| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 11122  [Dalších 10272 >>]
makaz 31812
31.1.2011 22:00:16
Jéé..za rok tu budeme řešit co děti dostali ny vysvědčení!! Panebože to to letí....

My máme jasno, do školy už jsme přijatí, Emča se těší..Zuby máme všechny a zdravé..Na zoubkovou vílu asi kašlu...~;) Vždyť dostávají furt něco.

Holky chci vám dát tip..o víkendu jsme byli v kině na pohádce Na vlásku..je to naprostá bomba..mě se to tak líbilo. I malej Vilík to vydržel a líbilo se mu to. Emča i slzu uronila a já při pohledu na ni taky~t~~f~ takže ano i já budu 1. září bulet ~3~ A nebojte je to i pro kluky..tak vyražte a garantuju vám, že i vám maminkám se to bude líbit.To je teda reklama..~d~~;)

Jinak dopíjím víno z víkendu..mám druhou sklenku a je mi tak fajn~v~~t~
Dobrou...
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
31.1.2011 18:01:07
teda, tak to moc gratuluju Honzíkovi a Martínkovi. No a Nikča na gymplu taky super.

No já se přiznám, že jsem z těch, kterým by asi ten odklad neuškodil. Trvalo mi asi půl roku, než jsem si na školu zvykla. Taky jsem měla v první třídě na pololetí dvojku. Takže jestli je Tomášek po mě, tak by mu ten odklad asi neuškodil. No uvidíme.
Dita+4 18741
31.1.2011 17:32:58
Dani, tak u zápisu Tě spíš budou přemlouvat, protože každá lapená dušička je dobrá, ale nejvíc dej na učitelky ve školce a taky na tu poradnu.

A hlavně zbytečný odklad neuškodí tolik jako uspíšená škola. Ale soucítím s Tebou, to dilema...

Jinak Martínek donesl taky samý~R^, Niki letos poprvé ne, ale kašlu na to, když je na gymplu, je to tam docela záhul, ani ještě nevím přesně, co teda má.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
31.1.2011 17:27:22
Ahojky ve spolek,

Blani obr gratulace ke studijním výsledkům. Vůbec nechápu jak to vše zvládáš,.. jsi jednička~R^
A vy se z těch nemocí taky ne a ne vyhrabet, že? Ted toho hodn řádí, tak at jste brzy OK.

Míšo, gratulace k samým.~x~

Co se týče odkladu, tak u nás byla schůzka rodičů s učitelkami ze školky, s paní učitelkou ze školy a ještě s dětskou psycholožkou a měli jsme možnost vše probrat z pohledu našeho i paní učitelek. Takže kdo váhal, vyslechl si názory a může se do května rozhodnout.

Co se týče bulení, tak já obulím naprosto vše. Když je dítko , š´tasné, smutné, nemocné,... každou besídku, vystoupení, zápis,.... takže 1. září beru pakl kapesníků a budu za ostudu~d~

Honzíkovi je už dobře, začíná se doma nudit. Zítra jedeme do nemocnice na kontrolu a pak už se snad doléčíme a bude dobře.
Momentálně u nás řádí šíleně moc střevní chřipka, už leží snad polovina školky~a~~n~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
31.1.2011 17:01:31
Jdu se pochlubit,Honzík přinesl samé jedničky. Je to šikulka,musím se přiznat,že já je ve druhé třídě už neměla,už tam byla nějaká 2.
Maty přinesl mokré vysvědčení 1* z plavča, tak to jdeme zítra oslavit s babičkama a dědečkama do Výtopny,to zase budou v tranzu z mašinek ~b~
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
31.1.2011 14:28:42
BLANI, tak mě to ve školce není ani jedna učitelka schopna říct. On ne že by něco nezvládnul, spíš jde o to soustředění. Takže taky čekáme na zápis, co nám řeknou a popř. ještě zajdem do poradny a uvidíme. Na jednu stranu si říkám, že se ve školce bude příští rok už nudit, už se mu tam kolikrát nechce ani teď, na druhou stranu do školy se mu taky nechce a nedovedu si představit, že tam vydrží celou hodinu sedět v lavici a poslouchat.
No a snad Adámek bude dobrý.
Begonie 17189
31.1.2011 13:45:33
Ja malem brecela taky, prislo mi to strasne dojemny, ze moje maly miminko uz jde do skoly. A Adamek byl fakt moc statecny a hrozne hezky tam vsechno povidal, a navic je hezky a roztomily, zejo ~t~, tak ho proste musi vzit.

Jirka na me koukal jak na blazna, ze to je snad normalni, ze deti jdou do skoly a ze mam byt rada, ze se aspon zacina osamostatnovat. Ze pry, kdyz ma ty stary rodice a je jedinacek, tak at se rychle kouka vsechno naucit ~o~, no chlapi to asi berou nejak jinak, pragmaticteji. A ze ja jsem realista az na pudu.

Ale J. zase dojimaji jiny veci, napr. ted se uplne naproval, jak Adamek krasne lyzuje - ze to je vlastne jeho zasluha, haha ~t~ a ze uz nas nepotrebuje, ze si krasne vyjede sam na vleku a zase sjede dolu a my si muzeme datvat v klidu pod svahem kaficko.
Kislice 42690
31.1.2011 12:21:52
BLANI, no to je des, snad to nebude nic vazneho...a jinak GRATULACE obrovska, mas muj obdiv, fakt delat tak tezkou skolu u prace a ditete!!!! JSI UZASNA...

ja dnes zajela do skoly podepsat smlouvu, tak fakt pujde, jupiiii :-) reditelka si ji moc pochvalovala, cetla mi vlastne vysledky toho testu a dobre se to poslouchalo, rikala jsem ji JESTE JESTE :DDD i kdyz vim, ze je to predevsim zasluha skolky ~R^ tak jdu dat maleho spat a musim pro K., dnes mame logo a pak hudebku

MISO, ja to obulim kazdopadne, prijde mi to taky sileny zivotni zlom + obulim Paju ve skolce....takze v zari kdybyste na me narazili a ja mela slunecni bryle, tak vite proc:DDD
31.1.2011 10:37:11
Ještě k prvnímu školnímu dni.

Možná ostřílené matky to nijak neprožívají,ale když jsme šli 1.9.s Honzíkem, tak pro mě to byl šílenej nával na city.Normálně jsem tam ronila slzy. Jsem zvědavá až půjdeme s Matýsek,ale nemylsím si,že by to bylo jiné. To už mě dožene k pláči myšlenka,že už fakt to jsou velcí kluci.Takže slabší povahy bacha,je to velká citovka:-)
31.1.2011 10:34:39
Danuš,rozhodnotí je na vás. Honzík měl odklad a hodně mu pomohl. U nás to byla vlastně moje mamka,která vznesla jako první slovo odklad.Myslím z rodiny, nám už ho doporučila psych. ve školce po testech školní zdatnosti. Tchýně se trošku divila,nicméně,nám do toho nemluvila a později taky říkala,že mu nic neuteklo.

Balni,vy teda máte smůlu,snad to Adámkovi brzo ustane.

S nami byl na horách kluk a ten měl v so. večer 39.9 tak doufám,že na ty mrňata nic neprsknul. On se tedy uklidil do pokoje,když to zjistil,ale stejně.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 11122  [Dalších 10272 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.