Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Klaudík a 3 holky | 19750 |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 15:16:58
samo, že i marjánce od Loly vše nejlepší
![]() ![]() ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 15:10:54
KLAUDI, krásné fotečky, Klaudinka je krásný smíšek a je pěkně nastrojená.
MARJÁNKÁM VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁTKU. |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 15:05:11
Chi, Marky tak moje mamka se narodila přímo v Kežmarku a já ve Staré Ľubovni. Tak třeba Tvoje tchyńka chodila do školy s mojí mamkou, ta chodila do Kežmarku .
![]() ![]() My máme rodinu hlavně na vých. Slovensku - Liptovský Mikuláš, Smrečany, Poprad, Kežmarok, Podolínec, Stará Ľubovňa, Bardejov a mamka má ještě bratrance v Bratislavě.Tak jsem už nevložila dlouho žádné fotky, tak ukážu alepoň ty mé mladší. Míša ta se už fotit moc nechce ![]() ![]() ![]() Tak nejdříve našho ledňáčka ![]() ![]() ![]() V ohozu od "tety Dity" ![]() Takhle se už snaží dávat kolínka pod bříško a klekat si a trochu i plazíme. No už to dělá skoro měsíc. ![]() hačání jen na focení, zkoušely jsme gaťata na zimu co přišly z MMB ![]() ![]() dobrou noc ![]() ![]() ![]() ![]() chi a opět nám otiskli naší fotku v "Miminku" - tentokrát s výhrou od nich. ![]() No, tak vidím, že se Klaudinka zase všude řechtá Ona jak vidí foťák tak hned háže úsměvy![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:37:43
Pardooon:-(
|
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:37:02
Jo jo Slávkovo maminka(ehm moje tchýně
) se narodila v Bělé u Kežmarku(je z 8dětí), takže příbuzné máme v Kežmarok-Poprad-Košice-Levice-Bratislava jeden strýček je v Bostonu a osmý bohužel zemřel.Jezdíme za všemi, ale Poprad je Poprad už jen díky Tatrám![]() Levice a nedaleké Štúrovo taky dobrý a Podhajská ![]() No hned bych někam jela, ale S. už letos dovču nedostane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:36:31
) se narodila v Bělé u Kežmarku(je z 8dětí), takže příbuzné máme v Kežmarok-Poprad-Košice-Levice-Bratislava jeden strýček je v Bostonu a osmý bohužel zemřel.Jezdíme za všemi, ale Poprad je Poprad už jen díky Tatrám![]() Levice a nedaleké Štúrovo taky dobrý a Podhajská ![]() No hned bych někam jela, ale S. už letos dovču nedostane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:35:46
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:34:38
Desty, měla jsem stejný problém jako ty
. Ne a ne se mi vložit příspěvek. Naštěstí jsem si to taky okopčila ![]() Chi, tak co udělat někdy srazík v Tatrách??? Anitka by byla určitě pro ![]() Dituš, školka dobrý. Už nebrečí a chodím si pro ni už po o. Tak jsem ráda, že jsme ji navykli postupně, snad už to bude dobrý. Ale raději zaťukávám. Dokonce tam i dobře jí, což nechápu. I doma teď vyžaduje ke každé svačině i kousek zeleniny nebo ovoce . To dřív odmítala. |
| Desty | 21386 |
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:25:00
No koukám, že Tatry nejsou jen moje hory
) Ale že je nás tu více ![]() Kisli a odkud jsi ty? |
| Desty | 21386 |
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:23:01
Hm, tak to už asi PC i servery cítily, že jsem fakt naštvaná, když to prošlo .-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.