Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dita+4 | 18741 |
|
|
18.1.2011 22:23:29
Ahoj,
tak já jsem si mohla říct, kterou chci učitelku, takže bude mít tu Martinovu současnou, tak jsem ráda. Jinak Miška už taková hrdinka není, po operaci vypadala hrozně, úplně přepadle , ještě jí to víc krvácelo, tak dostala léky a byla skoro posazená a ještě pod takovým stanem z prostěradla, pořád se ptá a počítá, kdy půjde domů, dnes byla naštěstí dopoledne v té jejich školce, tam byla spokojená, tak jí to líp uteklo. Snažím se tam být co nejvíc, ale s Tomem je to náročný, nemám ho moc kam dát.Stěžuje si, že je sestřičky pořád budí, včera jí brali krev na 4x a stejně neúspěšně, až dnes a opět až na 2. pokus se jim to konečně podařilo . Navíc málo pije a má teplotu Je super, že se tam dá jít i mimo návštěvní hodiny, ale to jen jeden rodič, jenže já nemám kam Tomíka dát, když mamka pracuje, chlap nehrozí skr práci a tchýně prostě nepohlídá, Tom na ni není vůbec zvyklý a ona prostě není na prcky ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
18.1.2011 19:48:09
Matýsek je již zapsáný do školy.
Maty dorazil na zápis i s aktovkou,dalo nám velkou práci ho přemluvit,aby doma nechal kufřík se školníma potřebama a desku na stůl používanou při výtvarce. On dostal vše od našich k narozeninám.Tak desku nechal doma,kufřík taky,ale všechno z něj přendal do aktovky.Ve škole to všechno s učitelkou probíral.Byl pohodový,vyprávěl vše bez studu. Maty byl šikulka.Chválila ho že při počítání pastelek,které měla v ruce,neukazoval prsty,ale počítal jen očima.Dobře řekl,kolik jich schovala a kolik jich zůstalo. Básničku vysekl o 3 slokách.Tu se před 1/2 rokem učil Honzík do školy. Bylo toho jistě mnohem více,ale vše jsem si to nezapamatovala.Loučila se s ním sejdeme se v září. Mezi dvěřma nás vítala Honzíkova učitelka,prý kde jsme (povídala na Matýska),že myslela,že si ho zapíše sama,ale už měla po službě,ta co ho zapisovala je báječná,znám jí osobně a moc bych si přla,aby jí Maty měl,ale to zatím ony neví. ![]() ![]() |
|
|
18.1.2011 19:36:22
My máme také koberec a se židlí jsme spokojení.
|
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
18.1.2011 19:12:42
My máme tedy parkety takže jsme spokojený.
![]() ![]() ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
18.1.2011 15:29:40
Četla jsem nějakou diskuzi o těch rostoucích židličkách a asi to záleží i hodně na povrchu, na kterém židle stojí. Někteří si stěžovali na těžkopádnost u psacího stolu, právě když židle stojí na koberci, že se nemůže samo přisunout, pootočit apod. a zase ti co mají plovoučky, tak jsou většinou spokojení. My máme zatím koberec, tak nevím.
|
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
18.1.2011 13:23:20
Ahoj,
my taky máme rostoucí židli. Verunka jí dostala teď k narozeninám. Jsem s ní maximálně spokojená. Je to tato http://www.domestav.cz/cs/katalog/zidle-klara-1-detska-polohovaci.html a stůl máme taky polohovací. |
|
|
18.1.2011 13:07:01
Niki, kluci se židlí manipulují celekm v pohodě. Možná v tom mladším věku jsme museli Matyho přisunout.Teď si o přisunutí něříká ani jeden.
|
|
|
18.1.2011 13:04:32
Stoly jsme pořizovali už při stěhování do nového bytu. Tzn. Honzíkovi bylo myslím 5, Matymu 2.Pořizovali jsme vše od jedné firmy. Stoly i židle jsou rostoucí, takže na nich Maty od mala v pohodě seděl. Ta židle má i podložku na nohy.
Zrovna v neděli Emil klukům posunoval stoly, už se bouchali kolenama. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
18.1.2011 13:01:41
jo Blani, to jsem taky někde četla. To myslím mají ty rostoucí židle, ale tam mi zase přijde, že se s tím musí dítěti těžko manipulovat. Jako, že si ji samo nepřisune ke stolu, když si na ni sedne, a tak.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
18.1.2011 12:12:55
Stul mame uz davno a zidli koupime o prazdninach. Rikali nam na takove informacni schuzce, ze je dobra naka zidle, co ma operku i na nohy, ze by melo dite pri psani mit nohy celou plochou na zemi. Coz teda Adamek u nromalne velkyho stolu rozhodne nema. Ale nidke jsem to nevidela - teda zatim jsem se nepidila, budu to resit az v lete.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.