| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 74818  [Dalších 73998 >>]
Klaudík a 3 holky 19750

Re: Mája má dnes sváteček!

8.9.2008 14:22:39
Chjo, se mi to odklikne vždycky dřív než chci:-(

Všem chválím úžasné fotečky, krásně se na ně dívá. Mája super dortík, srazík miminek i všem ostatním to moc sluší. Raději nejmenuji ať na někoho nezapomenu ~j~

No, ale samo, že u mě nejvíce vedou fotky od Desty z TATER ~s~~s~~s~ No, ale vy mě už znáte, že ty hory prostě miluji, ony jsou taková moje srdeční záležitost. Chjo, se mi hrozně stýská. Hned bych si vyšlápla na nějaký ten štít :-) Mám tam i široké příbuzenstvo, tak se mi po všech nějak stýská.
Jó a Desty naši byli taky minulý týden v Tatrách a na Batizovském plese byli v pondělí ~j~~j~~j~

Kisli, no jasně, že má Marky taky rodinu na Slovensku, v Popradě. Kdysi jsme to tady spolu rozebíraly, že máme příbuzné ve stejném kraji ;)

Ali, Honzík je šikulka jak zvládl první den ve školce. A taky z tvých příspěvků cítím, že bys ještě jedno mimi moc chtěla. Hele, u nás je číslo tři taky konečné. Ale já mám zatím malé mimčo, tak mě ani ty pudy na další dítko nechytají:-D:-D:-D
Desty 21386

8.9.2008 14:22:19
ahoj holky, tak máme po 8mi měsíční prohlídce - Kubík má 73cm, váží 7,35kg - měl by prý vážít víc,ale Danek v jeho věku taky moc nevážil.

Dádovi brali krev na stav EBW viru - za týden budou výlsedky a uvidíme. V březnu mu totiž prokázali,že prodělal infekční mononukleozu - tak teď sledují další vývoj. Naštěstí nemáme žádná omezení.

Niki - teda Davča má fkat hároše :-)))) Legrační ! A těch miminek.....

marky - já se netěším až začnou houby. Manža je vášnivej sběrač, ale nejí je...tak když je fakt nadúroda, tak rozdáváme :-)))

Alčo - jaká poslední MD...nikdy neříkej nidky :-) A je supr,že Honzík to tak v MŠ zvládá a buď z toho šťastná !!!! Je to šikulka.

No Gabčo - zrovna jsem si říkala, že jsem dlouho neviděla fotky a šup - Niki jsem dá všechno :-)))

Kisli ty ATB jsou jako no potřeba, ale je to vopruz -sedět doma na zadku, hlídat abys neprošvihla dobu podání :-( Na jak dlouho je máte - týden? to uteče rychle !!!
Vyběhnete aspoň na zahrádku, jen to slunko - to ne.

:-)~s~Marjánce vše nejlepší k svátku a dodatečně k narozkám. No to máte rychle za sebou :-)~s~
Desty 21386

8.9.2008 14:21:42
No holky, jsem napsala příspěvek a pořád mit o nejde vložit. Ještě že jsem ho předem okopčila, psát znovu bych to nechtěla. Tak jdu zase zkoušet.:(
Dita+4 18741

8.9.2008 14:16:35
Misty, přejeme Máje vše nej ke svátku ~s~~s~~s~~s~

Klaudi, tak jak školka?
Klaudík a 3 holky 19750

8.9.2008 14:06:26
Ahojky,

tak já nejdříve musím popřát malé Mariánce jak k prvním narozeninám, tak i ke svátečku VŠE NEJLEPŠÍ ~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

8.9.2008 13:14:54
Děkujeme za přání k svátku!

Alčo Honzík je šikula jak to zvládl R^ A ty nebreč, třeba se jednou to miminko ještě zadaří ;)R^

Nikito, Marky, moc pěkný fotky R^
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878

Re: Kdo to je:-)

8.9.2008 12:43:08
Tááááááááák už ho mám bobánka doma, jupíííííííííííí~s~~s~~s~
Už tedy spinká,... zatím ještě po obídku spíR^

Ve školce prý naprostá pohoda. Malý si hrál i papal naprosto vzorně~s~R^
Jen tedy jednou plakal a to prosím kvůli tomu, že se rval s nějakým chlapečkem o botičky!!! Prostě si ten klučínek popletl tenisky a rval ty Honzíkovi~k~
Ale brzy se to vysvětlilo a Honzík byl v pohodě.
Tak mám vážně obr radost. I když vyhráno asi zdaleka není, že??Uvidíme ještě zítra a dál, jak to půjde.
Nakonec to zvládám já hůř než to moje zlatíčko;((

Kisli, tak to je blbé stěma anbt. Rv Ale zase Klárce uleví a bude přeléčená.
Snad to bude dobré a nebude z nich mít nějaké střevní potíže!!

Dituš, jo jo jo, ještě jedno dítko by jsem brala. Příjde mi, že teprve s Honzíkem jsem si to mateřství začala užívat.
No jo, dvě starší jsem měla dost brzy- za mlada a je fakt, že se začínalo s barákem a s podnikáním, takže nějaké užívání s dětmi nehrozilo!!
O to víc, mě trápí, to že už je malý ve školce.
Ale můj muž řekl, že už NE!!! Že kdyby se nám narodilo tak uřvané dítě jako byl Honzík, že už by jsme oba skončili někde v léčebně a děti po ústavech~k~
Já si to tedy nemyslím:-D
Asi ale stejně víc jde o finanční stránku!!!! Bohužel je to tak, musím už myslet na to, že Pája a po ní i Péťa půjdou na střední a to je dosti velká finanční zátěž.Asi by se mi dost těžko vysvětlovalo, že Pája tam a tam nemůže, že máme další dítě a na školu není;((Rv;((
Ale i když si to pořád logicky zdůvodńuju , tak to stejně tak nějak vnitřně bolíRv;((

Niki, vidím, že u Gabčů byly malé jesličky;):-D Supr jste si to užili. A počasí bylo taky bezva, že?
A kde jste byli ubytovaní, kolik vás na srazíku bylo, .. atd. :-D Jsem zvědavá ~j~

Tak jdu konečně něco dělat, když mám broučka vedle v ložnici~s~
Kislice+2 20254

8.9.2008 12:11:31
jojo Ditu, budem zavreni doma Rv
Kislice+2 20254

8.9.2008 12:11:28
jojo Ditu, budem zavreni doma
Dita+4 18741

8.9.2008 11:50:57
Jé, Kisli, tak to je blbý s těma ATB, to nikam nemůžete, když je teď venku pořád krásně a sluníčko;((
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 74818  [Dalších 73998 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.