| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 11122  [Dalších 10242 >>]
Gabča+4 14509
29.1.2011 16:15:05
ALČO,proboha,to jsem vůbec netušila,že máte takový trápení!!!!Máš napsat aspoŇ meila,ať jsem v obraze!!!Honzíka je mi líto,Tebe snad ještě víc,vím,jací jste s Honzíkem závisláčci!!!Tak hlavně ať už jde brzy domů!!!
Nějak teď na facebook nechodím~a~
Dita+4 18741
29.1.2011 14:09:45
Alespoň, že ty přední nemají uhnilé, to vypadá hrozně, jak mají některé děti hnědé pahýlky.
Dita+4 18741
29.1.2011 14:07:57
My máme zuby fakt děs běs~Rv, Niki ne, ta nemá jediný kaz~R^, ovšem oba M. děs běs, stoličky vyvrtané, zkažené, oba měli mlíko do 3 let v noci~Rv, takže Tomíkovi jsem mlíko utla právě tento týden~g~ a Miška řvala pěkně, dr. si dávala ten kovový prst, aby jí mohla kousat, pak měla nějaké záněty, tak jí to čistila, asi ve 3 letech, ořvala to, no a teď jsme byla s Martínkem a musela mu vytrhnout mléčnou stoličku, páčila ji teda pěkěn dlouho, ale byla tak moc zkažená a bal tam i váček, že hrozil zánět kosti~e~, taky pak nesměl 2 dny kousat a ani to čistit, aby se mu ta díra zacelila.
No a teď jsem zase objevila Mišce jen zbytek stoličky, tak nevím, jestli jí to vypadlo, uhnilo, nebo co, takže budeme muset zase~Rv a s Martěm navíc na RTG zubů, protože má stále kromě 3 zubů mlíčńáky a už mu bude 9.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
29.1.2011 13:44:08
Ty jo, no vy mě teda strašíte s těma zubama. On řval hned, jak jsem mu řekla, že tam má kazy a budem muset k zubařce. Ale uklidnila jsem ho, že to nebolí. Tak doufám, že ho tam nebude moc trápit.

DITO, no tak to máte asi fakt v rodině. Protože velikost 36-38 na mamku je super. Já se teda do 36 nevejdu ani náhodou, nosím 38-40. A Mišce vrtali už před druhým rokem, jo ? No to si teda u takového prcka nedovedu vůbec představit.
Dita+4 18741
29.1.2011 13:07:47
Niki, nepřeháněj s tou postavou~f~, tak lítám několikrát denně do schodů a ze schodů pěšky, do 3. patra, nemáme výtah a vždycky nějaké to závaží v ruce~t~, no a mamka je taky docela štíhlá, pořád nosí vel. 36-38 a ségra je drobná.

Jinak Miška má hrozné zoubky, vratala jí už před 2. rokem, asi jsem to sem i tehdy psala, děs běs, má je skoro všechny zkažené, nj-noční mlíčko~Rv
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
29.1.2011 12:38:19
Ahojky holky,
jen nakukuju, nestíhám.
Niki, malý má dvě plombičky. Měl dva kazy, dr. normálně vyvrtala a zadělala tou klasickou tmavou plombou. Za 14 dní ho začla jeden zub bolet. A bohužel s emu udělala pod zubem šílený hnisavý váček. Museli jsme znovu k dr.
Naše dr. neumrtvuje a prostě jede a jede. Takže zub musela otevřít a vyčistit kanálky. No nebylo to nic přijemného, ale malý byl hrdina a až venku pak říkal, že to strašně bolelo, že nemohl ani brečet:-(
Ale zvládl to. Prý se kazy nesmí zanedbat ani u prvních zoubků. Hrozí pak poškození i druhých.

Jinak jen krátké info od nás. Holky na facebooku ví, že mám malého v nemocnici. Bohužel od středy zvracel a ve čtvrtek měl šílené krevní testy na zánět a hrozné hodnoty leukocytů. Naše dr. nás hnala na chiru, že snad nějaký náhlá příhoda břišní. Na chiře říkali že to není, tak šup špitál. No a malý už byl totálně dehyrovaný, navíc ve stavu, že už sám nic nemůže příjmout. Takže JIPka, kapačky a už to jelo. Bohužel špitál je přecpaný a malý tam je sám.
Včera ho už naštěstí odpojili od kapaček a dali na normální pokoj.
Já tam jezdím hned po obědě a jsme tam do večeře, pak už to musí bobek zvládat sám.
Sestřičky říkají, že to občas zvládá, ale hodně pláče.
Tak zrovna sedám do auta a zase za ním jedu. Ale jinak je šikovný i každodenní odběry zvládá, tak snad bude brzy OK.
Primář říkal, že nasadí léky a ža zaberou jde domů. Mám počítat pondělí-úterý, ale chci je ukecat už na zítřejší odchod domů.
No uvidíme.
Hlavně, že je mu lépe a že tam nepropláče celé.
Bohužel nenají v nemocnici žádný program, školku, nic!! Malý leží v postýlce a čeká co se bude dít.....
Gabča+4 14509
29.1.2011 11:12:27
NIKITO,my jsme byli u zubařky s Tomáškem,protože mu dentistka našla dva zubní kazy.Spravovala mu zatím jenom jeden,bylo to jak za trest.Na umrtvení mu to jen potírala nějakou pastou,pak vrtala,čistila,brečel už u toho a když nakonec potřebovala zoubek zaplombovat,spustil tak neuvěřitelný řev a začal sebou smýkat,že ho radši nechala být,protože se asi bála u prsty~t~Ale nedávala klasickou plombu,jen takovou pastu,takže ji tam jen prstem namáčkla.
Příští měsíc jdeme na další zoubek,říkala,že to musí aspoň otevřít.
Tož tak~;)
29.1.2011 9:46:46
Holky, má někdo z dětí už plombované zuby ? Nebo plombuje se vůbec mléčný chrup ? Já jsem Tomáškovi našla včera dva kazy na horních čtverkách. Myslela jsem, že kazy na mléčných zubech řešit nebudu, že bude mít dobré zuby po mně, ale vidím, že asi spíš po Pavlovi ~n~.
28.1.2011 17:36:23
DITO, tak to mi teda vysvětli, když nic neděláš, jak to, že máš takovou supr postavu ? Máš to v genech ? Já kdybych nic nedělala, tak mám 100 kg, protože jsem na sladké.
Dita+4 18741
28.1.2011 14:37:12
Ahojky,
Miška už je od soboty doma, zvládla to v pohodě, první dny se jí večer stýskalo, ale pak už ne, fungovala tam ta školka, což je super, takže program na celé dopoledne zajištěn a odpoledne jsem chodila a do večera na návštěvy.
Jdeme v úterý na kontrolu, tak má být zatím doma, takže máme docela klídek.

My jsem na narozkách byli zatím jen 2x a sama Miška měla vloni u nás v cukrárně,pozvané děti ze školky, letos ne, ve školce je teď chudák sama, kámošky jsou už školačky, takže se jí rozprchly a stejně staré tam holky nemá, jen asi jednu nebo 2 a s těmi si nemá co říct, takže už se těším docela na školu, že tam bude spokojená jako vloni ve školce, to byla parta asi 5 holčiček, ale všechny už šly kromě Míši do školy.
Kisli, tak super, že se zadařilo, kam jste chtěli~g~~R^

Gabčo, zumba ve školce je teda dobrá~:-D~R^

Já nedělám nic, jen hniju doma~f~~f~~f~, ale chci začít na jaře s tenisem, tak snad to klapne~:-D~:-D
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 11122  [Dalších 10242 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.