Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Klaudík a 3 holky | 19750 |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:22:39
Chjo, se mi to odklikne vždycky dřív než chci:-(
Všem chválím úžasné fotečky, krásně se na ně dívá. Mája super dortík, srazík miminek i všem ostatním to moc sluší. Raději nejmenuji ať na někoho nezapomenu ![]() No, ale samo, že u mě nejvíce vedou fotky od Desty z TATER ![]() ![]() No, ale vy mě už znáte, že ty hory prostě miluji, ony jsou taková moje srdeční záležitost. Chjo, se mi hrozně stýská. Hned bych si vyšlápla na nějaký ten štít Mám tam i široké příbuzenstvo, tak se mi po všech nějak stýská.Jó a Desty naši byli taky minulý týden v Tatrách a na Batizovském plese byli v pondělí ![]() ![]() ![]() Kisli, no jasně, že má Marky taky rodinu na Slovensku, v Popradě. Kdysi jsme to tady spolu rozebíraly, že máme příbuzné ve stejném kraji ![]() Ali, Honzík je šikulka jak zvládl první den ve školce. A taky z tvých příspěvků cítím, že bys ještě jedno mimi moc chtěla. Hele, u nás je číslo tři taky konečné. Ale já mám zatím malé mimčo, tak mě ani ty pudy na další dítko nechytají ![]() ![]() ![]() |
| Desty | 21386 |
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:22:19
ahoj holky, tak máme po 8mi měsíční prohlídce - Kubík má 73cm, váží 7,35kg - měl by prý vážít víc,ale Danek v jeho věku taky moc nevážil.
Dádovi brali krev na stav EBW viru - za týden budou výlsedky a uvidíme. V březnu mu totiž prokázali,že prodělal infekční mononukleozu - tak teď sledují další vývoj. Naštěstí nemáme žádná omezení. Niki - teda Davča má fkat hároše ))) Legrační ! A těch miminek.....marky - já se netěším až začnou houby. Manža je vášnivej sběrač, ale nejí je...tak když je fakt nadúroda, tak rozdáváme ))Alčo - jaká poslední MD...nikdy neříkej nidky A je supr,že Honzík to tak v MŠ zvládá a buď z toho šťastná !!!! Je to šikulka.No Gabčo - zrovna jsem si říkala, že jsem dlouho neviděla fotky a šup - Niki jsem dá všechno ))Kisli ty ATB jsou jako no potřeba, ale je to vopruz -sedět doma na zadku, hlídat abys neprošvihla dobu podání :-( Na jak dlouho je máte - týden? to uteče rychle !!! Vyběhnete aspoň na zahrádku, jen to slunko - to ne. ![]() Marjánce vše nejlepší k svátku a dodatečně k narozkám. No to máte rychle za sebou ![]() ![]() |
| Desty | 21386 |
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:21:42
No holky, jsem napsala příspěvek a pořád mit o nejde vložit. Ještě že jsem ho předem okopčila, psát znovu bych to nechtěla. Tak jdu zase zkoušet.
![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:16:35
Misty, přejeme Máje vše nej ke svátku
![]() ![]() ![]() ![]() Klaudi, tak jak školka? |
| Klaudík a 3 holky | 19750 |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 14:06:26
Ahojky,
tak já nejdříve musím popřát malé Mariánce jak k prvním narozeninám, tak i ke svátečku VŠE NEJLEPŠÍ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Mája má dnes sváteček!8.9.2008 13:14:54
Děkujeme za přání k svátku!
Alčo Honzík je šikula jak to zvládl A ty nebreč, třeba se jednou to miminko ještě zadaří ![]() ![]() Nikito, Marky, moc pěkný fotky ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Kdo to je:-)8.9.2008 12:43:08
Tááááááááák už ho mám bobánka doma, jupíííííííííííí
![]() ![]() ![]() Už tedy spinká,... zatím ještě po obídku spí ![]() Ve školce prý naprostá pohoda. Malý si hrál i papal naprosto vzorně ![]() ![]() Jen tedy jednou plakal a to prosím kvůli tomu, že se rval s nějakým chlapečkem o botičky!!! Prostě si ten klučínek popletl tenisky a rval ty Honzíkovi ![]() Ale brzy se to vysvětlilo a Honzík byl v pohodě. Tak mám vážně obr radost. I když vyhráno asi zdaleka není, že??Uvidíme ještě zítra a dál, jak to půjde. Nakonec to zvládám já hůř než to moje zlatíčko ![]() Kisli, tak to je blbé stěma anbt. Ale zase Klárce uleví a bude přeléčená.Snad to bude dobré a nebude z nich mít nějaké střevní potíže!! Dituš, jo jo jo, ještě jedno dítko by jsem brala. Příjde mi, že teprve s Honzíkem jsem si to mateřství začala užívat. No jo, dvě starší jsem měla dost brzy- za mlada a je fakt, že se začínalo s barákem a s podnikáním, takže nějaké užívání s dětmi nehrozilo!! O to víc, mě trápí, to že už je malý ve školce. Ale můj muž řekl, že už NE!!! Že kdyby se nám narodilo tak uřvané dítě jako byl Honzík, že už by jsme oba skončili někde v léčebně a děti po ústavech ![]() Já si to tedy nemyslím ![]() Asi ale stejně víc jde o finanční stránku!!!! Bohužel je to tak, musím už myslet na to, že Pája a po ní i Péťa půjdou na střední a to je dosti velká finanční zátěž.Asi by se mi dost těžko vysvětlovalo, že Pája tam a tam nemůže, že máme další dítě a na školu není ![]() ![]() ![]() Ale i když si to pořád logicky zdůvodńuju , tak to stejně tak nějak vnitřně bolí ![]() ![]() Niki, vidím, že u Gabčů byly malé jesličky ![]() Supr jste si to užili. A počasí bylo taky bezva, že?A kde jste byli ubytovaní, kolik vás na srazíku bylo, .. atd. Jsem zvědavá ![]() Tak jdu konečně něco dělat, když mám broučka vedle v ložnici ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Kdo to je:-)8.9.2008 12:11:31
jojo Ditu, budem zavreni doma
|
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Kdo to je:-)8.9.2008 12:11:28
jojo Ditu, budem zavreni doma
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Kdo to je:-)8.9.2008 11:50:57
Jé, Kisli, tak to je blbý s těma ATB, to nikam nemůžete, když je teď venku pořád krásně a sluníčko
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.