Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Begonie | 17189 |
|
|
Ahoj, tak jsem zase osirela,5.9.2008 16:45:38
vyslala jsem Adamka s Jirkou na Sec a budu se ucit. A pred chvikou volal, ze Adamek usnul jeste nez dojeli k babice (asi 10 minut), to si teda vecer uzijou. Adamek se totiz dneska vzbudil uz v 6 ano, ze ho "boi celo" a uz neusnul, coz je u nej naprosto nevidany.
Ze skolky jsem ho dnes brala uz pred obedem, prijela kamaradka s chlapeckem, tak si uzivali a pak jsme byli v Mekaci. Ten chlapecek mel totiz narizeno jist zmrzlinu - ma chudacek desny problemy se zubama. Uz ma spoustu plomb a dneska mu dokonce 1 zoubek vytrhli a to je jeom o rok starsi nez nasi bobanci.To je prca, ta svatba Bartosovy a Pomeje . Prej - zenich pricvalal na belousovi, pri svatebni polibku se na ne sypaly listky ruzi - smeju se tu az se za bricho popadam .Kisli, to je hruza, neni to naka alergie? To abys Klarku furt mazala nakyma Offackyma odpuzovacema. Tak a jdu se ucit, at nemam vycitky svedomi, ze jsem rodinu vykopla a ted tu s vama kecam. Ale zitra MUSIM na mejdan - svara ma 40-atiny a byla jsem vylosovana jako zastupce rodiny.Misty, krasnej kalendarik, ja chci taky takovou holcicku!!! A Lolovic Marjanka taky krasa sama - ze by to byo jmenem? ![]() |
| cyber + marjánka | 22287 |
|
|
po školce5.9.2008 14:31:14
tak ještě písnu jak ve školce,
no odváděla spíš vlekla domů jsem ji s pláčem - chtěla tam ještě spinkat a čistit si zuby ![]() tak snad se jí tam bude líbit, hned se tam naučila nějakou písničku o korálkách (takovou divnou asi od holek), a pec nám spadla prý tam už má kamarádky, ale nestihla se jich zeptat jak se jmenujou ![]() ![]() ![]() akorát paní učitelka na mě tak divně koukala, že prý snědla jen půlku oběda, tak jsem jí říkala, že to je u marjánky naprosto normální - naopak -rekord, půlku sní málokdy většinou jí stačí jen lžíce nebo dvě.. a teď půlku, kor že tam byla polévka a druhé jídlo, jí stačí k jídlu jen drobeček, tak doufám že si paní učitelka nemyslela že jí je ještě nevolno ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
Re: ...5.9.2008 12:56:40
Krásný den všem,
Nejdříve musím popřát vše nejlepší k desátým narozeninkám Lydce od Aanitky. ![]() Fííí ha, to už teky slečna ![]() Za chvíli bude muset Imo běhat s kulovnicí koloem baráku a odhánět nápadníky![]() ![]() A také vše nejlepší naší malé šikulce Májince od Misty. ![]() Misty nádherné vzpomínkové fotečky Májinka je ale pěkný kus ženské![]() ![]() Nějak poslední dobou zas nestíhám. Malý už je celkem ok. Dnes jsme byli na kukandu ve školce. Honzík si mě tedy hlídal, ale jinak krásně spolupracoval s paní učitelkou. Zatím je jich ve třídě jen 10, ale i tak je to mazec na jednu učitelku. Ten chce čůrat, ten smrkat, ten podat hračku, ten brečí, ten se vzteká, ten spadl,.... uf uf uf. A to tam jsou ještě tři kluci a neustále se rvou a někoho napadají!!! Tak si říkám, že jestli se pustí do Honzíka, že to pak ve školce probulí!!! Ale jinak se Honzíkovi ve školce moc líbilo a ani nechtěl domů. No uvidíme co řekne v pondělí bez maminky ![]() Každopádně jsem moc ráda, že jsem se tam byla s ním podívat ![]() Kisli, božínku to je ale reakce ![]() Vidím že to není jen u nás Chudák Klárka, chjoTak snad bude brzy OK a bude to jen ojedinělá reakce. Lolo, Mája je krásná ![]() ![]() ![]() A jak se jí líbilo ve školce?Tak musím mazat, čeká tu na mě moře práce ![]() ![]() ![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...5.9.2008 11:03:41
jo, jeste jsem vam chtela napsat, ze ta nase montessori asi nebude tak "ortodoxni", protoze vcera jsem sla za K.az do tridy, kdyz jsem ji vyzvedavala a maji tam i koutek s "normalnima" hrackama...tj.drevenou vlackodrahu, dreveny domecek pro panenky s panenkama, spousty puzzliku a kostek a taky jsem tam zahlidla par panenek...
![]() |
| Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
|
|
Re: ...5.9.2008 10:45:48
Marjánce vše nejlepší k 1. narozeninkám! Hlavně ať je moc zdravá a dělá rodičům a bráškovi jen samou radost
![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...5.9.2008 10:20:06
DITU, na komara v posledni dobe takhle reaguje...minule mela pro zmenu nateklou nozku :-(((( a tam si to teda dost rozdrapala, ted to aspon nema rozdrapany...a nase dr ma dnes volno protoze maluji, nicmene asi by nam stejne na to nic nedala.
MISTY, to jsou supr vzpominkova fota... ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
Re: ...5.9.2008 10:13:59
Ty jo, Kisli, jestli to nebyla nějaká potvora infikovaná, když takhle hrozně natíká, nebo to tak reaguje Klárka vždycky?
Mariance přejeme k 1. narozeninkám jen to nejlepší. Je to už veliká slečna ![]() ![]() |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: ...5.9.2008 9:25:44
Tak snad to nevadí, lehce zahlcuji diskuzi a jdu vám ukázat, jak ta naše holka rostla :o)
narození ![]() 1 měsíc ![]() 2 měsíce ![]() 3 měsíce ![]() 4 měsíce ![]() 5 měsíců ![]() 6 měsíců ![]() 7 měsíců ![]() 8 měsíců ![]() 9 měsíců ![]() 10 měsíců ![]() 11 měsíců ![]() 12 měsíců ![]() |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: ...5.9.2008 8:55:28
Kisli, ano presne taku istu mala ručku aj Laura a zabrala nam ta octanova mast, tak ju skuste
malej Maji všetko najnajnajlepšie k 1. narodeninám !!!! ![]() Sweet, tak ste sa skolky predsa dockali. Dufam, ze sa tam Maji bude pacit ![]() ja idem na nakup, zajtra bude oslava Lydkinych narodenin. Prakticky zaciname uz dnes, lebo pride k nam jej krstna a koncime v nedelu, lebo to tu bude mat kamosky ![]() tak pa |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...5.9.2008 8:30:35
NOJO, MARJANCE VSECHNO NEJLEPSI!!! tyyyyyyyyyjo, to je fakt neskutecny, jak to leti
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.