Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Begonie | 17189 |
|
|
Tak u nas je sice skolka v pohode,4.9.2008 15:24:52
ale dneska se tam Adamek pocura!!! a to uz neudelal snad rok .-(. Pry se chtel jeste jednou sklouznout a pak uz to nevydrzel. A to jsem si myslela, ze to je fakt zbytecny, davat mu do skolky nahradnu slipecky.
Tak a jdu ven, uz to tam snad konecne oschlo a muzeme na hriste. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Re: Káávička4.9.2008 14:54:28
MÍŠO, to je divné, že se u vás ve školce nespí, to je spíš vyjímka.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
Ahojky,4.9.2008 14:53:57
tak já vždycky už večer a následně ráno poslouchám věty typu : "Já nechci do školky, mě se tam nelíbí", nicméně jinak to zas tak dramatické není. Prostě tam ráno jdeme celkem v pohodě, akorát vždycky když ho šupnu do třídy, tak začne natahovat, ale za chvíli ho to přejde. Dneska zase ve školce perlil. Když byli na zahradě, tak řekl učitelce, která seděla na lavičce, ať se jde projít, že si chce lehnout. No kde on na to chodí, fakt nevím.
No nic, dítě č.2 se probudilo, už tam slušně křičí, tak jdu. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: Káávička4.9.2008 14:36:50
Hosi,však jo,k nám do školky chodili civilkáři.
|
| hosana | 17744 |
|
|
Re: Káávička4.9.2008 14:13:40
Míšo, civilkář? To mi zní jak na vojně
![]() NESNÁŠÍM NIVEU A VYPÍNÁM KVULI NÍ POČITAČ. Jdu vyjdnávat do hudebky, páč takhle ty hodiny fakt mít nemůže čau. |
| hosana | 17744 |
|
|
Káávička4.9.2008 14:10:27
Tak už sem tu zas. Mám teď nějak hodně volného času či co
Ale ono mě to přejde, už se rozjíždí všechny kroužky a cvíča a tréninky a zápasy a... a kryje se nám hudebka s tréninkem, to je fakt docela logistický oříšek![]() Klaudíku, sedmnáctiletý neteři dárek??? No přeci anitkoncepci ![]() ![]() Anitko, ccs, mužík si tě takhle rozmazluje? To já musela poctivě vařit/těstoviny s nivovou omáčkou/. A ten muzikál teda neznám, nemáme Minimax. A já bych u takhle velký slečny klidně už šla do nějakýho památečního šperku, třeba ze stříbra. Nebo by to Lydka myslíš nenosila? Kisli, no tak ještě že se ti rozsvítilo!! ![]() ![]() ![]() Představte si, že sem si ze školky dovedla usměvavého miláčka!! Ale měl chudák hlad, měli dnes k sváče celozrnné pečivo a čočkovou pomazánku a k obědu knedlo vepřo, což mi malej moc nejí. Tak se docpal doma. No takhle přijdem na buben![]() Tak sem se s ním asi hodinu mazlila, nějak sem se ho nemohla nabažit a teď spí. Zítra jde naposled a pak dva dny volna, HURÁÁ. To už to jedno plačtivý ráno snad psychicky překlepem. |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)4.9.2008 13:58:10
Klaudi, no jasne, to ako by som videla Lydku a okrem i. Laure som to tričko z Nextu objednala tiez a bola snad radsej ako Lydka
![]() Dituš, poslala som ti maila |
| Misty+Matěj1/05+Mája9/07 | 18500 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)4.9.2008 13:47:01
Ahojky, nefungoval nám internet, to byla hrůza! Konečně to snad pošlape. Školka u nás dobrá, Matýsek šel ráno dokonce s úsměvem bez zaváhání, tak jsem ráda, doufám že mu to vydrží. Večer snad dočtu.
|
| Klaudík a 3 holky | 19750 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)4.9.2008 13:37:39
Anitko, tak u vás taky dcerka propadla High school musical??? Já už na to začínám být pomalu alergická, protože na to Míša denně kouká, nahrála si ty díly i do mobilu:-( a cestou v autě se na to dívá
Je tím úplně posedlá. Chi a naočkovala mi tím i Nikču. Ta taky chodí za mnou a ptá se kdy bude zase High school musical ![]() ![]() . Umí to i krásně bez chyby vyslovit ![]() Jejda, Pavlíku, tak to je síla. Tak až tak Nikča tedy nevyvádí. Ta má spíš podkovičku a tečou slzičky, ale nekřičí u toho. Ale ve vedlejší třídě mají taky chlapečka co křičí Pomóóóc, mamíííí, já tu nechci být...atd.... No, myslím, že učitelky jsou na to asi každý nový školní rok připravené. Dnes mi učitelka řekla, že Niki fňukala jen chvíli co Tomáš odešel a pak už dobrý. A svačinu zase snědla celou. V neděli má k nám přijet švagrová s rodinkou a jejich dcera (má neteř) má 17.-té narozeniny. A tak ji zároveň popřejeme. Nemáte někdo nějaký nápad co takové skoro dospělé slečně koupit???? |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
Re: Dobré ráno:-)4.9.2008 13:13:30
Ksili,naši mají na chatě v bazénu taky 30-31 a běda jak to má 29 to řveme že je to studený
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.