| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 11122  [Dalších 10222 >>]
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
23.1.2011 10:45:00
Dituš,tak jsem nakoukla k vám na únor 2009 a už vím,že je Miška doma,tak to je super.

Gabčo,i Tomáškovi gratuluji k přijetí do školy. Je to šikulka ~g~
23.1.2011 10:42:36
Hezkou neděli všem,

já jsem právě klukům doořezala pastelky a normálně mám mozol.A to mám jít teď loupat brambory.

Tento týden budu mít krátký. Jen do stř.pak bereme H.ze školy a jedeme na prodloužený víkend na Černou boudu do Krkonoš.Už se těším na lyže,letos jsem na nich ještě nestála.Tedy myslím,letošní zimu.

Dituš,tak co,je už Míša doma?
Gabča+4 14509
21.1.2011 22:19:38
to je mi moc líto,jak se to s Miškou v nemocnici zkomplikovalo a s tím hlídáním to je smůla,kdybych mohla,tak ráda bych Ti pomohla!!!Sama vím,jaký to je ~a~Držíme palečky,ať už jde ta statečná slečna brzy domů!!!

MÍŠO,krásný fotky,Maty teda u zápisu zabodoval!!!Náhodou je frajer,že šel už s aktovkou~R^Moc gratuluju k přijetí!!!
Gabča+4 14509
21.1.2011 22:10:44
BLANI,krásně si to užijte!!!!!A žádné zlomeniny,to Ti povídám!!!~j~
Gabča+4 14509
21.1.2011 22:09:30
Dneska jsme byli s Tomáškem u zápisu a je oficiálně přijatý!!!!Máme to dokonce černé na bílém ~R^Mám fakt velkou radost~g~Sice musíme ještě hodně hodně máknout na mluvení,ale jinak s ním paní učitelka byla moc spokojená!!!~b~
Dita+4 18741
21.1.2011 14:33:55
Ahoj,
tak dnes už Miška konečně neměla teplotu, za chvilku jdu za ní, tak snad mně ji pustí na chodbu a do bufetu, na pokoji je to s prckem za trest, pořád otvírá ty plechové stolky u postelí a děsně s tím tříská~q~~a~. A zítra by snad už konečně mohla domů~z~
Blani, závidím:-), užijte si to.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
21.1.2011 11:42:55
BLANI, užij si to. Snad se vám choroby už vyhnou obloukem.
Begonie 17189
21.1.2011 11:20:41
Ja se jdu jenom rozloucit. Zitra rano odjizdime do Italie na hory. Teda doufam, jestli se zase v noci neozve rev a nepojedeme s uchem. Ale snad ne, uz od uzerka bere Adamek antibiotika (tentokrat pekne hnusny, to je vzdycky boj to do nej nacpat, zabira akorat vyhruzka dalsiho pichani), tak snad uz je to OK.

Dneska mam Adamka sebou v praci, ale je nadseny, protoze ma dovoleno si celou dobu hrat na pocitaci, za chvili jdeme do menzy na obed, pak musim rychle zabehnout k dr. na kontrolu (tenhle tyden nechci uz doktory ani videt) a balit a balit a stejne neco zapomenu. Ale uz se tim nevzrusuju, pokud to nebudou zrovna lyze, tak si to tam koupime.

Mejte se tu krasne, a poradne hodne piste, at to tady zase ozivime!!!
21.1.2011 6:06:27
Ahojky,

Alčo, taneční tiše závidím, Emil je na tom asi jako manžel Blanky.S tím rozdílem,že ten ovládá jen ten rychlý a pomalý kejvák a nikdy nic jiného neovládal.Tanec začal uznávat až trochu semnou. Jinak v době svých tančních uznával jen hokej,fotbal a ostatní sport.

Blani,to tvoje čekání je taky síla,ještě že je to jen jednou za 3 měsíce.

Jinak z Matyho mediální hvězda nebude,té známe volali,že by přeci jen chtěli spíš sedmileté dítě.Moc se nám omlouvala,jsme řekli,že to nevadí a chápeme to.Prý bude na Matýska myslet příště.No Matýsek byl trochu zklamaný,že se těšil,tak jsme mu to vysvětlili,tak prý že dobrý a Emil ho táhl na lego.
Begonie 17189
20.1.2011 22:12:34
Jeste jsem vam chtela napsat, jak plodne jsem stravila dnesni dopoledne ~q~. V 8:45 jsem mela byt na kontrole na UTZ, ze si pak rovou skocim na ontrlu do ordinace, kam chodim kazdy 3 mesice. Na UTZ jsem se dostala v pul desaty!!! Bylo tam asi 8 studentu-cizincu, jestli mi pry nebudou vadit. No nevadili, kde se to maji naucit, ale trocu vadili. V 10 jsem priklsama do ordinace a vzali me jako posledni v pul jedny!!! ~o~, pani po mne oznamili, ze pan dr. jde naobed. Kdyby to rekli me, tak jim tam snad rozmlatim dvere. A to je kazdy 3 mesice, je uplne jedno, jestli jsem objednana nebo ne, pokazdy cekam min. 2 hodny, ale dneska to byl extrem.

mezitim nam domu prisl menit naky vodomery (eli prjit v 1 hodnu a dorazili asi v 9 ~a~), kamaradka, co hldala Adu je odmtila vpustit ~t~ a pani monteri se desne divili.

No fakt blazinec
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 11122  [Dalších 10222 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.