Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Begonie | 17189 |
|
|
31.1.2011 10:08:25
Jezis Dano, posli je do haje, vzdyt je to tvoje vec. Jestli si myslis, ze by byl lepsi odklad, tak ho Viktorkovi dej. A co rikaji ve skolce? Nam rovnou rekli ve skolce ucitelky, o kterych detech si mysli, ze by jim prospel odklad. Ale stejne ho maji skoro vsechny.
My jsme taky byli na zapise oba a jeste lepsi to bude 1. skolni den, to se chystaji obe babicky a minimalne jeden deda .Tak uz mam zkousku z Prava zivotniho prostredi - pry "lepsi dvojka". Me je to jedno, hlavne, ze to neni ctyrka, ambice jsem uz davno ztratila. Ted jeste posledni zkouska 10/2 a uz jenom diplomka a statnice a je to. Rano jsem myslela, ze padnu - Adamek fnukal, ze ho boli hlkavicka a mel 37,8. Vubec nevim proc - vratili jsme se v sobotu vecer, vcera jsme nikde nebyli a ted tohle. Uz zaciname 3. tyden bez skolky. Musela jsem na tu zkousku, tak jsem volala Jirkovi, ten se akorat otocil v praci a zase jel domu. Pustila jsem Adamkovi pohadku a nechala ho tam chvilku samotnyho, no, uz je velky kluk, ja byla sama doma od 1. tridy, musi se to taky naucit. A ted ho hlida moje mamka. Ale co bude zitra, to nevim, ale treba se to vylepsi, ted volal Jirka, ze ma presne 37. Jinak nic, akorat trochu kasle, ale to on kasle furt. |
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
31.1.2011 9:50:48
ahoj holky,
tak zítra ráno jdeme k zápisu do školy. Uvidíme,co mi řeknou tam . Všichni se do toho vměšují, nejhorší jsou snad rodiče, kteří nedokáží ani jeden pochopit, proč bych mu měla dávat odklad. Máti, když už neví co by, tak mi řekne, že je to jen moje pohodlnost, že ho nechci vlastně do té školy dát. Mně je to celkem jedno, buď půjde a nebo půjde o rok později, nic mu přeci neuteče. Než abych něco uspěchala. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
31.1.2011 6:28:33
Hezké ráno,
včera jsme se vrátili z prodlouženého víkenud na horách. Počasí bylo přímo luxusní,konečně jsme po dlouhé době viděli sluníčko a maličko chytli barvu. Takže hlavně já a Maty už nejsme tak bledý.Za to Honzík po lyžovačce vypadá,jako by se vrátil od moře.Bych chtěla mít jeho tip pleti.Matyho ho bohužel zdědil po mě. Zuby: Zoubková víla přišla jen při prvním vypadlém zubu.Kluci jsou zatím bez kazů.Protože já mám zuby hrozný,jsem na jejich zuby přísná.Po vyčištění nesmějí už nic jíst ani pít,jen vodu,pokud mají žízeň.Když pominu dobu kojení,žádný mlíko do postele.U Matýska určitě časem problé bude,má malou dáseň a ty zuby se mu tam nebudou vejít.Takže se mu to bude muset v budoucnu protrhat( myslím mléčné)a pak rovnátka.Matýsek má vypadlé 2 dolní jendičky.Jedna už narostla úplně a ta druhá skoro taky,ale nevejde se tam a roste dost nakřivo.Zrovna v út.byl s ním Eiml u zubařky,nechci nic zanedbat,tak zatím to máme nechat ještě být,má si jazykem talčit do zoubku a on se tam trochu natlačí. Zápis: Byli jsme u obou kluků oba dva,pro nás je to slavností událost. Alčo, tak ať je Honzíkovi čím dál lépe ![]() HOSI, třeba dnes nakoukneš: tak ti přeji vše nejlepší k dnešním narozeninám ![]() ![]() ![]() |
| Kislice | 42690 |
|
30.1.2011 22:41:37
BLANI...jojo, ten Octobacid...nam zabira...(mam vyzkouseno i na tchyni a Pavlovi...)...ale fakt se musi hned jak zacne ucho pobolivat....:-( tak at uz mate fakt vybrano a klid, drzim palce.
![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
30.1.2011 20:22:44
Niky, to se pak vždycky nějak okecá
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
30.1.2011 18:35:40
KISLI, kokino je obecně nějaká sladkost.
No jo, ale ta Zoubková víla by si ten zub jako měla vzít ne ? A to by Tomášek nechtěl. Ten se těší, až si je bude někam schovávat. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
30.1.2011 17:25:00
Verunka má taky zoubky bez jediného kazu.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
30.1.2011 16:00:02
Nase zoubkova vila dava vzdycky, co najdu doma - bud naky auticko, nebo minule malyho plysovyho pejska. Mela jsem v zasobe jeste dalsiho, ale tohu musela dat ouskova vila
, jinak bych Adamka podruhy na to usni nedostala. A ted v Italii Jirka koupil jejich mistni vajicko KinderSurprise, tak mel Adamek radost. To je nahodou bezva, on tomu snad opravdu veri, zrovna ted v Italii jsem ho porozovala, kdyz to objevil a bylo to bozi.Jo Kisli, jak se jmenujou ty kapky do ucha na predpis? My mame doma naky Otobacit (nebo Otobacid?), ze bych kdyztak poshanela neco jinyho. Bbly bylo, ze minle se Adamek tak bal, ze nam to vubec nerekl a jen si potichu brecel v posteli a pak uz to mel samo tak rozjety, ze se s tim nic jinyho nez pichnout delat nedalo. I jsem se ptala dr., jestli by to neslo nejak jinak a pry ne. Tak nevim, jestli nemela naky zastaraly metody. A to uterni pichani fakt zacalo z niceho nic - dali jsem ho spat, cely den v pohode a najednou desnej rev, zeho to ousko zase boli. Ach jo, chudinka, snad uz mame zase na rok minimalne pokoj. V patek jdeme na ockovani proti meningityde a jeste se chci domluvit na nestovice. Adamek je jeste nemel a nechci, aby pak zameska 3 tydny v 1. tridicce. Ach jo, ja uz taky chci vedet, jestli ho vzali do ty skoly!!! To mate Gabco nejak lip zarizeny, ze vam to rekli hned. |
| Kislice | 42690 |
|
30.1.2011 13:59:42
no holky, K.ma jeste vsechny zuby a ani se ji zadnej nekejva...ale ma je krasny, naprosto bez kazu (tukam)...tak zas je to lepsi, pac chodime na logo, tak bez zubu by to slo hur asi...
BLANI vitej, jojo, pujde na Prosek, konkretneji nejak tajneji sms, chat my taky meli v Italii spani ve skrini...letos jedeme do Rakouska, nam se v Italii proste nelibi, asi jsme divni, pac vsem ostatnim jo a fuj koleno, at to moc neboli...K.byla na trhani nosni mandli v cervenci, rano nastoupila v poledne (pod narkozou) vytrhli a vecer jsme sli domu...dalo se to, sla tam kvuli usim (nedoslychavosti) mela tu mandli zvetsenou...taaaaak, deticky jsou veknu, vidim na ne z okna, P.na squashi, to je hpohoda...az se vrati, jdeme na oslavu narozenin, coz mi pripomina, ze musim zabalit darky.co bych vam tak jeste, jo CO JE TO KOKINO??? jako chapu ze sladkost, ale je to A:bonbon B:cokoska C:proste obecne nejaka sladkost??? Dik ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
30.1.2011 12:12:27
Holky, děkuji moc
![]() ![]() Blani super jste si užili. A kolínko šetři, ju? K zápisu jsem šla jen já, Petr byl v práci ![]() Ale zvládli jsme to i tak![]() K nám taky chodí zoubková víla. A je to u nás jak u Dity. Někdy něco mám připraveno, jindy ne, tak aspon najdu omalovánku, či kokino,... prostě co je doma ![]() U Honzíka ´to zatím na žádný vypadnutý zoubek nevypadá, ale zkažené jedničky má Ono se to uspěchat nedá, až to příjde tak to příjde.Tak jdeme pokračovat v nudění se doma. Už jsme zavření třy týdny a nejméně další dva budeme ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.