| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 11122  [Dalších 10182 >>]
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
18.1.2011 11:50:09
jo holky a už těm našim předškolákům pořizujete nějaké pracovní stoly a židle ? Nebo už to všichni máte ? My budeme stůl teprve dělat, jen nevím jakou židli k němu pořídit. Tak pokud máte někdo nějaké dobré a nejlépe osvědčené tipy, tak sem s nima.
Begonie 17189
18.1.2011 10:32:17
Hm, to Adamek zase tuhle rekl moji mamce, ze mu jenom parkrat ukazu cestu do skoly a pak, ze dostane mobil a bude chodit sam. To urcite! Nebim, kde to vzal. Mame to fakt pres hnusnou silnici, uz vidim, jak ho tam vodim minimalne do 4. tridy.
18.1.2011 8:25:44
Teda Miška je fakt hrdinka, že tak sama zůstala spokojeně v nemocnici. To Tomášek mě nedávno říkal, že on nikdy nikam sám chodit nebude, že musím chodit všude s ním. Už vidím, jak bude v 15-ti žadonit, abych ho zavedla do školy ~t~~t~~t~.
Begonie 17189
17.1.2011 13:48:07
Jezis nojo, Miska ma tu operaci. Chudinka mala, kam se hrabe nase pichly ucho. Tak at je ji brzo dobre ~x~
Dita+4 18741
17.1.2011 12:38:41
Ahoj,
Blani, chudák Adámek, my jsme měli zase otřesnou sestru na zubním a protože m Miška hodně zkažené stoličky, tak to těžce nesla, třeba ve 3 ltech po vrtání ji řekla prosím Tě už neřvi, takovým jedovatým hlasem, ale teď jí asi někdo už něco řekl, protože bla úplně v pohodě, příjemná, dokonce Marť pochválila, že moc nebrečel, když mu dr. páčila stoličku se záětem s velkýma kořenama.

A Miška už je po operaci, za chvilku jdu s Tomem za ní. Včera tam v pohodě zůstala, nadšená z příšerného pyžámka s myškama z našich dětských let a zamávala nám:-)
Begonie 17189
17.1.2011 11:49:35
Ja ti nevim, snad jsme byli na ORL. Takovej zelenej barak a jezdi se tam zezadu. A ta babicka, co ji tam privezli asi nekde upadla, mela rozbitej nos a ruku v sadre. Uz jsme tam byli s Adamkem jednou, ale to byla uplne jina doktorka, fakt hodna, hezky si s nim povidala, ukazovala mu ten "vysavac, co s nim ty hryzaky vytahnou ven" (jeji slova) a ted babizna protivna. Ale zas je fakt, ze Adamek uz vedel, do ceho jde, takze sebou cukal mnohem vic nez minule, kdy jen tak duverive lezel. Ted jsme meli s Jirkou a sestrickou co delat, abysme ho zvladli.
17.1.2011 11:39:05
BLANI, chudák Adámek. U nás je taky na ORL pěkná megera sestra i doktorka.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
17.1.2011 11:20:20
Blani,to mi je Adámka líto.A vy jste nebyli na pohot.na ORL? JAK PÍŠEŠ,že tam přivezli tu babičku,tak mě zmátlo,kde jste vlastně seděli.Jinak já mám s Vinohradama na ušním dvě zkušenosti,jednu výbornou a ta druhá byla děsná,to jsem si řekla,že na ORL tam už nikdy.BYLA JSEM tam s Matym,také brečel,já byla po minulé zkušenosti v klidu( od sebe nebyli vzdálené)Nejenže,nás tam nechala sedět snad hodinu a to tam nikdo nebyl,ale pak byla dost nepříjmená,strašně jí smrděli ruce kouřem,takže jsem hned pochopila kde byla.A ještě po mě hulákala ať ho zalehnu,že se cuká,no hrozný.
Přitom dřív tam byl dokotor chlap,byl milej,neustále na Matyho mluvil,upozornil kdy ho to píchne atd..Maty při píchnutí také plakal,ale žádná histerie.
Pak měli ještě oba kluci postupně zánět,naštěstí to bylo během dne a to už jsem jela na polikliniku na ušní,kde je soukromé( NA POJIŠťOVNU) ORL, tam mají sestru i dr,že by je zlatem měli platit.Fungují tam i o víkendu,ale to snad jen do 14 hod.Jediná nevýhoda je,že tam mají dost plno.Ale když vidí sestra plačící dítě bolestí,nebo mimino vemou ho přednostě.Což se někdy nelíbí dospělým nebo starším občanům,ale setra je většinou usadí.

Jinak ti ABBU doporučuji, ta únorová akce je jiná než jsme byli s EMilem,ale určitě taky bude super, já jsem z toho nadšená ještě dnes.~g~
Begonie 17189
17.1.2011 11:03:23
Je Miso, tak rikas, ze to bylo dobry? Ja fakt vazne uvazuju, ze bych sla toho 5. unora, ale nejak nevim s kym. Jirka na to neni, leda, ze bych sla se segrou.
Begonie 17189
17.1.2011 11:02:25
Holky, ja se picnu, vcera v 11 jsme dorazili do Vinohradske nemocnice na pichani Adamkova ouska ~n~. Uz vecer mi pri cteni pohadky rekl, ze ji dneska cist nemusim, ze to neni treba kazdy den, coz sice bylo trochu divny, ale nic zleho me nenapadlo. Asi v pul destaty jsem ho slysela brecet v pokojicku, tak jsem tam sla a uplne polomrtvy hruzou mi brecel, ze ho hrozne boli ousko, ale ze to nemam nikomu (tedy tatinkovi) rikat, ze se hrozne boji toho pichani. Snad hodinu nam trvalo, nez jsme ho presvedcili, ze se neda nic delat.

V cekarne byla 1 slecna nevim s cim a 1 holcicka taky se zanetem stredniho ucha. Ale stejne jsme cekali pres hodinu a Adame kcelou dobu brecel, ze ho to strasne boli. Tesne, nez jsme meli prijit na radu, ta kprivezli sanitkou nakou starou babicku, kterou vzali pred nama, myslela jsem, ze me klepne. Dr. byla desne neprijemna, fakt "dekujeme odejdete" :-©. Adamek byl opravdu skoro mrtvy strachy, malem se tam pozvacel a ta babizna, fuj, ani se mi o tom nechce mluvit. Chudak, strasne brecel, myslim, ze musel vzbudit pul nemocnice, ale ted uz je v pohode.

Bohuzel, ja tenhle tyden fakt musim chodit do prace, protoze pristi tyden jsme na horach, tak dneska hlida mamka, ve stredu tchyne, zitra jsem mu domluvila hlidacku (na tu se desne tesi). To je naprd, uz mu vlastne vubec nic neni, teplotu nema, rymu ani kasel taky ne, vubec nevim, ze ceho to mel.

Teda, my jsme zatim Adamkovi zadnou oslavu s kamaradama doma nedelali, jenom s pribuznyma. Ani si to nedovedu predstavit, ja kse k nam nacpe x deti a y rodicu, ktery ani neznam, brrr. Nastesti my mame narozky o prazdninach ~t~.

No nic, jdu pracovat, prisla jsem pozde, jak jsem cekala na mamku. A navic nam doma netece voda, chudaci, asi budou muset chodit kadit do Flory ~b~
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 11122  [Dalších 10182 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.