| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 74818  [Dalších 73928 >>]
Kislice+2 20254

Re: Dobré ráno:-)

4.9.2008 13:03:07
HOSANKO, PUSINKO, vam se omlouvam , samozrejme, ze nemate prvnacky, vsak to vim!!! To to mliko na mozku, ted uz si jasne vzpominam na ty ukoly a rozcilenou Hosanku, jak ji synek zatapel :-)))))))))))
Kislice+2 20254

4.9.2008 13:02:10
ahoj holky..tak ja dnes byla poprve s Pavlikem na detskem cvicu (pohoda, jak jinak, kdyz se s nim delaji blbinky, tak je to nejspokojenejsi mimi na svete...)

holky, Klarka je taky zmrzlina, nicmene v nasem (silene drahem mimochodem) bazenku je vode 33 stupnu :-))))) nekdy 31 a to uz nadavame ze je kosa! :-))))
Klarku vezl do skolky opet Pavel, vse v pohode, 1x jsem si volala (protoze dnes ji mam vyzvednout az ve 14 hodin - t.j. po pohadce a odpocinku ) a prej v naproste pohodicce nemusim spechat...akorat pry PORAD KASLE...(ona kasle uz 3,5 tydne...poslechove cisty, v krku nic nema - podezreni na alergii ) tak pry jestli budu tak hodna a neprinesu papir od Dr.ze neni infekcni...ja to naprosto chapu a jsem moc rada, ze tam maji takovato pravidla...takze s ni opet skocim k Dr. a ten papir mi proste snad napise, ale az v pondeli, dnes jsem ji volala a je tam jen do 12:30 a zitra ma dovcu, protoze jim maluji ordinaci.

ANITKA, tak ti pekne dakujem, na MMB ceskom strasne frcia veci s touto tematikou a ja som furt premyslala co to ma znamenat, ci je to film ci co, ze to nepoznam...:-))) a jasne, ja mat restiku v baraku, tak nevarim NIKDY :-))))))))
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279

4.9.2008 12:12:37
Dito, u nás ani lehátka nejsou. Mají jen takové menší podložky, někdy odpočívají.U Matýska mi to nevadí,že nespí, ale když nastoupil Honzík byl mladší než Matýsek a ten spánek mu hodně chyběl podzim zima byl pro nás dost hroznej, protože po obědě když přišel neusnul,zato např 17.hod.by usnul.Oni prý spát chodili(řekli si rodiče) spojili děti ze 2 odd.a byl s nima civilkář,ale když civilka skončila,neměl s nima kdo být.Máme jen dvě uč.a ty se střídajím,takže ve dvou tam jsou jen vyjmečně.
Dita+4 18741

4.9.2008 11:52:21
Anitko a kolikátky máte? Já mám obavy, že Nikči už budou malý, tak kdyby náhodou, vím, že je Lydka vysoká, tak má třeba i nožku větší, bychom se kdyžtak domluvily:-)

Míšo, to máte super školku, že se tam nespí, jak to?? Vůbec tam nerozdělávají lehátka?

Před chvilkou mně trenérka poslala fotky holek z vystoupení, ale je to v nějakém jiném formátu, tak si s tím neporadím, jsem vám sem chtěla něco šupnout.

Pavlíku, Mišce je taky hned ve vodě zima, no nediv se, jsou to hubeňourky obě, tak hned prochladnou na kost~j~:-D

4.9.2008 11:38:53
Anitko,tak u nás se ve školce nespí(nikdo)a Matýske naopak přestal v poledne spát, už asi začátkem srpna.A je to super,protože ve 20.00 hod.jsou oba dva tuhý.

A copak je s Gabčou?? Já jsem ji tady,snad od so.kdy jsem doma, neviděla.
aanitaa+Laurika01/05 17727

4.9.2008 11:29:31
Hosi , hihi, chceš hodinu Slovenčiny ? :-D
no ten batoh je len batoh a na ňom obrazok z momentalneho hitu: muzikálu, ktorý chodí na Minimaxe a teraz aj v kinách. No - puberta jak vyšitá :-D
však tvoj starsi je teraz tiez v 4. r. ?

Dituš, koloboty mala Lydka na nohách 2 x - slovom DVA KRAT a dosť. Vyprdla sa na nich, hlavne,že som za ne dala šialene peniaze , takže skončia na MMB ~k~ teraz chce nové korčule, ale na to jej už túto jeseň neskočím

Pavli, tak si to s Aničkou užite a neboj, Adelka to zvladne, ale je to blbe, kedze inak by neplakala

a prosím pekne, nič som neurobila, obed mi donesie manžel ~j~

a u nás je sice zatial skolka v pohode, ale kedze si Laura za posledný mesiac prazdnin odvykla od obednajsieho spanku, teraz ked je v skolke, tak tam spi a potom ma problem zaspat vecer, lebo nie je unavena . No nic nemoze byt 100%

pa
Pusinka,Tomík02/01,Luky 7.1.05 853

Ahoj

4.9.2008 11:22:00
Ahojky, tak dneska škola trošku lepší, ale jen proto, že ho hned u dveří paní učitelka čapla za ruku a odtáhla mu něco ukázat a já se musela vypařit aby si mě nevšiml, tak doufám, že moc neplakal. Pusinku jsem mu dala ještě v šatně a řekla mu kdy přijdu, tak snad to bude dobrý.

Jinak tu někdo psal, jestli nejde Tomík letos do 1.třídy, ale nemůžu si vzpomenout kdo :-). Tomík už je letos druháček. Uvidíme jak to půjde letos.

Za chvilku jdu pro Lukyho, tak se tu mějte hezky a případným oslavencům vše nej. Nějak to už nestíhám sledovat.

Jen si pamatuju, že zítra má malá slečka od Misty narozky, protože je má ve stejný den jako můj manža. Takže všechno nejlepší
:-)
Pavlik+Adélka 1/05+Anička 3/07 20669

4.9.2008 11:01:51
Tak ráno kamarádka Natálka spustila strašnou scénu, tahala uč. za ucho a kopala nohama, Jirka (tatínek( to nevydržel a šel dovnitř. Rozhodilo to tam pár dětí, včetně naší Adélky, která začala plakat, že dovnitř sama nechce ;((
Natálka je velká kamarádka,ale takhle nám jaksi kazí naše nástupy ~j~

Kisli, to máte super s tím plavček, Klárka musí být šikulka. Adélka na to fakt moc nebyla i když jsme chodili od mala, prostě jí je hned zima a tak to nelámu. Ale jupíí, dnes jdeme poprvé plavat s Aničkou, jsme přihlášené už rok,ale teď se uvolnilo místo. Ani má vodu ráda, tak jsem zvědavá.
Jsem ráda, jelikož cvičení v sokole s dětičkama /u nás dost vyhlášené/ a pak i klub Kulihrášek, taky super, tam jsme chodili s Adýskem, tak bohužel pro Aničku místo ani náhodou, vše plné.

Tak pa, razíme na to plavčo.

Re: Ahoj

4.9.2008 10:25:56
Hezké dopoledne,

nejdřív se musím zastydět a dodatečně pogratulovat Lydce k narozenínám a Adélce k svátku~s~~s~:-D

Já jsem dneska doklidila před nástupem do práce byt, už jsem měla jen kuchyň, takže mám umyté okno a vydrbanou kuchyňskou linku(z venku). Teď si jdu nalakovat nehty.

Objednali jsme lístky na šou s Bořkem Stavitelem, je to v různých městech, mrkněte sem kdo chcete.Půjde ale jen jeden z nás, ty levnější lístky v Praze stojí 450,- a děti do 100cm jsou zadarmo,což Matýsek splňuje,teda doufám.

www.borekstavitellive.cz

Re: Ahoj

4.9.2008 10:25:56
Hezké dopoledne,

nejdřív se musím zastydět a dodatečně pogratulovat Lydce k narozenínám a Adélce k svátku~s~~s~:-D

Já jsem dneska doklidila před nástupem do práce byt, už jsem měla jen kuchyň, takže mám umyté okno a vydrbanou kuchyňskou linku(z venku). Teď si jdu nalakovat nehty.

Objednali jsme lístky na šou s Bořkem Stavitelem, je to v různých městech, mrkněte sem kdo chcete.Půjde ale jen jeden z nás, ty levnější lístky v Praze stojí 450,- a děti do 100cm jsou zadarmo,což Matýsek splňuje,teda doufám.

www.borekstavitellive.cz
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 74818  [Dalších 73928 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.