Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ...7.9.2008 10:15:59
Tak mi ráno umřela babička
Byla hodně stará, poslední měsíc jen ležela a musela být v nemocnici, i když hlavu měla stále v pořádku a vše si moc dobře uvědomovala. Tím spíš jí člověk přál aby takto neležela roky bez vyhlídky na návrat domů nebo na zlepšení, ale když to pak přijde, je to hrozný ![]() ![]() ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
...7.9.2008 9:21:19
ahoj, juuu, kde jste? My jsme se v patek z minuty na minutu rozhodli, ze nakonec jedeme s Pavlem do Ceske Skalice /pac jsem klikla na stranky a zjistila, ze je tam akce pro deti v sobotu dopolko, pohadkovy les.../takze jsem nas v patek za 30 minut sbalila a jelo se...nastesti meli volnou chaticku, takze jsme bydeli s ostatnima z cyklo party...deticky spali, my si s nima povidali do rana...pak nas v 7 vzbudili jak vyrazeli na cyklobus a na kola / 80 km trasu/ a ja s detickama vyrazila do pohadkoveho lesa...
![]() Pohadkovy les...cestka kolem sveta za 80 minut ![]() v Americe u indianu a kowboju ![]() Antarktida ...vylov ryb pro tucnaka a medveda ![]() a zkouska chozeni v "sneznicich" ![]() v Australii, Klarka ceka nez na ni prijde rada - ucit pstrosa chodit... ![]() v Himalajich...sestrelovani snehulaku snehovou kouli ![]() a taky jsme sli po stopach Yettiho ))![]() v Asii jsme byli nejdyl, protoze Klarka chtela vyzkouset vsechno...jist hulkama ![]() judo ![]() tanec ![]() a v cili u celni a pasove kontroly ![]() take jsme se v cili /planovane teda/ potkali s kamoskou z Harrachova s jeji rodinkou a tak jsme jeste spolecne navstivili babiccino udoli... ![]() ![]() no, domu jsme dorazili ve 21 hodin...bylo to supr |
| Begonie | 17189 |
|
|
Teda, vy zradkyne!!!7.9.2008 1:54:27
vsechny vyuzivate poslednich tropickych dnu a nikdo sem nic nenapise. A ja se tady chudinka musim ucit a nemam zadny rozptyleni. I kdyz kecam - odpoledne jsem byla na oslave svarovych ctyricatin
. |
|
|
Re: Holky, to je hruza5.9.2008 21:17:59
Králíčku to celý dělá úplně sama, mohla jsem si navymýšlet cokoliv, je moc šikovná.
|
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: Holky, to je hruza5.9.2008 21:15:07
Misty a tu Máju vyráběla taky nebo se dá sehnat v cukrárně? Fakt povedenej dortík
![]() |
|
|
Re: Holky, to je hruza5.9.2008 21:09:47
děkujeme!
Králíčku dort dělala kamarádka z naší regionální diskuze. |
| Králíček+Naty01/05+Deny02/07 | 21338 |
|
|
Re: Holky, to je hruza5.9.2008 21:07:23
Misty, krásnej dortík (kdo ho dělal?) a Májince také všechno NEJ!
![]() |
| Gabča+4 | 14509 |
|
|
...5.9.2008 20:48:54
Marjánce taky přejeme všecinko nejlepčí k jednomu roku
![]() ![]() ![]() MISTY,nádherné fotečky!!! ![]() Jak jinak,že!![]() |
|
|
Re: Holky, to je hruza5.9.2008 20:21:52
Tak ještě naposledy dnes zaprudím s fotkama :o)
Majin dort s Májou ![]() sfoukávači ![]() Děti u dortu ![]() Matýsek ochotně pomáhal s konzumací ![]() krájení ![]() žebračka ![]() Mája na dárku ![]() který ovšem využívá takto ![]() Kladivo dostala od Matýska ![]() ťapkání k tatínkovi ![]() "tak vážení, příště už mi budou dva!" ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
Holky, to je hruza5.9.2008 17:28:41
ve skolce maji nakyho chlapecka, kterej porad vsechny stipe. A co myslite ten nas blbecek - sice rve, ze o Samik stipnul, ale zrejme mu to prijde jako dobrej figl, tazke dneska nejdriv stipnul toho svyho kamarada Matyska a potom doma dokonce i me (do prsa :-( a pekne to bolelo), kdyz jsem mu neco zatrhla. Tak jsem o zavrela do pokojicka, at si rozmysli, jak je to s tim stipanim a pak mi to prijde povedet. Tak tam chvilku rval, pak prisel a rekl, ze to uz teda nikdy neudela a ze chce teda za to bonbon. Tak si myslim, ze to vubec nepochopil.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.