Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Begonie | 17189 |
|
|
9.2.2011 17:24:46
Ja jsem dneska ani nesla do prace, zitra mam zkousku (posledni!!!), tak jsem se trochu ucila. Ale moc mi to nejde, uz jsem tech zkousek za zivot udelala nejak moc. Dokonce jsem u toho usnula, zacaly me bolet hlava, tak jsem si sla aspon do Floy koupit obed (v pul ctvrty
) a kafe. A ted si sedim u pocitace, rychle, nez se pririti Jirka s Adamkem od babicky.Ale supervyborna zprava - Adamka vzali do skoly!!!! Do ty, co jsem vybrali, naval strasnej, jsem zvedava, jak dopadli spoluzaci ze skolky. Tak to oslavime ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
9.2.2011 13:12:39
MÍŠO, no není jak vám. Počasí máte přímo luxusní.
|
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
9.2.2011 10:45:31
Ahojky,jsme na horách.Dnes jel eMIL LYŽOVAT S KLUKAMA sám jel ještě soused s dětma,tak mám dnes volněji.Dala jsem vařit oběd a trochu poklidila v chatě,už to bylo třeba,minulí týden tady byla švagrová s kamarádkou a dětma.Né že by udělali čurbes,ale byla znát větší frekvence počtu lidí,tak už ten lux a hadr byl třeba.
Teď sedím v enku je konečně chladněji,ale azuro,nádherný den.Omlouvám se za chyby,ale na monitor mi sviti slunce a signál od siusedů jde jen venku. Se sněhem to celkem ujde,ale kvůli dalším které jarŇák\ čekají,dioufám,že přituhne a něco nasněží. Musím zpátky vařím kuře na smětaně. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
9.2.2011 9:46:39
Mrtvo?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co děláte všichni??? |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
4.2.2011 13:28:09
Ahoj holky,
chce se k nám někdo přidat na pobyty v Hartmanicích? Objednala jsem nás na tyto dva termíny. http://www.dovolenasdetmi.cz/pobyty/pobyt/HA230311/ http://www.dovolenasdetmi.cz/pobyty/pobyt/HA210411/ Na ten první v březnu jsem objednala jen mě a Verunkum, protože předpokládám, že Jirka ještě nebude doma a ten velikonoční v dubnu snad podniknem jako celá rodina. |
| Begonie | 17189 |
|
|
4.2.2011 11:22:00
Tak u nas uz lezi cela rodina. Teda Adamek uz je v pohode, ale dneska si stezoval, ze ho boli nozicky a rozhodl se, ze nebude chodit. Ale ja nevim, mozna to ma namozeny jeste z lyzovani, mozna ma fakt chripku, ale on je hrozna hysterka. Delal, jako, ze vubec nemuze stat, o chozeni ani nemluve, ale kdyz ho Jirka zavolal, ze je Kouzelna skolka, tak bezel, jak cecetka. Ted jsem ta mvolala a pry v pohode. Ale rano jsem se fakt vydesila, ze budu resit nechodici dite.
Jirka ma chripku, tak je doma a vari trubky (zelene fazolky ) k obedu. ja to nesnasim, maji to povoleny, akorat, kdyz nejsem doma . Me taky neni zrovna 2x dobre, mam nakou rymu a boli me v krku, ale musela jsem do prace. Dneska se stejujeme na 3 tydny do jiny kancelare, tu nasi budou malovat a davat novy nabytek (nevim proc, ten stary je fakt moc hazky) a novy koberec. Ale je to sileny, vyhodilka jsem tunu papiru, napr. Publikacni cinnost pravocniku policejni akademie z roku 1994" apod. Uz se tesim, az to tu zabalim a pujdu si domu olehnout. A ve ctvrtek mam zkousku (posledni!!!) a ucit se mi fakt nechce - trsti mi hlava, jakmilek tomu sednu, spis lehnu, tak usnu a fakt jsem uz uplne ztratila moralku.Jestli se tpo moje dite rozchodi, tak o vikendu vyrazime na "Na vlasku", nechcete jit nekdo prazsky s nami? Nebo treba Kislice? |
| Begonie | 17189 |
|
|
3.2.2011 15:33:20
Lelo, ja se ji zeptam - chodi ve stredu. Ale obavam se, ze ma dost plno, kdyztak dam vedet.
|
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
3.2.2011 14:25:19
Ahoj,
ja si porad pripadam tak trochu jako vterka - na rodine se pohybuji uz celkem hodne, jen mezi vami moc ne, objevila jsem vas az pozdeji....ale sleduji vas, jestli vam to nevadi... par prispevku uz jsem taky napsala. Moje Nella se narodila 1.1.2005, takze taky resime zapisy a tak... Ale mam ted dotaz na Blanku - jednou jsi tady chvalila tvoji pani na uklid ...ja ted zrovna jednu hledam, protoze ted budu mit vic prace a nechci se zblaznit ... bydlime u Riegraku, rozhrani Ziszkova a Vinohrad.... pokud by mela jeste cas a chut, potrebaoval bych jednou tydne na tri hodiny. muze me kontaktovat na mail. dekuji moc a doufam, ze to neni ode mne drze ![]() ![]() ![]() Jinak vas vsechny zdravim, vase tajna ctenarka ![]() |
| makaz | 31812 |
|
|
2.2.2011 19:23:05
U nás ve škole se teda písmena nepsaly..aspoň myslím...Akorát si napsala svoje jméno..
Dani tak super..školka to jistí..a jsem ráda, že jsem tě pobavila ![]() Blani..koně jsem nehnala..jela jsem na něm s ním problém nebyl..to spíš ti psi navolno...![]() A bobku jsme si nikdo nevšimli..až když jsem je oblíkala..tak paní přišla...jako hanbou jsem se málem propadla..zmetek malej No ono já přijít s dětma do bazénku a od cizího čistýho miminka tam být bobek..taky bych se rozčilovala![]() A přitom už ani v noci nemá plínu..je šikovnej..ale pravda je..že jim ta voda kakání nějak přivolává..většinou chodím s oběma během plavání kakat ![]() |
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
2.2.2011 13:54:30
jj to jo
![]() Dneska jsem si vyzvedla formuláře ze školky na přijetí, tak doufám, že ho tam vezmou ať nemusíme jezdit přes půl Brna .Hlavně tam mají angličtinu, což se mu pak bude hodit v té první třídě ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.