Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
16.1.2011 10:14:22
Hezkou neděli,
Taky jsem chvilku přemýšlela,kdo je Jitka Až při popisu nemocí mi to došlo![]() Včera jsme s Emilem šli do O2 arény na ABBU. hOLKY BYla to bomba. Dala jsem EMilovi lístky k narozenínám.Moc se nám tolíbilo,skvěle udělané.Sice tam nebyli chlapi originál,ale to nevadí. Jest-li se nepletu tak ty origoš chlapi jsou na jiném koncertě 5.2.Ještě te´d mi zní písničky v hlavě. Emil odpoledne jede s klukama na zápas v pozemáku,tak si asi pusím MAMA MIA ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
16.1.2011 9:28:07
Ahoj Jitko, chvilku jsem přemýšlela kdo jsi, než mi došlo, že je to naše stará Lola. Zrovna nedávno jsem na tebe myslela, jak se asi máte, že se vůbec neozýváš. U nás se nic zásadního nestalo. V dubnu mi bude končit mateřská, takže od května budu také pracující.
Jinak s takovou oslavou zatím taky nemám zkušenosti. Tomáška ještě ani nenapadlo slavit narozeniny s někým jiným než s rodinou. Hoď nějaké fotky Marjánky, jak vyrostla. |
| Jitka a Mája |
| • |
15.1.2011 14:58:16
Ahoj holky, jak jsem tu dlouho nebyla tak jsem dočista zapomněla registrační údaje :-D tak píšu jako neregistrovaná. Třeba si časem na to vzpomenu.
Moc zdravím všechny lednové oslavence a moc gratuluji k narozkám. Nevím co u Vás všech nového, asi všichni už jdete k zápisu, my samozřejmě taky, asi 20.ho tuším ale ještě nám to ve školce budou upřesňovat... Jinak M má nějakých cca 18-19 kg, nosí asi tak vel. 110-116 /nojo musím ji změřit ani nevím kolik měří/ chybí ji dva spodní zuby, oba vytrhla zubařka (ani se nebránila, těšila se na dáreček od zoubkové víly) jeden už je napůl vyrostlej takže už má pocit, že má "dospělácký" zub, tak je ráda.. vlasy má pořád po pás ale už jí trochu ztmavly. Ve školce je to už vpohodě (měla krizi po té půlroční mononukleoze) a i marodění se zdá být lepší (musím zaklepat), jen o Vánocícch samozřejmě musela mít 2x atb. na zánět průdušek a tři týdny doma. Tento týden byla první týden ve školce, a začíná pokašlávat, tak doufám že se z toho nic nevyklube kvůli tomu zápisu. Jinak jsem taky zvažovala jakou koupit aktovku, hodně jsem porovnávala váhu, nějaké ty ortopedické vlastnosti, prodyšnost na záda a tak (ale jen zběžně), a nakonec jsme vybraly Hello Kitty od Sanria, stojí mezi 1100-1300 ale sehnala jsem za 1099, teprve má přijít, slíbil že jí koupí děda M k narozkám, tak ale doufám, že bude dobrá a něco vydrží. Hodně se mi líbí Herlitz ale jsou šíleně drahé. Jinak nás teprve oslava čeká, letos to nebudeme slavit s rodinou ale M se rozhodla a pozvala kamarádky ze školky :-D takže mi nezbylo nic jiného než ve spolupráci s M vyrobit pozvánky a rodiče pozvat, naštěstí se kamarádí s moc fajn dětmi, jejichž rodiče vypadají sympaticky, takže nakonec to bude fajn, že si děti třeba půjdou hrát do pokojíčku a my budem klábosit nad kafíčkem. Uvidím, jen nemám představu jak takovou oslavu zorganizovat, atd., ale ono to nějak dopadne :-D No a já stále chodím do té samé práce, toho času jsem ale na neschopence protože jsem přechodila asi tři virozy v kuse, a i nějaké záněty, tak na mě padla nějaká celková únava a vůbec vyčerpání, tak se teď dlouhodobě regeneruji ať tam zase nejsem týden a neodpadnu. To už bylo fakt že jsem chodila dva tři dny a totál jsem odpadávala. Takže jsem vlastně marodila víc než Mája, hrůza :-D No a co u Vás zásadního? Moc Vás všechny zdravíme, Jitka a Mája )) |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
14.1.2011 19:01:17
Hmmm Makaz, ale to by měla mít aspoň o ty 2kg víc, aspoň těch 16-17kg, no a taky jinou povahu, obě holky jsou stydlivky
![]() Taky jsem byla celá pyšná, když mně lidi obdivovali prcky na lyžích , no a pak když jsem sjela já a pán dodal, že no jo, tak to je jasný, když vidím jet maminku, no tak to jsem málem praskla pýchou![]() ![]() ![]() |
| makaz | 31812 |
|
|
14.1.2011 17:21:07
Teda Dito, to je náročný...
Ale tak jako pravda je, že když se teď zakousne..jednou o ní třeba ještě uslyšíme ![]() Já furt tvrdím, že za úspěchy dětí..může taky hlavně aktivita rodičů...Naše děti teď někdo obdivoval na svahu...ale,to my furt balíme lyžáčky a lyžičky a rukavičky a dětičky a auto a ven a oblíct a člověk toho má plný brejle..ale za to úsilí to pak stojí![]() ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
14.1.2011 15:46:47
No kromě tancování a tenisu, (oboje 1x týdně), je to všechno součást krasa, všechny ty gymnastiky, balety, cvičení, to je prostě ke krasu, hodněkrát se jí nechce. Třeba hned na 2.svátek vánoční se jí rozhodně nechtělo, mezi svátkama taky ne atak, no. Já už nerozvážím na kraso atd. Mám na starosti Tomíka a další kroužky obou starších právě kromě krasa+ komplet školu Martínka, což je teda něco jiného, než u Nikči
,kluk no. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
14.1.2011 14:27:58
DITO, tak kraso je náročný, tam jsou tréninky furt. A ona chce chodit i do všech těch ostatních kroužků ? To je teda dobrá. To Tomášek remcá, i když má jít jen 3x týdně trénink. A jak to proboha zvládáš s těma rozvozama ? Do toho ještě Martínek a co Tomík ? Ten asi spí za pochodu, co ?
Ivčo, Verunka toho má taky dost. Ty holky jsou asi fakt jiný, páč Tomáška bych rozhodně nikam denně nedostala. To by remcal, kam furt chodíme a že chce být i někdy doma. |
| Begonie | 17189 |
|
|
14.1.2011 13:17:02
Teda Dito, to je sila. To bych nezvladla. To se nedivim, ze je Miska takovy tintitko, to bych si mela naordinovat.
Me prijde Adamek dost vychrtly, zebra z nej jen trci, fakt atlet-Brcko, ale ma skoro 20 kilo a obleceni ted naky divny. Jemu se v lete hrozne prodlozili nohy, takze jsem musela honem kupovat vsechny kalhoty a teplaky, ale telo a ruce ma furt stejny, takze tricka mame furt stary. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
14.1.2011 12:35:45
Jo a děkuji za Mišku, ona se tam chudinka těší
, vůbec se nebojí, dnes jsme byly na příjmu a zanést přímo na oddělení papíry a prý je to tam moc pěkné, vezme si plno pastelek, omalovánek atd. a pak uvidím, jak to bude snášet....snad lépe, než tehdy Niki, která měla komplikace, infekci, atb![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
14.1.2011 12:07:42
Tak to my pondělí: led, gymnastika, balet, úterý:led, balet, středa led, cvičení, čvrtek led, tancování, pátek tenis, sobota někdy led někdy volno, neděle led.Uf.
Kisli, to je tědy věda s těma školama u vás ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.