Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: Ahojky,7.9.2008 22:22:07
Misty, nezdá se ti to, opravdu plešatí a má skvělou přehazovačku
![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Ahojky,7.9.2008 22:12:38
desty fotky nádherný!!!
Nikito to je teda super srazík. Hele a Davča plešatí, nebo se mi to zdá? |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Ahojky,7.9.2008 22:05:17
ještě jsem nečetla, jen zrovna vkládám fotky na duben, tak je hodím i sem. Měli jsme totiž naprosto úžasný víkend v Jihlavě. V sobotu jsme se mrkli do jihlavské ZOO, která nás naprosto uchvátila a v neděli jsme měli sraz dubňátek a o některé fotečky vás prostě nemůžu připravit.
Dopoledne jsme navštívili Gabčovic rodinku a jejich čtyřkolové krasavici neodolal ani jeden člen naší rodiny. Je to prostě bomba. ![]() Davídek si na srazu našel nevěstu ![]() ![]() ![]() ![]() Mimina v akci ![]() |
| Desty | 21386 |
Trošku zatapetuju - aneb Tatry 20087.9.2008 21:26:38
Dovča byla fakt pohodová, ubytovaní jsme byli v malé chytičce hned naproti Gerlachu. Počasí nám přálo i když děti měly aklimatizační potíže..naštěstí jen 2 dny.
Na louce jsme si užívali krásné teplíčko a slunko. ![]() Jedno z ples - Batizovské...tuhle fotku si asi nechám zvětšit a zarámovat. Myslím, že se manžovi fakt povedla..no holt, když mu nefuníme s dětma za krk, je to znát ![]() ![]() Pohodička v autíčku... ![]() Na Štrbském plese ![]() ..a že tam vytrávilo ![]() ![]() na výletě v Tatranské Lomnici - za těch 5 let se parkt hodně změnil ![]() Šerpa ![]() ![]() V muzeu - Dádu nejvíc uchvátila zvířata ![]() O medvědovi povídal celý večer ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: ...7.9.2008 19:53:58
Misty, krásný dort a hezké fotky, upřímnou soustrast, achjo, taky vím, jak Ti je
![]() Kisli, super akce ten pohádkový les a kámoška má pěkný kočárek , fotky krásné.Tady to teda nějak zamrzlo přes víkend, my jsme včera slavili mamky narozky a pak jsme tam nechali děti a šli do kina na Mamma mia. Mysleli jsme si, jak se vyspíme bez dětí a soused, tak trochu, no spíš dost opilec začal vyřvávat, bohužel máme okno ložnice hned vedle toho jejich a samozřejmě okna dokořán, tak jsme slyšeli naprosto všechno , nakonec na něho sousedka zavolala záchytku, to teda byla taky akce, přijela ambulance, malé auto, pak měšťáci, na to normální policie a na konec sanitka s houkačkou!!Samo, že všude ticho, bylo to po 6. hod ráno, žádný provoz, no hlavně že houkali a zatarasili tady celou silnici pro jednoho opilce, který ani nebyl agresivní, jen hlučně nadával. Takže jsme měli takové zpestření po ránu![]() |
| Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 | 853 |
Re: ...7.9.2008 12:34:04
Misty upřímnou soustrast, mě umřel děda začátkem července, tak vím jak ti je. Už taky jen ležel a neuměl už vlastně nic, bylo to pro ně vysvobození. Drž se.
|
| Desty | 21386 |
Re: ...7.9.2008 12:04:02
ahojky hlásím návrat ztracené
V Tatrách bylo supr supr !!!! Fotky budou někdy Teď likviduju tu pohromu v kufru![]() Misty, je mi to líto. Vím o čem píšeš, řešila jsem to měsíc zpátky. My dnes jdeme dát babičku na hřbitov. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Teda, vy zradkyne!!!7.9.2008 11:56:17
Misty, upřímnou soustrast
![]() Ta ztráta bolí vždy strašně moc a nepomůže si ani říkat, že pro toho človíčka to bylo vysvobození ![]() ![]() |
| Beris, Verunka + Kačenka | 20990 |
|
|
Re: Teda, vy zradkyne!!!7.9.2008 11:54:42
Ahojky, Misty upřímnou soustrast
![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: Teda, vy zradkyne!!!7.9.2008 10:24:28
Ahoooj ve spolek,
jůůůůůůůůůů koukám, že nám to tu nějak zamrzlo ![]() Ale je to asi tím počasím, všichni se snaží užít posledního sluníčka a teplíčka před zimou ![]() Týýý jo, zima, brrrrrrrrrrrrrrrrr pomoooooooooooc já nechcííííííííí ![]() ![]() ![]() Misty, nádherné fotečky z oslavy. Moc s emi líbí, jak se bráška zapojil ![]() ![]() A dortík je prostě nádherný ![]() ![]() ![]() Paní je obr šikulka![]() Kisli, tak to jsi borec, že jsi se vypravila za půl hodinky ![]() A dle foteček jste si to z dětmi moc moc moc užili ![]() Ty soutěže jsou boží Ten kdo to vymýšlel byl vážně hlavička![]() Blani nic si z toho nedělej že jsi doma a šprtáš. My taky dřepíme doma. Nechtěla jsem ještě nikam moc chodit, než bude Honzík úplně OK. A tak s epaříme a nudíme doma, grrrrrrrr ![]() Ale dnes snad už neco podnikneme,... i když počasí už je blééé ![]() A zítra ráno náš čeká první den ve školce. Uf uf uf, začínám chytat nervíky ![]() Ale malý se těší,.... jen aby ho to nepřešlo ![]() Na zítřek všem dětem pfuj pfuj pfuj ![]() Tak a jdu pomáhat Honzíkovi s obrázkem pro paní učitelku ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.