| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 74818  [Dalších 73948 >>]
Kislice+2 20254

Re: ...

5.9.2008 8:28:03
ahoj holky, tak ja jsem si pro zmenu dnes Klarku nechala doma...tahle noc byla totiz jeste horsi nez predtim (diky tomu jednomu pitomemu komarovi...) furt si rucku skrabala, knourala... potirala jsem ji to celej vecere fenistilem na stridacku s obklady se studenou vodou (dle rady v lekarne) tak o pulnoci jsem to uz nevydrzela a dala jsem ji ten diazepam (nechtela jsem ji ho moc davat, kvuli unave a tak...)..no, takze mi bylo jasny, ze se ji rano nebude chtit z postele a takyze ne...pak teda nekdy po 8 vstala, jak pytlem prastena at ji odnesu dolu na gauc ale ze do skolky chce jit :-))) no, ruku ma furt jak nafukovaci balon a to jsem nefotila predlokti, to ma taky nafoukle :-// tak jsem volala do skolky, kvuli jidlu, ale oni to maji tak blbe, ze na patek se musi odhlasovat den predem...na ostatni dny staci do rana do pul 9...oni jim tam jidlo vozi, nemaji skolkovou kuchyn, tak zrejme nejak proto...tak doufam, ze aspon odpolko vsichni na chvilku usneme, Pavlik totiz vstaval uz v 6...jak ted spi sam a v postylce, tak spi sice celou noc (obcas se 1 x vzbudi, staci dudlik a pohladit) ale zato vstava v 6, no,nic neni idealni, ze.

a ja furt vaham, jestli s detickama jet do Vrchlabi na vikend nebo nejet...Pavel jede na ta kola (teda asi vcera na squashi si neco udelal s loktem, ale snad jen narazene...)...nojo, ale moc se mi s detickama nechce, preci jenom Pavlik ma ted to stoupaci obdobi, tak mu musim byt furt za zadkem, tak je to takove unavnejsi, no....uvidime
Misty+Matěj1/05+Mája9/07 18500

Re: ...

5.9.2008 8:25:20
děkujeme za přáníčka! Už se tu od rána dojímám :-D

Lolo to je fešanda, určitě se jí tam bude líbit.

Já tu Niveu nevidím, Martin mi tu něco nastavil a zablokoval ji ~j~
cyber + marjánka 22287

...

5.9.2008 8:13:20
zdravíčko

tak ta reklama na niveu mě taky pěkně pije krev, nejen že se mi nepodaří ji odkliknout na křížek, ale ještě ke všemu ji rozkliknu a pak jak na to klikám jak blázen tak se vždycky doklikám někam do kšá ~j~~j~~j~

MARJÁNCE PŘEJEME VŠE NEJ NEJ NEJ !!!

mladý už bylo dobře, tak jsem jí dneska pustila do školky, tak doufám, že se jí tam bude líbit, děti na ni koukali tak jako že si ji prohlíželi, co tam dělá nová holčička, tak uvidím jestli se skamarádí :-) holky si tam zrovna hrály na hrad a na princezny, tak to se maje určitě bude moc líbit :-) teď jsem zbufla už jednu čokoládu a dva zákusky, na nervičky, tak to nesu dobře :-) zatím tam dám mladou jen na 4 hodinky, abych dostala rodičák, v práci čekám co z nich vypadne za pracovní pozici, ale i mimoto si hledám jinou práci...

tak poprvé do školky

a ještě rozloučit s kokoskem... ~s~

jinak k těm komárům - mě dneska štípnul komár do horního očního víčka, takže mám oko moooc pěkný, vypadám jak kdybych dostala minimálně pěstí ~j~~j~~j~~j~
Marky+Tomík a Klárka 21856

Marjánka má roček!

5.9.2008 7:49:32
Přejeme vše NEJ !
Marky a spol.~s~

Re: Tak u nas je sice skolka v pohode,

4.9.2008 22:15:08
tak něco od nás...

Toto činíme ze zoufalství, kvůli stále opruzené prdýlce. Nechtěla jsem nočník vytahovat aspoň do Vánoc, páč to prostě nemá smysl, aspoň ji tam dávám aby si na něj zvykla a nevadil jí pro pozdější výuku. Takže je z ní vášnivá toaletní čtenářka :o)))

Takto nevýchovně naše děti večeří před televizí :o)))

Matýsek

A Mája, soustředěná na Jim Jam.
Kislice+2 20254

4.9.2008 21:49:17
jeeeeeeeeeeeeezis, jsem to zmensila malo, sakrys, pardon!!!

RIMLIKU teeda, ty se mas! :-) vypada to nadherne
Kislice+2 20254

4.9.2008 21:48:39
ANITKA takto nejako to vyzeralo aj u vas?? Je to des...hajzl jeden komar...(nez jsem zapla do zasuvky odpuzovac...)

Rimlik,Dom (12), Anička (5) 17683

4.9.2008 20:31:01
Kisli, naše Anička má asi něco podobného jako Klárka. Kašle už od začátku srpna, dvakrát jsme byli u MUDr. a nikdy nic nenašla. Dnes jsem ji obj. k dětské alergoložce, ale bohužel až na 21.10. A ve školce jsem už taky hlásila, že ten kašel je chronický ;((
Jinak mám na chvíli od účta veget (ale pak budu dohánět i po nocích), protože organizuji celostátní konferenci Hutě a ŽP.. Dokonce budu příští týden 3 dny vegetit na hotelu, večery trávit ve vinném sklípku u rautu :-) Docela se těším.
Tady budeme bydlet, prostředí vypadá úchvatně R^
aanitaa+Laurika01/05 17727

4.9.2008 19:05:33
Hosi, teda nechcem aby to znelo ako vychvalovanie, ale striebra ma Lydka uz fakt dost. Zlato sa jej nepaci, takze nam ostava uz iba biele zlato, prip. nieco este lepsie :-D a na to ma myslim este kopu casu ~j~

4.9.2008 18:45:09
Tak jsme byli dnes na roční prohlídce. Marjánka má 9650g, 81cm. Jen o centimetr míň, než měl v roce čahoun Matýsek. To jsem čučela, myslela jsem že měří tak 75cm.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 74818  [Dalších 73948 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.