| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 11122  [Dalších 10302 >>]
Begonie 17189
11.2.2011 19:15:27
Dusinko, a co jste vyhrali? Ja jsem hlas dala, tak aspon, ze to k necemu bylo.

Jinak ja asi zitra na hory nepojedu, neb mam asi chripku ~n~. Rano jsem jeste normalne vstala, pak mi nebylo uplne oK, tak jsem si namerila 37,6, odvedla Adamka do skoly, dojela do prace, tam jsem se jen otocila a vzala si pantofle, co v nich chci chodit na chalupe a jela domu do postele. To uz jsem mela pres 38 a bylo mi pekne blbe. Spala jsem cely den, dokonce jsem i poslala Jirku, aby Adamka vyzvednul ve skolce. Ted je mi docela OK, teda kdyz lezim v posteli. Predstava, ze se budu zitra min. odinu hrabatdo kopce, no nevim nevim. Ale snad v nedeli.

A to jsem se toooolik tesila, ze konecne po 5 letech budu moct byt nekde, aniz bych se ucila. No, ale treba to jeste vyjde.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
11.2.2011 18:25:21
tak máme taky po zápise a jsme přijatí.

Dušinko, tak to moc gratuluju k výhře. Taky jsem přidala hlas, protože mi to přišlo vtipně originální.
Dušinka 21298
11.2.2011 18:14:10
děvčata, tak jenom hlásím, že jsme vyhráli ( teda naše vééélká setra Bertíka) a pokud jste hlasovaly, tak velké díky~g~~g~~g~ příště ráda oplatím.

Mějte se famfárově a ať se vám všem všechno daří~z~

Blanko - veeeelká gratulace k poslední zkoušce - to fakt obdivuju - studovat při dítku~g~ mně stačí, když se musím pořád něco učit do práce - s psychologií se člověk holt nenudí nikdy~b~~3~
Begonie 17189
10.2.2011 13:23:33
Lelo, ptala jsem se svoji uklizeci slecny, tak ta cas nema. Ale pry se ji zrovna nejaka kamaradka ptala, jestli o necem nevi (jako, jestli by nemohla nekde uklizet), tak to zjisti a dame vedet. Ale az za 14 dne, ted tyden nebudu, jedu na hory.

Holky, jasne, ze to silene leti. Vzdyt ja zacala studovat, kdyz byl Admkovi rok a 3/4 a ted uz je predskolak. Akorat to vychazi, kdyz prava jsou na 5 let (teda doufam, nijak to prodluzovat nehodlam, tak snad budou mit stejny nazor i zkousejici u statnic). Ale je to stejne des desnej. Ovsem pak ty sileny prachy, co se mi pohrnou ~t~, pravnici jsou snad vsichni ve vate, ne ~j~
lela, rosa, niki 88737
10.2.2011 13:12:05
Teda Blanko, klobouk dolu ! GRATULUJI~g~~g~~g~~g~~g~jak tobe tak Adamkovi ~g~~g~~g~~g~~g~
To chce velkou oslavu~;)
10.2.2011 12:56:07
BLANI, gratuluju, si šikulka šikovná. Mám v živé paměti jak si tu psala, že budeš studovat a už to máš skoro hotovo. Toto letí.
Begonie 17189
10.2.2011 11:19:42
MAM MAM MAM posledni zkousku na pravech. Socoalni zabezpeceni za 2, predstavte si, ze jsem nevedela, kolik presne musim mit odpracovano, abych mela narok na invalidni duchod ~t~. Ted nam sice jeste pridali ankou pisemku, ale to budu resit az to nastane, nekdy koncem brezna. V sobotu jedu na hory a tam si budu pekne cely tyden cist, opalovat se, postavat ladne na svahu (uz jsem nalyzovana z Italie, tak si to v Peci muzu dovolit) - ja se taaaak tesim, zatim jsem se vzdycky cely hory a vsechny prazdniny ucila a ted si dam konecne oraz.

Pak uz jen diplomka a dvoje statnice (to vam tady jeste budu hystericky plakat, ze to nezvladam) a mam hotovo. Ale to bude az nekdy v zari, takze ted jdu slavit.
Dušinka 21298
9.2.2011 21:30:13
omlouvám se, že vám sem lezu ( jsme sousedi z ledna 04)- čímž zdravím Kislici, Desty, Misty, Eriku.....~3~

dcerka soutěží o studijní pobyt do konce pátku lze hlasovat tady

http://www.kiss98.cz/souteze/foto-soutez/fotosoutez-1.html

je to ta poslední fotka "Mám ráda kuře" - tak sím sím - každej hlas dobrej, je prosím o vyplnění všech 5 hvězdiček - o výhře rozhoduje průměrná známka, díky moc, je to adrenalin~z~

Koukám, že řešíte zápisy - jo jo, škola je velká změna, i když Bertík má školu jaksi na háku~y~, nic neví, nic si nepamatuje, nikde nebyl, nic se neučili, na obědě neví jestli vůbec byl a co měli k jídlu už si taky nepamatuje~t~ ale chodí tam rád, to je důležitý~b~

Mějte se prímově
Duši a Bertík
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
9.2.2011 21:24:34
Blani, moc moc moc držím palce na zítra. Úplně jako živě si pamatuji, že jsi začínala.

Naše Verunka zase marodí. Byla týden ve školce a vrátila se jí angína. Ach jo.
9.2.2011 18:24:16
BLANI, jupí, tak to je super. Gratuluju.
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 11122  [Dalších 10302 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.