| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 11122  [Dalších 10212 >>]
Begonie 17189
20.1.2011 20:56:24
Je Alco, to je hezky. Ja bych chodila do tanecnich hned, ale obavam se, ze Jirku bych nepresvedcila. A prtom on byval opravdu dobry tanecik, absolvoval vsemozny pokracovacky a specialky, ale ed provozuje pouze 2 tance - pomaly kejvak a rychly kejvak ~t~~o~

Tak my uz mame taky po zapisu. Byly to uplny prijmacky jak na vysokou, ale myslim, ze to Adamke zvladul - vypravel dlouze pohadku o Cerveny Karkulce, pocital, kraslil, ukazoval v knizce, mluvil a zpival anglicky a uz nevim. Ale stejne nam rekli, ze maji deti moc, a ze vubec neni jasny, jestli ho vezmou ( kdyz je pry velmi sikovny - coz asi rikali vsem), tak budeme cekat do 15. unora. Tahle skola je dost nacvaknuta, vsude kolem samy cikansky skoly, to vite, Zizkov. Ale to by me vazne nakrkli, kdybych mela v uoru resit, kam se vlastne vrtneme.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
20.1.2011 16:49:25
Ahojky ve spolek,
tak zase nakukuju po nějaké době.
Pááni tady se to rozjelo:-)... super.

Blani, chudáček Adámek, se nedivím, že křičí už do předu. Po těch nepříjemných zažitcích by jsem taky řvala. Tak snad už je to v pořádku, co?

Ditu, chudinka Miška. Ono ty nosní mandle jsou v poho, ale ty krční, to je horší. Tak snad už bude malá bez teplot a pustí ji domů.~x~
S tím hlídáním to musí být děsné. Držím Mišce mocinky palečky at už je brzy s vámi doma.

Míšo, jůůů tak gratuluju přijatému školáčkovi. Máš doma šikulku, jen co je pravda~g~

Nás čeká zápis zítra.
Jen je mi líto, že malý je už skoro 14 dní doma se spálou~q~ A v té době byla budoucí učitelka prvnáčku ve školce, pak byli děti ve škole zkoušet lavice a tak se porozhlédnout. No a naše dítko čeká první setkání se školou a s paní učitelkou až zítra, právě u zápisu.
Tak jsem zvědavá jak to náš nemluva zvládne~t~
Paní učitelka mě při obědě říkala, že se už těší~t~

No u nás to ted bylo s nemocema docela mazec. Leželi jsme vlastně úplně všichni. Jen já jsem u toho musela obhospodařit 4 marody a po dvou dnech jsem mazala do práce.
Ale dnes už se cítím lépe, tak snad bude vše brzy úplně OK.
No musí,... od příštího úterý začínáme chodit s Petrem do pokračovacích tanečních~t~~t~~t~ Jde spíš o to, že si chceme ještě trošku zatančit a užít legrace, než se učit víc tanců~t~ Ale tomu asi neujdeme ~:-D
Už se těším zase na tu srandu a ty kreace.
Tak snad už budeme všichni zdraví a nějak se to zvládne.

Všem přeji hodně zdravíčka a dětem pohodové zápisy do školy~x~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
20.1.2011 6:00:18
Makaz,tak taky jsem si myslela,že Matymu tu akotvku vymluvím,ale byla to velká naivita,tak pokud to u vás nastane tak hodně štěstí~;)

Blani,já jsem na zánět stř.ucha trpěla jako dítě poměrně dost.Naposledy mi ucho píchali snad v 17 letech.Když jsem byla ve věku jako naše děti,byla jsem na ušním jako doma.Každé ucho mám píchané asi 20x. Když jsem tam byla v těch 17-ti tak si pamatuju,že se dr.divil,že ještě slyším.A co si pamatuju,tak já už jsem se těšila,že pojedeme na píchání,věděla jsem,že se mi pak uleví.Zásadně to přišlo v noci,tak jsem se oblíkla,(když už jsem byla větší)šla vzbudit naše a že jedeme na ušní.Mě ani tak nebolelo to píchnutí,bylo mi nepříjemné to co následovalo.Vždycky to v tom uchu jakoby pracovalo a hučelo,trochu bolelo,ale než jsme dojeli z Bulovky domů,bylo po všem. Blbý bylo,že dřív se muselo nejdřív na pohotovost(ta byla na Proseku v poliklinice)kde tě jen prohlídli a pak teprve s doporučením do nemocnice.Dnes je fajn,že frčíš rovnou.

Ivčo,zrovna včera mi Honzík hlásil, že ve škole je taky spála.Honzík jí měl už 2x tak doufám,že už mu to stačilo.

U nás do rána zase nasněžilo,už jsme si zvykla,že tady ten sníh není.Blbý je že nějsou vidět díry v silnici,naštěstí na trase domov-práce,práce-domov už znám každou díru,tak se vyhýbám po paměti.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
19.1.2011 22:06:12
Ahoj,

u nás se taky marodí. Verunka má spálovýho bacila. Teploty, bolení v krku, atd. Pytlíkuju hlídání jak se dá.

Dito, Michalku moc pozdravujeme a držíme palečky ať už je co nejdříve bez teplot. Verunka to měla bez, ale každý to snese jinak. A úplně vím jak se cítíš a jak to určitě máte s Michalem. Kdo nezažil tak nepochopí co všechno vlastnit firmu obnáší. Není to žádný med.

My máme zápis až 11. února. 9. února jdeme do školy na den otevřených dveří a včera byla ve školce schůzka rodičů předškoláků. Od února začínáme chodit na nějaký kurt pro předškoláky. To je najednou povinností a zájmů.

Begonie 17189
19.1.2011 21:52:08
Jo, to se nam to tu rozjelo ~R^. Blbej fejsbuk, tady je to mnohem lepsi. Ja sem snad dam naky fotky, aby bylo veseleji.
Begonie 17189
19.1.2011 21:51:21
Holky, ja mam uplne sevreny zaludek, aby se za chvlku neozval zase rev, ze uco boli. Ale snad ne, ma v sbe uz 3. davku antibiotik, tak to uz muselo zabrat, ne? Me pichali usi jako maly, to si nepamatuju, ale jednou asi ve 14 letech a vim, ze to boli jako prase. Myslim to pichnuti, jak boli to predtim, to uz se i nak vykourilo. Taky nam Adamek pekne vycital, ze jsme ho podvedli, ze to boli furt (rekli jsme totiz, ze hend, aj kto pani dr. pichne, tak se mu ulevi a nebude ho bolet nic). A podruhy jsme o zradili vcera, kdyz jsme rekli, ze se pan dr. jenom podiva. No, ale nastesti rekl, ze nas miluje nejvic v celym vesmiru ~R^~s~.

Ja jsem z toho zitrejsiho zapisu naka dojata, miminko moje ~n~. Myslim, ze pani ucitelka bude cubrnet, az tam Adamek rozbali naky svoje moudra. Vcera mu ten doktor rekl, ze nema popotahovat nosem, ze si tim vtahne tu nudli do ucha tak Adamek na to, ze pani zubarka ma ovsem jiny nazor ~t~. Byli totiz asi pred tydnem s Jirkou u zubare a tma se dozvedeli, za Adamek dycha furt pusou a ma ji porad otevrenou a nak si tim tlaci na zoubky. Tak doufam, ze pani ucitelku taky radne pouci ~8~
Mirka, dvě mláďata+// 2258
19.1.2011 21:01:41
No Blanko, úplně mám husí kůži, co ten Adámek musel podstoupit, 2x píchání, aaaaau, bobek malý, ať se mu to už vyhne!

A Ditovic Miška, ouvej ouvej, je teda hrozně statečná, jak tam sama nastoupila a ještě se těšila, šikulka. Ať všecky ty trampoty překoná, - věřím, že už se to přehoupne a začne se to hojit ~;(( ~;(( ~;((

Míšo, Matýsek je parádní, je takový víc usměvavější než dřív, sluší mu to.

My frčíme k zápisu v pátek. ~2~
Dita+4 18741
19.1.2011 20:59:23
Makaz, mamka taky právě ještě pracuje, Miška byla na mandlích, nosní i krční, pořád má teplotu, chjo.

Blani, teda to je pech, chudák Adámek, ale ta Itálie určitě klapne, neboj. Jinak moje nej kámoška je na horách, takže nepohlídá~a~
makaz 31812
19.1.2011 19:19:16
Jéé Míšo..mě ten váš zápis nějak dojal ~f~:-) a taky jsi mě navnadila..že vezmu foťák ~R^ Na ten bych určo zapomněla..Jinak Maty je teda šikovnej a krásnej...~;) Emička už řeší..jestli půjde v sukýnce..šatech..nebo co?~t~ A aktovku ji snad vymluvím~t~

Dito, to je hrozný..Hele a nějak jsem to asi přehlídla, ale s čím byla malá na operaci?? S hlídáním je to těžký~a~ My máme se ségrou taky jen naši mamku jako hlídačku..navíc ještě pracuje a to do 5 každý den..takže naprd~7~ Musíš být uhoněná jak blázen~6~

Blanko..taky dobrý..blbý ucho!!~:( Snad budete ok. Ta Itálie musí vyjít..hned bych taky jela...
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
19.1.2011 19:03:04
Blani,tak to je teda smůla.Ať už je brzy Adámek fit.

Jinak Matyho focení se přesunulo na pondělí.Tak pak dám vědět,jak to dopadlo.My tedy u toho nebudeme,ale tak snad dostaneme info.jak to probíhalo.
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 11122  [Dalších 10212 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.