| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
2.12.2012 10:57:30
Blani, k dnešnímu svátku ti přeji vše nejlepší.
![]() ![]() ![]() |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
2.12.2012 8:31:05
Alčo, jéje, tak to jsi mě uklidnila, že u tebe to těhu probíhalo podobně... Děkuju moc!
A rodila jsi nakonec vlastně v termínu? Já mám pořád takový pocit, že to dítě už určitě vypadne, když mě furt břicho tak tlačí. A ani jsem si neuvědomila, že máš druhé dvě děti taky po osmi letech - a tak řekni mi, plno lidí mi říká, že to budeme mít vlastně takového jedináčka, - že to tak není, že ne!?! Myslím, že i po osmi letech to jsou prostě děti a ne žádný poslední jedináček, že určitě dokážou být správní sourozenci a i si spolu pohrát. Míšo, díky. To mě teda mrzí s tou prací. Ale nezoufej, - já věřím, že všechno v životě, co se nám děje, pro nás znamená nějaký posun, takže jsem přesvědčená, že nakonec budeš spokojenější. Držím pěsti, ať se povede sehnat něco, co ti bude maximálně vyhovovat. Ta smrt Idy Rozové mě taky překvapila, - četla jsem právě pár měsíců před tím její příběh, že se stará o svého vnuka, tak mě hned napadlo, jaká to je vlastně rána...! A vy ho přímo znáte . Tak snad to ta její dcera zvládne... ![]() Blanko, zásobuješ nás parádními příhodami . |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
21.11.2012 17:23:50
Ahoooj, koukala jsem na tu Jesenici a je to moc pěkné. Ale,... ale pro nás vážně strašně daleko+ ta cena, myslím, že by jsme to za jeden víkend, i když určitě jedinečný, asi nebyli schopni dát
![]() Ale taková Horalka, místo, myslím posledního srazu, bylo fajn, ne? Zde odkaz: http://www.chatahoralka.cz/ Ale měli by se vyjádřit i ostatní,..... |
| Begonie | 17189 |
|
|
20.11.2012 12:50:33
Tak ted jsem koukala na ty ceny a je to teda vyssi nez v ty Americe. Deti maji teda do 12 let 50% slevu, ale neni mi moc jasny, jak by to pocitali. Maji tam rozdeleny ceny se snidani a bez snidane, v ty Americe jsem na jidlo nekoukala, kazdopadne nic moc levnyho to nebude. No, ale zas 1x za rok a navic po letech
, to snad uneseme. |
| Begonie | 17189 |
|
|
20.11.2012 12:40:20
Holky, a co tohle?
http://www.hotel-jesenice.cz/hotel-1/ Ja tam byla na takovem tymovem cviceni a bylo to moc hezky. Je to kombinace hotelu a tusim 6 bungalovu (to jsou takove samostatne domecky, kazdy ma 2 loznice, koupelnu a kuchynku), je to uplne uzavreny, takze snad nehrozi, ze by nam rozjivene deti srazilo auto. Ale zas na 2. stranu - rozhodne to neni nekde vprostredku republiky, takze pro Moravu asi dost daleko a cena je taky trochu vyssi. Ovsem zase, kdyby bylo hezky, tak bazen, hriste a dalsi vyziti v cene. A okoli je taky zajimavy. |
|
|
19.11.2012 19:51:20
http://www.hotel-amerika.cz/
|
|
|
19.11.2012 19:00:38
Holky jsem na netu viděla, že hotel Ameriky ( první sraz) je opět v provozu.
Ten byl celkem OK, ne? |
|
|
19.11.2012 16:54:20
Aha tak na věrohodných stránkách Idnes píšou, že to bylo náhle. Na mě ta informace jako první nakoukla na stránkách Blesku, kde píšou,že podlouhé nemoci.
|
|
|
19.11.2012 16:50:21
Blani,pro Matýska zatím máme lego pol.stanici,svítící globus- ten si moc přál,hokejku a míčky na florbal.společeně dostanou takový ten seací vak ve tvaru míče.Ještě bych chtěla alespoň jendu věc,ale zatím mě nic nenapadá.
Teď jsem trochu zaskočená,dočetla jsem se,že zemřela Ida Rozová, ona má u nás ve škole vnuka( možná jste četli v MF dnes, měla vnuka v péči,kvůlu drog.záv.dcery) od vidění ji znám od školky,Matýsek s ním v rámci družiny kamarádil,byli spolu ve Španělsku. V té době vůbec nevypadala nemocně.Paní byla vždy milá a usměvavá.A věk 61 je tak strašně málo..... |
| Begonie | 17189 |
|
|
19.11.2012 15:47:53
Jeste jsem vlastne chtela nakou inspiraci k Vanocum. Co kupujete?
Adamek si napsal, ze si preje NEJMENE 10 krabic Lego Star Wars, tak mame asi 3 (kdyz on ma chudinka svatek, vanoce i narozky v jednom ), pak mam jeste knizko-komix o husitech, kinder maxi vajicko, dneska jsem koupila rozsireni na nejakou hru a hlavolam, neco jako perplexus, ale levnejsi. Pak klasika - rukavice na lyze, jeste potrebuje helmu, protoze ma furt tu samou, co mel ve 4 letech (??? asi mu nejak prestala rust hlava nebo co) a nic dalsiho me nenapada. Asi mu to bude muset stacit. Stejne ma vseho tolik, ze se do pokojicku skoro nevejde. No treba jeste neco uvidim v krame, co me zaujme, ale to zas tezko, kdyz ja nesnasim chodit po obchodech.Tak sem s nejakyma napadama!!! |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.