Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
19.1.2011 15:23:39
BLANI, no teda, chudák Adámek. 2x za s sebou tohle absolvovat, to je teda mazec. No a snad už to teda bude dobré a ATB určo zaberou.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
19.1.2011 14:12:31
Teda Dito, to je hruza a jeste kdyz je Miska tokovy skritecek. Kdy ji pusti? To je blby s tim hlidanim a nemohla by Tomaska pohlidat naka kamaradka? Treba Klaudik nebo Danka
, kdybyste byli z Prahy, tak ja bych si takovyho kudrnace pohlidala hned. To je jasny, ze manzel nema moc casu, kdyz musi zivit takovou velkou rodinu. |
| Begonie | 17189 |
|
|
19.1.2011 14:10:04
Tak mi jdeme k zapisu zitra, teda jestli se to povede.
Hadejte totiz, co jsme delali vcera v noci - byli na pohotovosti pichat ucho. Cely den absolutne nic, zadna ryma ani kasel ani teplota, vecer pohadka a pusa a za chvili strasnej rev, ze ho to ucho zase boli. Ale fakt silenej rev, uplnej hysterak, myslim, ze ho to ani tak nebolelo, jak mel uplnej des, co bude nasledovat. A taky ze jo, nastesti tentokrat v cekarne nikdo nebyl a dr. i sestricka byli jini a vazne moc hodni a ze se to pry muze stat, ze se ta dirka zalepi. Tak u to dr. zas propichnul, rev jak na lesy, to jste musely slyset i v Brne a vsude, odkud jste a dal Adamkovi antibiotika. A to mame jet v sobotu do Italie na hory. Tak nevim, co mam delat, snad mu ty antibiotika zaberou, vubec nevim, jak bysme to resili v noci nekde v hotelu. A rusit se mi to nechce, kdyz mu fakt vubec nic neni, akorat vecer zacne bolet to ucho - teda doufam, ze uz ted naposled.Ale na zapis se Adamek hrozne tesi, brat si sebou tasku ho teda nenapado, navic v ni zatim nicnema, akorat penal (prezdnej) a krabicku na svacinu. Ale furt si ji prohlizi, vcera i ukazoval hlidaci slecne, uz si planue, ka bude davat piti a kdy vytahne plastenku ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
19.1.2011 13:36:46
Niko,buď klidná on taky nemá o Valentýnu ani páru.Kamarádka mi říkala,hlavně ho nic neuč,asi chtějí takovou tu dětskou nevinost a představivost.
|
|
|
19.1.2011 13:10:21
MÍŠO, tak to máte asi fakt geniální dítě, páč kdyby někdo položil Tomáškovi otázku co říká na Valentýna, tak by se asi nic nedozvěděl, protože Tomášek vůbec netuší, že nějaký Valentýn existuje
![]() ![]() . Tak pak napiš, jak rozhovor proběhl.DITO, no vidíš, si mě přivedla na myšlenku, že musím taky zajít do zlatnictví nechat opravit jeden řetízek a přívěšek. |
|
|
19.1.2011 10:01:34
Niki, díky, to víš,byla jsem pyšná až na půdu. Včera tam jistě inteligentnejší dítě neměli
Dokonce se Matýsek sám pochválil,když ho chválila,že počítá očima,tak řekl: no já budu na matematiku šikovnej .A pokud to zítra klapne, budeme mít dítě i v MF dnes,prostě mediální hvězda. Včera mi volala známá( učitelka ze školy)a prý kolik je Honzíkovi,říkám,že 9,tak prý to je blbý,že to se jí nehodí.Prý potřebuje 7-mi leté dítě,tak jsem jí nabídla Matyho a že mu bylo 6.To prý nevadí,že potřebuje 6-7 let.Ona nějak spolupracuje s MF dnes.U nás ve škole už párkrát děti fotili.Fotí je ta známa fotografka,teď nevím jak se jmenuje.No tak si vzala Matyho na ucho,aby věděla,zda se nestydí,chvilku si s ním pokecala,pak si v MF ověřila,zda nevadí,že je čerstvý 6-ti leťák a zítra s ní jede(oni pošlou auto)do MF.Tam s ním prohodí pár vět a vyfotí ho. No a teď na jaké téma : Láska a Valnetýn Když mi to řekla,tak jsem zmlkla,šrotovalo mi to v hlavě co jako jim tak může říct. Ona to asi pochopila a řekla mi,že ho hlavně nemám nic učit.Tak uvidíme zítra,třeba jim nic neřekne a nebude vůbec co tisknout. Jsem si dělala srandu zda ten rozhovor bude dvou stránkový,nebo dvou řádkový . |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
19.1.2011 9:56:41
Dělá hodně zakázek, nejen snubáky, sám tam není, no a taky je moc oprav, hodinek, hodin, výměny baterek a opravy Au a Ag a teď má fakt blbé pracov. období, ale konkrétnější tady na "veřejnosti" být nechci, chápete
![]() |
|
|
19.1.2011 9:22:02
MÍŠO, teda Matýsek je šikulka. No jsem zvědavá, co mi řeknou na Tomáška.
DITO, chudák Miška. Je to blbé, že nemáš hlídání, bych z toho taky byla špatná. Hele a Michal je tam na to v tom zlatnictví sám ? A to mají teď tolik zakázek na výrobu ? Přece, když člověk dojde do zlatnictví, tak si vybírá z toho, co mají ne ? Vyrábí se snad hlavně snubáky na zakázku, ne ? |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
19.1.2011 8:59:28
Míšo, to víš, že mě to štve a jak
![]() ![]() , on toho teď má v práci strašně moc a chodí domů až v noci. Přes noc bych tam nebyla stejně, ale ty dny mně vadí, to každopádně, hlavně odpoledne a večer. Každý den tam jsem těch cca 5-6hodin dohromady, včera na 3x, dnes moje mamka končí brzy, hned po obědě, tak tam budu už brzy.Pití jí dávají, když tam jsem , tak ji nutím , nevím, proč má tu teplotu a je tak bledá. |
|
|
19.1.2011 6:04:47
Dituš, to si Miška chudák uživá.Ať je jí brzy lépe
![]() . Možná sestřičkám nejde nabrat krev, protože málo pije.Akorát nevím jest-li je to proto,že se Miška bojí pít a nebo,jí dávají málo pít.Je škoda,že to máš tak těžký a nemůžeš někam dát Toma.Doufám,že to teď nevyzní špatně,jako,ale když jsem byla s Matym v nemoc.s laryng.tak jsme se s Emilem vystřídali.Já tam byla 3 dny on 2 dny a to jsem ještě ke všemu na víkend pak odjela z holkama.Honzíka měli tenkrát naši,takže doma měl jen Matýska.V té době ještě nedělal z domova,takže si to v práci musel(on sám chtěl) zařídit,já už jsem si potřebovala odpočinout.Dny byli celkem OK,ale noci šílený a to už jsem nespala před tím pár dní z domova. To si to tvůj manžel alespoň na 1/2 dne nemůže nějak zařídit,aby jsi měla volnější ruce? Přiznám se,že by mě to asi trochu štvalo.Znáš to,dva na radosti,dva na starosti.Tím nechci říct,že by to tvému muži bylo šumák. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.