( Jarda - ten její přítel dosud nic netuší - uvidí se až na tý ceduli~t~)

mám tu na posteli rozložený ňáký chytrosti, který musím prostudovat a nějak se k tomu celej tejden ne a ne dostat ( jsme s B na horách - sami, páč náš tatínek nedostal dovo), no je to teda taková trochu fraška - já jsem s ním na Mísečkách a on je ve Špindlu ( mají tam celotýdenní poradu) - čiliže jsme od sebe jen přes kopec, ale po silnici přes 40km, takže se vidíme občas na Medvědíně, což je naše spojinice z obou stran kopce~q~ Blanko, nezoufej- dneska bylo fakt bídný počasí - celej den sněžilo, pršelo, vítr a zítra to má pokračovat ( jinak bylo celej tejden azuro, tož tak). Jinak já odjížděla s chřipkou - a tady se mi to zlepšilo.~t~~t~ale skrzevá modelování fixofoukání, malování komiksů a kartoher jsem dočista nic neudělala a musím to v pondělí odevzdat~q~, ale mám radost, že to vyhráli, tak mi je to tak trochu šumák~y~

pa páááááá
D.
Dušinka 21298
11.2.2011 20:30:36
tak ještě nakukuju - Nikito, Blanko, díky moc - máte to u mě!!!!!~;)

Vyhráli studijní pobyt pro 2 za 20 tisíc a budou mít billboard v Pze ( Jarda - ten její přítel dosud nic netuší - uvidí se až na tý ceduli~t~)

mám tu na posteli rozložený ňáký chytrosti, který musím prostudovat a nějak se k tomu celej tejden ne a ne dostat ( jsme s B na horách - sami, páč náš tatínek nedostal dovo), no je to teda taková trochu fraška - já jsem s ním na Mísečkách a on je ve Špindlu ( mají tam celotýdenní poradu) - čiliže jsme od sebe jen přes kopec, ale po silnici přes 40km, takže se vidíme občas na Medvědíně, což je naše spojinice z obou stran kopce~q~ Blanko, nezoufej- dneska bylo fakt bídný počasí - celej den sněžilo, pršelo, vítr a zítra to má pokračovat ( jinak bylo celej tejden azuro, tož tak). Jinak já odjížděla s chřipkou - a tady se mi to zlepšilo.~t~~t~ale skrzevá modelování fixofoukání, malování komiksů a kartoher jsem dočista nic neudělala a musím to v pondělí odevzdat~q~, ale mám radost, že to vyhráli, tak mi je to tak trochu šumák~y~

pa páááááá
D.
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 11122  [Dalších 10312 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.