Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Kdo to je:-)8.9.2008 11:35:20
ahoj holky, teeeda, tady je uuuzasnejch fotek! Desty, krasna dovolena, Marjanky narozeninova, Marky taky konecne neco vlozila, panejo, to je hracek...a Tvuj manzel je ze Slovenska? To mi asi uniklo...nebo jsem to zas zapomela,mliko na mozku ne....
)) NIKITO, paradni srazik miminek a od GABCU...GABULKO, PROSIM, JA UZ JSEM TE TAKY SHANELA, COPAK JE S TEBOU??? ALCO, chudinko...tak uz ho mas nejspis doma, tak jak bylo?? Tak nase dcera byla ve skolce min.tyden celkem 3 dny a dnes ma ATB!!!!! jako nema to ze skolky, konecne ji je doktorka napsala na ten jeji kasel...prosim pekne po skoro 4 tydnech! Docela se divim, ze nasi srdickarku nechala takhle dlouho trapit , ale snad uz ji to konecne pomuze...fuj, teda pokud mi zas ATB nevyblije, ma Klacid ci jak se to jmenuje. Jinak ji vubec nic neni, proste 4 tydny kasle, no. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: Kdo to je:-)8.9.2008 11:08:39
Ahojky,
Alčo, prosím tě, přemluv toho svýho chlapa na mimčo, vždyť ty ho taaaak potřebuješ, z tebe to úplně čiší ta touha. ![]() Niki, bomba fotky, miminkovská je skvělá ![]() Marky, taky pěkné fotečky, Klárka je šikulka a věž z lega super ![]() ![]() Desty, jé vy jste si užívali, kluci jsou fešáci ![]() |
| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
Re: Kuk,8.9.2008 10:54:55
Jéé Alčo to není přímo prostor pokojíčku, to je budoucí šatna-zatím jsem jim tam nastrkala všechny bedny s krámama a oni si tam chodí hrát-tudíž je pokojíček občas i uklizen
pokud se teda tady nezaseknu jako dnes![]() |
|
|
Re: Kuk,8.9.2008 10:52:27
Tak Jihlavská Zoo je už jen jedna z mála českých ZOO ve které jsme ještě nebyli-tak to hned příští rok napravíme!Moc hezké fotky!
No a koukám, že i Kačenka jde po Davčovi Jůůůů ten bude mít výběr!A přidávám se k těm co vyvolávají Gabču!Haloooooooooo! Alčo!Tvé pocity se školkou naprosto chápu, mě bylo těžko už když jsem vyplněnou! přihlášku nesla do školky...no tak jsem tam nedošla ![]() Půjde příští rok na 4hodky a ten další do předškoláka na celý den-to už půjde i Klárka......fuj až se mi udělalo zle, že půjdem všichni tři naráz do procesu.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: Kuk,8.9.2008 10:39:46
jo a mám vás pozdravovat od Mirky, před 14 dny jim odešel PC a nemůžou ho rozchodit.
|
|
|
Re: Kuk,8.9.2008 10:39:07
a ještě si trochu zatapetuji a hodím pár foteček z úžasné jihlavské ZOO a od Gabčů.
![]() ![]() ![]() V ZOO mají fakt úžasný dětský koutek, kde jsem se vyřádila i já. Samo jsem nevynechala ani tobogan. ![]() No a u Gabčů Tomíka uchvátila nejen čtyřkolka, ale i koťátka. Nejradši by si jedno odnesl s sebou domů. ![]() ![]() No a ještě naši mimoušci, Davča s Káťou. ![]() ![]() ![]() ![]() Tak a už dám pokoj. |
|
|
Kuk,8.9.2008 10:16:16
teda tady je taky spoustu krásných foteček.
MISTY, opožděně Marjánce přeji všechno nejlepší k narozkám, dortík měla teda fakt nádherný. KISLI, pohádkový les parádní. DESTY, fotečky z dovolené jsou krásné, moc se vám povedli. MARKY, no a tvoje fotečky taky krásný. Doufám, že jsem na nikoho nezapomněla. ALČO, úplně chápu jak se cítíš. Až půjde Davča jednou do školky, budu se cítit stejně. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Kdo to je:-)8.9.2008 9:28:25
Krásné pondělí dopoledne,
tak já ráno odvedla pr´tavečka mého malinkého poprvé do školky, bééééééééééééééé Ne ne ne, on nebrečel, byl naprosto v pohodě, zamával a hrál si z hračkama, ale.... ale já jsem z toho nějak naměko ![]() ![]() ![]() Už doma nemám nikoho ![]() ![]() ![]() Sedím tu, fůru naplánované práce a nemůžu se hnout z místa. Už se těším až bude půl dvanácté a pofrčím do školky. Tak nějak mi došlo, že to byla moje definitvně poslední MD a že už mi děi budou neustále jen odcházet a odcházet ![]() ![]() ![]() ............. omlouvám se za ty výlevy ,........... ještě že mě nevidíte, jak sedím u PC a bulím si do klávesnice![]() ![]() Niki, krásně razíkové fotečky. A těch miminek, jůůůůůůůůůů to je úrodička ![]() ![]() ![]() A nevěstinka jak z růže květ ![]() ![]() Hm, koukám, že než my s dostanem ke Gabčům , bude čtyřkolka pěkně ojetá ![]() ![]() Gabule, halooooooooooooooooooooooooooooo, kde jsi ![]() Desty, parádní dovolená v parádní prostředí A užít si to umíte i s miminkem náramě. Manžílek se šátkem je borec![]() ![]() A tobě to taky moc sluší![]() ![]() Marky, no konečně taky nějaký snímeček od vás ![]() ![]() Děti mají maximálně nadupaný pokojík hračkama Naše Pája by řekla, že je to hustý![]() ![]() A Klárka jako kramá´řka je boží. Jak jí ti čertíci koukají z očí ![]() ![]() Už se tu dlouho neukázala Mirka. Mirko, haloooo, jak je u vás? Co školka? A vůbec jak to dnes zvládají malí školkáčci po víkendu doma, co?? Uf uf uf jsem zvědavá na to moje prtě jestli papá, pije, nepláče,...... |
|
|
Kdo to je:-)8.9.2008 8:51:47
Sourozenecká spolupráce
![]() Mamina sedí u PC, tak holt budu uklízet já... ![]() Motorkářka ![]() ![]() Tak to už by stačilo..tety pááááá! ![]() |
|
|
Mája má dnes sváteček!8.9.2008 7:59:57
Marjánko, krásný sváteční den!
Desty super fotky, na Slovač se chystáme za příbuzenstvem v říjnu(Poprad), tak doufám že alespon Štrbské pleso bude bez sněhu(mmch tu fotku jak je Daník na kameni u plesa a za ním hotel-máme odfocenou xkrát-je na nich vidět jak rosteme )V muzeu TL jsme nikdy nebyli!budu muset manželovi vynadat-ani o něm nevím!To mám tedy průvodce(rodáka)!!!No nicméně tam musíme!Daník vypadá úžasně s brejličkama, úplně si ho bez nich nedovedu představit!Jakoubek v šátku vypadá jak malinkaté miminečko-fotka asi dost zkresluje vid?Vždyt už máte také chlapáka! Niky-ta deka posetá miminky ![]() ![]() ![]() ![]() No a že vlásky padají?Nevadí kámoška na něm může oči nechat a snad ho chtěla i láskou sníst co? ![]() Klárka se tedy také sápe po chlapech ![]() e je ven z kočáru![]() My byli včera na houbách a splnil se mi můj sen ![]() hub bylo tolik, že jsme sbírali jen hřiby a lišky-dávali jsme je všude pod kočár do přebalovací tašky atd měli jsme plný kufr od našeho velkého auta![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.