Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dita+4 | 18741 |
|
|
30.1.2011 11:01:45
Ahoj,
u nás taky chodí zoubková víla, Martínek kdysi dostal od kámošky knížku o ní a tam byl přiložený i sametový pytlíček na zoubky a vysvětleno to tam, takže jsem to prostě zavést musela , ale většinou doma něco mám, někdy dám jen sladkost, někdy omalovánky, jednou jsem nic neměla, ale v zásobě dětské povlečení, tak jsem tam šupla to , Mišce jsem zase měla nasysleno oblečení do zásoby, tak dostala tuničku a měla radost , ona už má taky první jedničku vypadenou a už tak z půlky narostlou. Dávám prostě to, co by stejně dostaly![]() Blani, to jste se teda měli, no a nosní se taky dělá v narkóze, ale jde se hned 2. den domů, někdy dokonce hned ten samý den večer, je to jednodušší zákrok. Alčo, super, že jste doma ![]() ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
30.1.2011 10:40:36
A to se dělá jako s každým zubem, jo ? To by nás ty zuby vyšly docela draho
![]() ![]() . Asi to zavádět nebudem, už tak si ničeho neváží. |
| Gabča+4 | 14509 |
|
|
30.1.2011 10:20:14
BLANKO,vítej zpět!!!!!!Je fajn,že jste si to krásně užili,ale řeknu Ti,seš fakt borka jezdit na snowboardu!!!Neumím si Tě představit
Koleno snad bude dobrý,obávám se ale,že u zkoušky s tím neobstojíš![]() NIKITO,já myslím,že dáš zoubek pod polštář a zoubečková víla ho přes noc vymění za nějakou sladkost My jsme to nikdy nedělali,to je zvláštní.Tomáškovi taky ještě žádný nevypadl,ale klidně už by mohl,má je tak prokažený,tak už ať jsou pryč!A k zápisu jsme šli slavnostně Zdeněk,já,Zdenda a Tom.Nikča zůstala doma s Káťou,ale původně měly jít holky s námi.Nakonec bylo rozumější,že zůstaly doma.Hodně tam chodili oba rodiče.Přišli jsme do třídy,jedna uč.si vzala Toma a šla s ním plnit úkoly,chvíli jsme seděli bokem,pak si nás zavolala druhá uč.,kde jsme vyplnili potřebné formality.Pak se uč.domluvily,jak to s ním vypadá,šli jsme na chodbu,kde nám zástupce školy vyjel rozhodnutí o přijetí.Toť vše ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
30.1.2011 9:19:12
Niki, večer dáte zoubek pod polštář a v noci ho pak tajně vyměníš za něco co si to dítko přeje. Musíš to tedy samo koupit dopředu, když už vidíš, že se ten zub kýve
aby jsi byla doma připravená No Verunka ráno jásala radostí, taky jsme kvůli tomu spali jen do sedmi :-( Ještě asi tradičnější je, že ten zub vymění víla za perlu, ale to by tedy u nás úspěch nemělo.K zápisu půjdu s Verunkou jen já. Kdyby byl doma Jirka tak jde samozřejmě taky. Ale babičky a dědečky nezveme. Blanko, tý jo tak to jejich kafe bych chtěla taky ochutnat. A úraz kolene jsem taky na lyžích měla. Mockrát jsem za ten život nespadla, ale když už jsem spadla tak to stálo za to :-( Krásnou neděli všem!!! |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
30.1.2011 8:35:42
ALČO, tak to je báječná zpráva. Teď už to bude dobrý.
IVČO, a co vlastně jako dělá ta zoubková víla ? Nám ještě žádný zub nevypadl, tak ani pořádně nevím co potom s ním. Jo holky a k tomu zápisu jste šli s dětma jenom vy sami ? Já myslela, že na tu slávu půjdem jako celá rodinka, ale jak tady píšete, že to asi nějakou dobu trvá, tak nevím co by tam Davídek mezitím dělal. Jo a vy jste byli u toho nebo si je jako někam odvedli ? |
| Begonie | 17189 |
|
|
29.1.2011 23:42:36
teda, Adamovi vypadavaji zuby jak na bezicim pasu. Spodni jednicky uz ma vyrostly novy, horni mu naopak nerostou vubec. Jednu ma uz vypadlou docela davno a nic se neklube, dalsi mu vypadla ed na horacha kejvou se mu obe horni dvojky, tak tam bude mit diru silenou - aspon v necem jsme napred
![]() Teda Alco, to je hruza, co Honzikovi bylo? Naka strevniviroza se zvracenim? (nekoukala jsem jeste na facebook). A fakt si tam nemohla s nim zustat? To je des, ja myslela, ze dneska uz to jde vsude.To teda nevim, jak by Adamek zousaval, byt nekde sam. I kdyz treba by me prekvapil. Dito, tak to je dobre, ze uz je Miska doma. Ns ted zene dr. zase na vysetreni nosni mandle, pry kvuli tomu uchu. Ale me to prijde mozna zbytecny, kdyz mel pichany ucho vlastne podruhy v zivote (teda tu posledni zdvojenou epizodu beru jako jednu). tak mozna nas taky ceka trhani. Ale nosni, ta ksnad je bez hospitalizace, ne? me aspon pred lety na ni ani neuspavali, ale to bych teda Adamkovi neprala. Kisli, tak to gratuluju k prijeti Klarky do skoly. A jakou jste vlastne nakonec vybrali? Nekde v Praze? To nasi superskole to trva dyl, pry az 15. unora, tak to si jeste pockame. Ale jestli tam Adamka nevezmou, tak to me teda pekne nakrknou, vsechno jim myslim o zapisu dobre rekl, ostatne chytrej je jak radioa stene mi neni jasny, co asi tak muzou za tu odinu poznat, pokud to dite je tak nejak v prumeru a neni vyrazne v necem opozdeny. Nakonec jsem cely hory odnesla nejvic ja - predevcirem me Adamke podrazil na lyzich nohy, a jak jsem se ho snazila nezalehnout, tak jsem si neco udelala s kolenem. Posledni den uz jsem mohla jezdit jen na snowboardu, to mi kupodivu nebolelo skoro vubec. Tak doufam, ze s tim nebudu muset nekam jit, boli to docela pekelne. Treba to kulhani zabere v pondeli na zkousce ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
29.1.2011 23:31:23
krasne jsme si to uzili. Pocasi nadherny (zatahlo se az dneska, fakt na hnusnou mlhu, lituju ty nase nasledovniky), svahy vyborny, jidlo dobry, kava bozska. Ja ty italky kavicky a kapucina zboznuju, v kazdym pajzlu delaji tak vybornou kavu, to v Cesku neudelaji skoro nikde.
Adamek se hrozne zlepsil v lyzovani, akze jsem se i asi 2x odvazili nechat hojezdit samotnyho na pome a s rkou jsme sedeli na kave u dojezdu a jenom ho kontrolovali, jak frci kolem. Meli jsme krasne velky apartman, puvodne mel byt pro 4 lidi, ale bylo tam dokonce 7 posteli (1 dvojluzko vestaveny v takovy skrini, to jsem videla poprvy). Skoda, ze jsem to nevedeli dopredu. Na posledni chvili s nami chteli jet kamaradi, ale v cestovce jim rekli, ze uz neni misto - to nevim teda proc, protoze tam bylo vsude prazdno , takhle mohli s klidem bydlet s nami.Ted me cekaji jeste 2 zkousky a pak jedu zas natyden na hory, tentokrat do Pece a pak uz bych si teda strihla trochu jara, uz me ta zima moc nebavi. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
29.1.2011 21:03:08
Tak dneska jsme vytrhli zub - horní jedničku. No to bylo slávy. Nevím, že se to těm dětem tak líbí, když přijdou o zub. No už je pod polštářem a čeká na zoubkovou vílu
![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
29.1.2011 18:21:45
Hlásím se, se supr novinkama. Z návštěvy z nemocnice jsem se nevrátila sama, ale dovezla jsem si našeho marůdka,jupíííííííí..... Zavodněný je, antibiotika bere, cítí se lépe, tak proč ho trápit v nemocnici. Místo ležení do úterý tam nám ho dali domů a v úterý jedeme do nemocnice jen na kontrolní odběry. Jsem tak š´tasná, že to pískle máme doma,.... neskutečně šťastná
)Gabu, já myslela že koukáš na FB. Jinak by jsem ti dala vědět. ...., ale bylo to fakt náročné. Jsem unavená jak fyzicky, tak psychicky. Ta psychika je asi horší!!! Tak snad už je to za náma a máme odmarodíno nejméně na rok!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.