Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maarťa | 31011 |
|
14.9.2007 8:48:42
Mu, Rení, tak to asi byla nějaká čurací noc :-) Hezky je máme sjednocené, jen co je pravda :-)
Rení, já se školkou zatím nevím, ale co mě trápí už teď je to, že tam nemůžu dát děti když jim ještě nejsou 3 roky a ony tam tak moc chtějí a koukají smutně za plotem :-( Jinak ty odvozy domů nevím, ale jedna kámoška hodně oceňuje, že když nestihne děti vyzvednout, tak si je vezme učitelka domů (samo za příplatek) a klidně je tam nechá i spát. To se asi stane občas každému, že se v práci něco po... a kje třeba tam za každou cenu zůstat :-(((( |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
14.9.2007 8:31:37
Ahojky.
Magdo jen pec,pec...Ja tenhle tyden pecu uz treti babovku. Jak asi mam byt hubena ?????? :O]]]] Marto to je pech, a jak vi kam se trefit,vid :o]] Promin :o]] Taky mam pocit ,ze napisu a zakriknu to :o{{{ Reni. Co me chybi...presne treba ten zubar, ktery predvede ,jak si ma ditko cistit zoubky. U nas to delaji jen pro predskolaky ,ale myslim ze byu to ocenili i maminky mensich deti.A take vzsvetli proc je duleyite si je cistit,ale to je asi jasne "o)) Jinak mi taky vadi, ze jsem jakoby vyclenena z deni ve skolce. Z ucitelek to taham,reknou jen kus, ale myslim, ze by si domluvili osobni schuzku a tam to treba probrali. Oni nestihaji s kazdym mluvit, jak by si pral. Me se libi ten online prenos ze skolky co nekde uz funguje. At se rodice podivaji co jejich deti delaji a jak se chovaji a pritom do toho nijak nezasahuji. Ale to je asi dost nakladne :o[[ Dal budu premyslet, ted padim na kosmetiku,hura ,asi po roce :o]]]] Mumu uz pracuji na Tabicich,pristi tyden Ti je poslu. Teda snad uz opravdu :o] |
| Renítko | 6264 |
|
|
14.9.2007 8:29:50
Mumu - prajem skore uzdravenie!!! Nech si mozte uzit dovolenku...
Nepamatate si niekto, kde bolo ihrisko, alebo areal na vyblaznenie deti? Skakali tam na trampolinach niekde v kopcoch...Tusim, ze tam skakala Viktorka...a Rysulkine deti??? |
| Renítko | 6264 |
|
|
14.9.2007 8:26:48
Ja som ho ani nepochvalila na diskusii a aj tak sa v noci po dlhej dobe pocikal :o))) Tak to asi nebude tym :o)
Gedzitka - dakujem...a vyuzila by si ty alebo ine maminky ktore maju deti vo vasich jasliach odvoz deti domov? Jedna skolka v Senci to robi, do vzdialenosti 5km rozvaza deti zdarma, dalsi si priplacaju...vraj to ma uspech... |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
14.9.2007 8:20:31
Holky, díky, Týnko, fotka super!!! Jdeme tam.
Mně se hodně ulevilo, ale dnes má šílenou rýmu Honzík po asi půl roce, chudák. A aby to nebylo málo:-) MAR""to: Taky jsem včera přechválila a dne v noci se podruhé za celou dobu počůral:-( |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
14.9.2007 8:04:41
Ahoj Reni. Vzhledem k tomu, ze Renda uz chodi rok do jesli, dokazu posoudit co mi chybi. Urcite bych uvitala - treba jednou za pul roku nejaky 20minutovy video sestrih, kde bych videla, co deti v jeslich delaji, jak se Renda chova k ostatnim detem, jak ji jde cviceni a tanecky, jak se chova u stolu, jak na prochazce apod. V tomhle mam abstak, protoze Renda mi jeste nic moc nerekne a kdyz nahodou neco rekne, tak si nemuzu byt jista, jestli nekeca. Klidne bych zaplatila i petistovku.
|
| Renítko | 6264 |
|
|
13.9.2007 23:08:01
Mirka - ja nemyslim prehliadku u zubara, myslim "prednasku", ukazku (hravou formou) ako si spravne cistit zubky a tak (zazila som nieco podobne v jednom materskom centre)...mame tu taku mladu zubarku, chodia k nej hlavne deti (takze by ju vacsina mala aj poznat), ked je Petko u nej v kresle, dokonale ho zabavi a ani nevie ako a je to...
A ortopeda sme tiez mali u nas v klube, mamicky boli celkom rady, pytali sa odusu... Asi som zabudla osvetlit, ze to nebude len skolka, ale akesi rodinne centrum...bude tak vela aktivit aj pre maminky a cele rodinky... Vyzera to zatial nadejne, podarilo sa mi predbezne zlanarit vyborne ucitelky...snad to dobre dopadne :o) |
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
13.9.2007 22:43:23
Rení,se zubařem opatrně.Já byla docela naštvaná,když mi táhli syna k zubaři ve školce,protože máme svýho milovanýho a docela mě naštvalo že se učitelky ani nezeptaly.Ale dnes by se to už asi nemohlo stát.
|
| Maarťa | 31011 |
|
13.9.2007 22:43:12
Mirko to máš teda recht. Víš co je horší? Že já statečně přibírám ať sem píšu co chci.
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
13.9.2007 22:41:20
Marťo,nic si z toho nedělej. Já zase když tady napíšu ,že začínám hubnout,tak přiberu:-( A to je víc blbý,čůránky se vyperou ,ale co s tímhle?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.