| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 11122  [Dalších 10232 >>]
Gabča+4 14509
28.1.2011 10:03:03
Musím uznat,že ten Alpinning zní vážně skvěle!!!Škoda,že jsem takovej lenoch línej a nedokopu se k tomu,abych si taky někam zajela.Ta Zumba se mi strašně líbí,ale jen,když se můžu dívat~t~Chtělo by to nějakou kámošku,ve dvou se to lépe táhne~2~
Kislice 42690
27.1.2011 11:35:38
NIKITO, jojo, alpinning je lezeni po horach :D tady v telocvicne je to takove choezi po takovem naklonenem chodicim (bezicim) pasu...ruzne zrychlujes, delas tam ruzne kroky, posilovaci cviceni a tak podle cvicitelky, je to silena makacka, fakt dobry....~R^ a co toho uslapes do kopcu...skoda, ze ti chybi ten cerstvej vzduch a ten rozhled po horach :DDD
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
27.1.2011 7:56:16
KISLI, co to je ten Alpining ? To mi zní jako nějaké lezení po skalách či něco takového.

GABČO, tak Tomášek bude trsat zumbu, jo ? No to je super, by mě nenapadlo, že něco takového mají i ve školce. No a s těma oslavama to mám stejně.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
26.1.2011 21:38:38
Holky, tak jsem na tu zumbu přeci jen šla. Překonala jsem nepřekonatelnou únavu :-) :-) :-) Bylo to super a snad se zítra hnu. Pak jsme si došli s ženskýma ještě na večeři.

Kisli, taky chodíme na oslavy :-) je to fajn.

Gabča+4 14509
26.1.2011 21:26:11
Kisli,to teda máš rozvážení,jen co je pravda,ale je to hezký,když se ty děti něčemu věnují~g~A číst o těch dětských oslavách mi přijde jak z americkýho filmu,tady to vůbec neznám~l~

Na Zumbu bude u nás chodit Tomášek~t~Mají to jako kroužek ve školce,tak jsem ho přihlásila.Mám dobrou strategii-on se to naučí ve školce a pak to bude učit mě s Nikčou doma~t~
Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 853
26.1.2011 21:16:28
Ahoj holky všem přijatým dětičkám do školy gratulujeme. Luky také v září nastupuje. Už se nemůže dočkat. U zápisu neudělal ani jednu chybu a byl hrozně zodpovědný~;). Já si to teda moc neužila poněvadž jsem zrovna zdolávala chřipku, takže to pro mě bylo spíš utrpení to tam odsedět, ale zvládli jsme to a od září máme 2 školáky. Jinak Tomíkovi se blíží vysvědčení a podle všeho bude mít 5 dvojek. Což je na 4 třídu u našeho hyperaktivního synka nádherný výkon. Uvidíme jestli mu to vydrží i do konce.
Tak se mějte krásně, občas vás čtu, ale většina asi chodí na facebook kam já moc nechodím, takže tady ke čtení moc není, ale teď kolem zápisu to ožilo. Pa
Kislice 42690
26.1.2011 21:15:24
ZUMBA je supr, tady je na ni ale vsude narvano a me nebavi zakopavat o lidi :DDD takze chodim na spinning a ted zkousim novinku u nas Alpining...je to makacka...ale kdysi jsem stihala chodit cvicit 4 x tydne a ted stiham jen 2 x jak ma K.tech krouzku hrozne moc takt to nejde...uf, dnes mam volnej vecer, P.ma sraz tridy, s detma jsme z narozeninove oslavy v KIKA dorazili tesne pred 20tou hodinou ~t~ takze ted uz davno spi jak zabite...tak si davam vinko a jdu si cist, to je vegeeeeeeeeeeeeeeeet ~y~ snad pan domu nedorazi moc brzo ~t~
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
26.1.2011 15:54:14
Kisli, Klárce gratulujeme!!! A docela mě s těma kroužkama potěšilo, že nejsme jediný blázni. Ale zase, když je to baví tak proč jim to nedopřát, viď. ~6~~6~~6~

Včera jsem byla na aquaaerobicu, dneska uvažuju o Zumbě, ale tedy nevím jestli to dám, jsem z toho aquáče vyřízená.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
26.1.2011 14:01:59
KISLI, tak gratuluju ke Klárčinému přijetí do školy, je super, že jí to vyšlo, tak jak jste chtěli. No a máte toho teda taky v týdnu dost. Ale když to Klárku baví, tak to je dobré.
Kislice 42690
26.1.2011 10:58:48
ahoj holky, teeeda, tady to zije, ted jsem cetla neco pres 50 prispevku....MISO, gratulace k prijeti, predstavte si, ze K.taky vzali do te supr skoly, co jsme zkouseli..., uplne jsem se rozbrecela, kdyz to reditelka volala...vubec jsem to necekala, asi zabralo ze letos otevirali 2 tridy misto 1 a taky ta nase skolka jim dava opravdu kvalitni predskolni vychovu, vzali ze skolky 5 deti z tech 8 co se na tu skolu hlasili, takze tam K.bude mit 4 spoluzaky ze skolky :-) takze tohle mame z krku, byl to fakt stres a jsem rada, ze uz nic hledat nemusime...ani to nebude daleko od skolky kam bude chodit P., takze ten rozvoz budeme stihat...K.ma ted taky plno krouzku, uplne se zamilovala do brusleni (bohuzel), ja ji zaplatila v listopadu mesic brusleni, at ji to poradne nauci, pac na zimaku je vzdy hafo lidi a ja sama buhvijak bruslit neumim, takze brzdeni, jizdu vzad atd, bych ji tezko ucila...no a chodi doted, je to 3 x v tydnu, coz nechodime, pac nestihame a nechci ji pretezovat, takze chodi 2 x...k tomu 2 x v tydnu balet, 1 x v tydnu plavani a 1 x v tydnu hudebka (od unora bude 2 x v tydnu)...des, prijdu si jak taxikarka...ale vse ji desne moc bavi, je fakt nadsenkyne, s Pajou chodim 1 x tydne plavat a 1 x tydne na cvico, uz se tesim na leto az nikam nebudeme muset :DDD ~j~

DITU, tak jak je Misce??? je to holka statecna, moc ji zdravime a snad se brzo uvidime...~s~

ted chodime porad na nake narozeninove oslavy K.kamosu...tento tyden je pozvana na 2, pristi na 1...my jsme vlastne taky letos museli delat mimo barak, pac 15 deti s rodici by bylo fakt moc a ty ostatni oslavy jsou taky pokazde mimo barak, v nejakych detskych materskych centrech, v KIKA 1 byla v McDonaldovi ~t~ a tak...je fakt, ze deti se tam vyblbnou vic nez u nekoho doma, vam odpada uklid a po 2-3 hodkach je po vsem, z domova je clovek tezko vykopaval...ted se tesim na sobotni oslavu je to v 1 nakupnim centru, kde si na oslavu vezmou deti do koutku, maji tam pro ne program, malovani na oblicej, hry atd...ja pujdu nakupovat nebo muzu sedet v kavarne vedle a sledovat deni na male obrazovce :DDDD

jinak jsme zatim (tukam) zdravi a snad vydrzime, taky se chystame do Rakouska na lyze...BLANI (uzivej hory, snad nakouknes) to je mi Adamka moc lito, P.vloni hrozne trpel na usi, ted to mel pred Vanoci ale vzdy to pozname v zacatku, dame na noc Nurofen a nakapame zazracne kapky (bohuzel na predpis, takze musis mit doma v zasobe pro pripad nouze) a do 2- dnu je po vsem....u vas to asi bylo nahle, zkus A.vysvetlit, ze musi rict uplne na zacatku nez se bolest poradne rozjede, ze ho poboliva ousko a pak to pujde zachranit bez pichani...drzte se a at uz ho nic neboli, chudacka...~6~
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 11122  [Dalších 10232 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.